Σε καραντίνα γηροκομείο στο Μοσχάτο - Θετική στον κορωνοϊό εργαζόμενη

Τον οίκο ευγηρίας στο Μοσχάτο, όπου εντοπίστηκε εργαζόμενος με κορονοϊό, το περασμένο Σάββατο επισκέπτεται κλιμάκιο του ΕΟΔΥ προκειμένου να πραγματοποιήσει τεστ για κορονοϊό σε όσους βρίσκονται στο γηροκομείο. Στο γηροκομείο τηρείται αυστηρό πρωτόκολλο προφύλαξης κατά της διασποράς του ιού.

Από το Σάββατο, δεν επιτρέπεται σε κανέναν η είσοδος ή η έξοδος, μετά τη γνωστοποίηση ότι εργαζόμενη εντοπίστηκε θετική στον κορονοϊό. Η 28χρονη νοσηλεύτρια ανέβασε πυρετό την Παρασκευή πηγαίνοντας να πιάσει δουλειά. Μετέβη στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, όπου υποβλήθηκε σε τεστ κορονοϊού το οποίο βγήκε θετικό το Σάββατο και εν συνεχεία ενημέρωσε την μονάδα, που με τη σειρά της ενημέρωσε τον ΕΟΔΥ.

Η νοσηλεύτρια βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι της, ενώ μέχρι στιγμής κανείς άλλος στο γηροκομείο δεν έχει παρουσιάσει συμπτώματα.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Μοσχάτου Ανδρέας Ευθυμίου, μιλώντας στο MEGA εξέφρασε την ανησυχία του διότι, στο χώρο εργάζονται και στεγάζονται περί τους 60 ανθρώπους, εργαζόμενοι και ηλικιωμένοι, με τον κίνδυνο της διασποράς να είναι μεγάλος, αλλά, όπως τόνισε, στο συγκεκριμένο γηροκομείο τηρούνταν πολύ προσεκτικά τα πρωτόκολλα ως προς τους επισκέπτες.

«Το περιστατικό έχει προκαλέσει ανησυχία στον κόσμο» τόνισε ο δήμαρχος, ζητώντας από όλους να τηρούν με ευλάβεια τα μέτρα που σύστησε η πολιτεία. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο κ. Ευθυμίου, σε αυτό τον οίκο ευγηρίας, φιλοξενείται και η μητέρα του, γι αυτό όπως είπε, έχει διπλή αγωνία.

Όλα τα άνωθεν τα γράφουν σε έγκυρες πήγες οι οποίες ειναι όλες στην πρώτη θέση δείγμα ότι το νοητικό επίπεδο ειναι πολύ χαμηλό, εξάλλου λειτουργούν εκ του ασφαλούς τα "ερπετά" αν ηταν έξυπνο το 40% του πληθυσμού ούτε τα μισά δεν θα έκαναν ... Ενημερωτικά την τελευταία φορά που κουβάλησαν ορδές αλλοφύλων στην Ευρώπη, η Ευρώπη βυθίστηκε στο μεσαίωνα και στο σκοταδισμό, σκοτεινοί αιώνες τουλάχιστον για 1000 χρονιά. Η ιστορία επαναλαμβάνεται οι σκοτεινοί αιώνες έχουν αρχίσει ήδη από το 1950 πολύ πριν την έλευση ορδών αλλοφύλων, άπλα κάποιοι δεν το έχουν καταλάβει ακόμα, γιατί πάει με ρυθμούς χελώνας ώστε οι μάζες να συνηθίζουν.

Μέτα απο χίλια χρονιά θα ξανα δείτε ευτυχισμένες μέρες στην Γη με την προϋπόθεση ενα μεγάλο μέρος του πληθυσμού να εξαφανιστεί απο κάποια μεγάλη καταστροφή τύπου κατακλυσμός reset στο πλανήτη ξανα, ώστε να ξανα αρχίσουν όλα από την αρχή, διότι ο πολιτισμός ειναι σε τέτοια παρακμή που δεν διορθώνεται.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications