Σουηδία: Μουσουλμάνος μετανάστης γρονθοκοπεί 20χρονη Σουηδή

Ο «Αλί», όπως είναι γνωστός στα σουηδικά ΜΜΕ ο οποίος διαφεύγει της σύλληψης, καθώς η Αστυνομία στην Σουηδία δεν ασχολείται πλέον με τέτοιες υποθέσεις, πραγματοποίησε ακόμη μια επίθεση κατά ανυποψίαστης Σουηδής κοπέλας στην διακευκυμένη ζώνη του Μάλμε, που κατοικείται κυρίως από αλλοδαπούς.

Ο θρασύδειλος αλλοδαπός είχε στήσει καρτέρι στην ανυποψίαστη κοπέλα, ενώ ένας άλλος συνεργός του βιντεοσκοπούσε την σκηνή.
Όπως αναφέρει το RT παρά τη δημοσιοποίηση του βίντεο η Αστυνομία στο Μάλμε δεν έχει προχωρήσει σε κανένα σχόλιο.

Εβραϊκό μαρξιστικό Αριστερό κόμμα και στην Σουηδία :
Η άλλοτε χώρα των Βίκινγκς που δεν υπήρχαν ούτε για δείγμα σημιτόφατσες έχει καταντήσει σαν την Ελλάδα εδώ και 100-200 χρονιά, και τα τελευταία χρονιά γέμισε και εκεί ισλαμιστές μουσουλμάνους που μαγαρίζουν και μολύνουν τα πάντα...Το Σουηδικό Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα ( Sveriges socialdemokratiska arbetareparti) είναι ένα σουηδικό σοσιαλδημοκρατικό μαρξιστικό αριστερό κόμμα. Άρα όλα τα ΜΜΕ ειναι εβραϊκά και εκεί και η πλύση εγκεφάλου όπως και στην Ελλάδα θα έχει κτυπήσει κόκκινα, και εκεί ειναι γεμάτο μιγάδες και άκρως μοχθηρούς αριστεροκομμουνιστές μια βόλτα στους δρόμους με το google maps αυτό δείχνει, που μαζί με ιουδαϊκές ράτσες μολύνουν τις κόρες της Θεάς Αθηνάς δηλαδή τις γνήσιες Σουηδέζες, και βγάζουν ομοίους τους και κατώτερα γκοιμ ο λόγος που έβγαλαν την λέξη ρατσισμός ειναι αυτός ακριβώς.

Αυτά για Νεοέλληνες μη ευρωπαϊκού γένους ειναι πυρηνική φυσική, ούτε αληθινή ιστορία δεν ξέρουν και ποιους έσφαζαν επιλεκτικά και στην Ελλαδα ως φασίστες, και τι γένος παιδιά μάζευαν στο παιδομάζωμα, για να μείνουν περισσότεροι οι μιγάδες της μεσόγειου μειωμένης νοημοσύνης και αντίληψης που ελέγχονται εύκολα, αλλα μήπως ανήκουν οι ίδιοι στο λευκό γένος για να καταλάβουν τι είχε γίνει τότε? πολλοι Νεοέλληνες ουδεμιά σχέση εχουν με ευρωπαϊκό γένος, ούτε απόγονοι αρχαιων ειναι αυτών που νομίζουν αυτοί . Και σήμερα οι κατώτεροι οχι μονο διαβαζουν δεκάδες έγκυρες πήγες τους και δεν έχουν ιδέα απο αληθινή ιστορία ως κατώτεροι και μειωμένης νοημοσύνης που ειναι, αλλα περιμένουν και σωτηρία απο τα κόμματα τους!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications