Big Brother: «Το βίντεο είναι κομμένο» - Τι λέει ο δικηγόρος και ο ξάδερφος του Αλεξανδρίδη (vid)

Λίγα 24ωρα μετά το σάλο που προκάλεσαν οι εμετικές δηλώσεις του Αντώνη Αλεξανδρίδη στο σπίτι του Big Brother, για το περιστατικό μίλησε ο δικηγόρος του, αλλά και ο ξάδερφος του.

Ο Κρητικός πρώην παίκτης του Big Brother, ζήτησε συγγνώμη για το χυδαίο σχόλιο που έκανε στο παιχνίδι τόσο από τις γυναίκες, όσο και από την ελληνική κοινωνία.

Ο δικηγόρος του, Γιάννης Βέρρας, μίλησε στο LIVE NEWS για τον Αντώνη Αλεξανδρίδη αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Οποιαδήποτε άποψη εμπεριέχει σ@ξιστικό, ομοφοβικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο πρέπει να κατακρίνεται, είναι καταδικαστέα και δεν έχει θέση στον σύγχρονο κόσμο. Επιφυλασσόμεθα για τις εξελίξεις τις οποίες καθοδηγεί ο ίδιος».

Ο παίκτης φαίνεται να μην έχει καταλήξει στην στάση που θα κρατήσει, καθώς μετά από όσα είπε, σύμφωνα με πληροφορίες, αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά.

«Έχει γίνει τελείως διαστρέβλωση και έχει παρέμβει δικηγόρος και θα πάρει το βίντεο και θα το αναρτήσουν όπως πρέπει», λέει στο MEGA ξάδερφος του παίκτη.newsbomb

----

Στο mega κάνουν διαφήμιση σε καθεστωτικά site? ο αληθινός λόγος που τον έδιωξαν δεν ειναι επειδή είπε για βιασμό γυναικών όπως είπαμε σε άλλο post ,άλλο που αυτό πέρασαν στο κόσμο, ακόμα και σε αυτό παίζουν θέατρο : ο δικηγόρος ειπε τρεις ιουδαϊκές λέξεις: σ@ξιστικό, ομοφοβικό, ρατσιστικό, και δεν έχουν θέση στον σύγχρονο κόσμο και όλα αυτά τα σημιτικά.

Όπως φαίνεται οι ελληνόφωνοι δίνουν εντολες και στο Big Brother, ο αληθινός λόγος που τον σούταραν και έστησαν όλο αυτό ότι δήθεν τους πήρε ο πόνος για βιασμό γυναικών όταν ιδιοι κάνουν πολλοι χειρότερα από το βιασμό σε γυναίκες εκτός οτι μετατρέπουν σε φεμινίστριες και π@ρνες, και πόσες εχουν βαλει να πουλήσουν την ψυχή τους στον λεγόμενο σατανά? τον σούταραν επειδή είπε κατα των γκ@ι και οχι επειδή είπε για βιασμό γυναικών άπλα έψαχναν μια αφορμή για να τον διώξουν, ξέρει κανένας τι στενή σχέση έχουν όλα αυτά με τους ελληνόφωνους? προφανώς και οχι, και ειναι και ένας απο τους λογούς που διδάσκουν πρόσφατη ψεύτικη ιστορία και τσιρίζουν για φασίστες για κακούς ναζι και ήρωες κομμουνιστές, και έκαναν πολεμο στην σελίδα αυτή επειδή βάλαμε αληθινή ιστορια απο το 2016, αλλα όταν διαβαζουν Νεοέλληνες επι χρονιά που αναπαράγουν ηλιθιότητες και μαρξιστική ψεύτικη ιστορια σιγά μην ξυπνήσουν οι μάζες στο επίπεδο που έχουν πέσει και από δογματικούς Νεοέλληνες οχι μονο από ελληνόφωνους.

Οι μάζες ζουν στην κυριολεξία σε ένα matrix, οχι 500 χρονιά πίσω σε πνευματικό επίπεδο αλλα 2000 χρονιά πίσω, και στην κατάντια που τον έχουν ρίξει με την πλύση εγκέφαλου απο μικρά παιδιά δεν καταλαβαίνουν τίποτα πλέον, επίσης οι περισσότεροι νοητικά και πνευματικά ειναι ήδη νεκροί αλλιως θα είχαν βρει αυτά που ανακάλυψες μόλις σε 1-2 χρονιά που καταρρίπτουν οχι απλά οτι σας έχουν μάθει αλλά και ότι ξέρετε περί ζωής, βεβαία να πούμε και του στραβού το δίκαιο για να καταλάβεις τι γίνεται πρέπει να ανήκεις σε συγκεκριμένο γένος από οπού προέρχονται και οι εφευρέσεις ιστορικά, και να μην έχεις πέσει στο επίπεδο νεοελλήνων στην περίπτωση της Ελλάδας, και αυτά τα σημιτικά που σας μαθαίνουν οτι ειναι όλοι ιδιοι και ίσιοι ουδεμιά σχέση έχουν με την πραγματικότητα .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications