Πάρνηθα: Το εκκλησάκι της Αγίας Μαρίνας χτισμένο πάνω στο βράχο προφανώς σε κάποια είσοδο στον Άδη (!)

Η Αγία Μαρίνα στην Πάρνηθα είναι ένα από τα πιο ωραία εκκλησάκια της Αττικής σε μία τοποθεσία που σφύζει από πράσινο, σε ένα πολύ απόμερο και ήσυχο μέρος.

Η προσέγγιση γίνεται από τον οικισμό του Αυλώνα με το αυτοκίνητο να πρέπει να διανύσει αρκετά χιλιόμετρα δύσκολου και λασπώδους χωματόδρομου για να φτάσει κάποιος στην αρχή του πεζοπορικού μονοπατιού.

Η διαδρομή είναι σχετικά εύκολη, ευχάριστη, με περίπου 1 ώρα πεζοπορία. Το εκκλησάκι βρίσκεται πάνω σε έναν βράχο που βγαίνει από μία «θάλασσα» με πεύκα.

Είσοδο στον Άδη? ουγκ ουγκ! τι θεωρίες συνωμοσίας ειναι αυτές?

Με αφορμή ότι οι αδίσταχτοι συμμορίτες είπαν ότι κακοί ναζι που έψαχναν περάσματα για την κοίλη Γη είπαν ψευδώς ότι τέλικα βρήκαν τους γκρι εξωγήινους χωρίς να το ξέρουν και ότι με αυτούς συνεργάστηκαν στην αντάρτικη ακουσον ακουσον! ηταν 150 χρονιά μπροστά σε όλα (όπως έλεγε οι ίδιοι οι Αμερικανοί για τον εχθρό τους ) αλλα βρήκαν ερπετά εξωγήινους και τους περασαν για ανθρώπους της άριας φυλής! και το πιο γελοίο: πολλοι που θεωρούνται ερευνητές και οχι άπλα κλασικοί Νεοέλληνες (που άπλα υπάρχουν στην Γη και σε όλη την ζωή τους ζουν ως παράσιτα χωρις να ερευνούν για τίποτα), πιστεύουν αυτές τις ηλιθιότητες των συμμοριτών και τις αναπαράγουν! με αλλα λογία άτομα που δεν περιμένεις να αναπαράγουν τέτοιες ηλιθιότητες και όμως .

Στο δια ταυτα: μήπως ειναι θεωρίες συνωμοσίας ότι πήγαν και έκτισαν εκκλησιές σε "περίεργα" σπηλαία στο πουθενά χωρίς λόγο? μήπως ειναι θεωρίες συνωμοσίας ότι πήγαν και μπάζωσαν την σπηλιά του Νταβέλη που επίσης διαθέτει εκκλησάκι? όποιος πάει και ειναι λίγο παρατηρητικός θα προσέξει οτι ειναι μπαζωμένη με τόνους χώμα, που δεν ειναι από την περιοχή αλλα το έφεραν από άλλου, και πως αρχικά δεν ηταν έτσι όπως ειναι σήμερα αλλα πολύ μεγαλύτερη και με εισόδους προς άλλου! μήπως ειναι θεωρίες συνωμοσίας ότι στας Αθήνας υπήρχε ενδεχομένως μια άλλη πόλη κάτω από αυτήν, εκτός ότι ειναι γεμάτη αρχαίες σήραγγες?

Αυτό που ειναι άκρως ύποπτο ειναι ότι οι ελληνόφωνοι συμμορίτες χλευάζουν περί επίπεδης Γης που μάλλον οι ίδιοι άρχισαν αυτό, αλλα συνήθως αυτοί χλευάζουν κάτι για να κρύψουν κάτι άλλο σχετικό και οχι το συγκεκριμένο θέμα που χλευάζουν, δηλαδή μπορεί η Γη να μην ειναι επίπεδη πράγματι άλλα κάτι πολύ μεγάλο παίζεται με την Γη.

Η συνωμοσία ειναι τοσο μεγάλη που καταρρίπτει οχι άπλα αυτα που σας έχουν μάθει,αλλα και ότι ξέρετε περί ζωής... Γιαυτό έγινε αφαίρεση κείμενου γιατί αυτά που λέγαμε ειναι τοσο ανατρεπτικά που οι συμμορίτες θα δώσουν εντολή πάλι στο facebook να βλέπουν ελάχιστοι τα Post για 3-4 μήνες, δημοκρατικά πάντα, και αυτό θεωρίες συνωμοσίας ειναι:

H αλήθεια ειναι ότι αυτό δεν το έχουν ξανα κάνει για τοσο μεγάλο χρονικο διάστημα, ούτε τοτε που έβαζες αληθινή ιστορία και έβαζαν συμμορίτες να συκοφαντούν την σελίδα με τα γνωστά ναζι φασίστες και τα σχετικά. Και από την άλλη κανένας δεν θα τα εκτιμήσει,(τους είδαμε 4-5 χρονιά τωρα πόσο εκτίμησαν που είπαμε αυτα που δεν είπε κανένας), εκτός οτι αυτά πρέπει να τα λες μονο σε συγκεκριμένου γένους άτομα, όποτε αφαιρέθηκε μέρος του Post αντί αυτού δείτε το βίντεο το εκκλησάκι της Αγίας Μαρίνας για να είμαστε όλοι αγαπημένοι:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications