Σάρον Στόουν: Η αδερφή μου κόλλησε κορωνοϊό από κάποιον που δεν φορούσε μάσκα!  που το ξέρει?

Η δραματική έκκληση της ηθοποιού για όσους αγνοούν τα μέτρα ατομικής προστασίας και δεν φοράνε μάσκα!

Θα το είδε φαίνεται τον "ίο" να φεύγει από κάποιον που δεν φορούσε μάσκα και να πηγαίνει στην αδελφή της!(πήρε εισιτήριο και αυτή δεν θέλετε να ξέρετε για που,(δεν ειναι η χριστιανική κόλαση πάντως), μόλις πεθάνει θα δει τι έστι βερίκοκο όπως λέει και ο λαός!) ποιος την έβαλε να λέει αυτές τις ηλιθιότητες άραγε? μαντέψτε! και φυσικά έσπευσαν να το βάλουν έγκυρες πήγες χωρίς ίχνος ντροπής λες και μιλάνε σε μικρά παιδιά "Καταπέλτης" προσπαθώντας να κάνουν τον όχλο να νιώθει και ένοχες και δήθεν ως άσχετοι που είδαν "τυχαία" τι έβαλε στο Instagram:

Καταπέλτης για όσους αψηφούν τα μέτρα και δεν φορούν μάσκα είναι η Σάρον Στόουν. Η διάσημη ηθοποιός μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram ενημέρωσε τους εκατομμύρια followers της ότι η αδερφή της, η οποία ανήκει στις ευπαθείς ομάδες καθώς πάσχει από λύκο έχει νοσήσει από κορωνοϊό. Στην δραματική της έκκληση ζητάει από όλους να φορούν μάσκα τόσο για να προστατεύουν τους εαυτούς τους όσο και τους ιδίους.

«Η αδερφή μου Κέλι, η οποία έχει ήδη λύκο, νόσησε από COVID-19. Αυτό είναι το δωμάτιο του νοσοκομείου της. Ένας από εσάς που δεν φορούσε τη μάσκα του το έκανε αυτό. Δεν έχει ανοσοποιητικό σύστημα. Το μόνο μέρος που πήγε ήταν το φαρμακείο. Δεν γίνονται τεστ στην περιοχή που μένει εκτός αν κάποιος είναι συμπτωματικός. Στη συνέχεια περιμένει 5 ημέρες για τα αποτελέσματα.

Εσείς μπορείτε να αντιμετωπίσετε αυτό το δωμάτιο μόνοι σας; Φορέστε μάσκα! Για τον εαυτό σας και για τους άλλους. Σας παρακαλώ», αναφέρει στο δραματικό μήνυμα που συνοδεύει τις φωτογραφίες μέσα από το δωμάτιο όπου νοσηλεύεται η αδερφής της, η Σάρον Στόουν.

Και στην Ελλαδα προ μηνών είχαν βάλει μια γνωστή να λέει τα παραμυθία τους για άλλο θέμα και μετά την εβαλαν σε μαρξιστική σελίδα facebook δήθεν ως άσχετοι, ενώ οι ιδιοι την έβαλαν να λεει τα παραμυθία τους ακριβώς με το ίδιο μαρξιστικό ύφος τους, και την άλλη μέρα την έβαλαν και σε έγκυρες πήγες τους επίσης ως άσχετοι, του τύπου εμείς δεν ξέρουμε τίποτα απο μονή της τα λέει . Κλασική τακτική να βαζουν διάφορους διάσημους που εχουν ορδες ακολούθους να κάνουν προπαγάνδα σε πληθώρα θεμάτων για λογαριασμό τους. (ΥΓ: αυτοί που στηρίζουν καθεστωτικές έγκυρες πήγες που μαλιστα πήραν και χιλιαδες ευρώ πρόσφατα, ειναι ηθικοί αυτουργοί για όλα αυτα που γίνονται στο κόσμο, και όσοι θέλουν να τους χαϊδεύουν τα αυτια να πανε σε αυτές τις έγκυρες πήγες αλλα μην κλαψουρίζουν μετά, οι ιδιοι ανέθρεψαν το τέρας, ακριβώς με τον ίδιο τρόπο ψηφίζουν τόσα χρονιά και μετα κατηγορούν αυτούς που ψηφίσαν οι ίδιοι (!) ο ορισμός της παράνοιας.)

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications