Μητέρα 24χρονης που ταξίδεψε στη Σαντορίνη: «Αυτό που έκανε η κόρη μου το έχουν κάνει εκατομμύρια!» (video)

Απίστευτες γελοιότητες συμβαίνουν τα τελευταία χρονιά στο ανθρωπινό γένος εις την Γη διάφορες φυλές εξωγήινων αν έβλεπαν πριν 1 φορά σαν μαϊμούδες την ανθρωπότητα τώρα την βλέπουν 100 φόρες, ναι αλλα ειναι θεωρίες συνωμοσίας εξωγήινοι, ενώ ο λεγόμενος κορωνοϊός δεν ειναι (!) οι διαβάστε όπως έχουν βάλει την είδηση το "έγκλημα" της 24χρονης που αν και νευροπαθής δεν πέθανε από την "πανδημία" όπως λένε, και στο τέλος και βίντεο του mega-αποβλάκωση με μουσική υπόκρουση ταινίας θρίλερ:

Η μητέρα της 24χρονης νεφροπαθούς που αποφάσισε να ταξιδέψει στην Σαντορίνη, ενώ έμαθε πως ήταν θετική στον κορωνοϊό, προέβη σε δηλώσεις για το -πραγματικά- απίστευτο αυτό περιστατικό, στην εκπομπή Live News και το Νίκο Ευαγγελάτο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η νεαρή κοπέλα έμαθε ότι το τεστ που έκανε βγήκε θετικό την ώρα που ταξίδευε με τρένο από Θεσσαλονίκη για Αθήνα. Οι Αρχές της έδωσαν οδηγία να επισκεφθεί το Αττικό νοσοκομείο, αλλά εκείνη δεν την ακολούθησε. Έμεινε για ένα βράδυ στην Αθήνα και το επόμενο πρωί μπήκε στο πλοίο της γραμμής για να πάει στη Σαντορίνη να κάνει διακοπές μαζί με τον φίλο της.

Μετά την ενημέρωση των Αρχών του νησιού, ωστόσο, δεν τους επετράπη να κατέβουν στη Σαντορίνη και σε ειδική καμπίνα ταξίδεψαν πίσω στον Πειραιά. Στο λιμάνι του Πειραιά τους περίμενε ασθενοφόρο, για να τους μεταφέρει σε νοσοκομείο αναφοράς.

«Μπορεί να είναι 24 χρονών, αλλά το παιδί, επειδή πέρασε πολλά ήταν πολύ σκασμένο, ήθελε να φύγει ρε παιδί μου. Τώρα το έκανε, δεν αλλάζει. Θα υποστούμε τις συνέπειες, αλλά θέλω να μου πουν πότε είπαν στο παιδί όταν φτάσει στην Αθήνα να πάει κατευθείαν στο Αττικό», υπογράμμισε η μητέρα της 24χρονης κοπέλας στον Νίκο Ευαγγελάτο.

Και συνέχισε, αναφέροντας ότι «έφυγε από τη Θεσσαλονίκη, καθοδόν στο τρένο ενημερώθηκε ότι το τεστ είναι θετικό, μέχρι εκεί. Ούτε να μείνει στην Αθήνα, ούτε να πάει στο Αττικό, τίποτα. Δεν είχε συμπτώματα, δεν είχε πυρετό, της έβαζαν θερμόμετρο κάθε πέντε λεπτά. Τους πήραν με ασθενοφόρο, το είχαν έξω στα παγκάκια. Έχω την απαίτηση να γίνει και δεύτερο τεστ, γιατί το Ιπποκράτειο είναι γνωστό ότι έχουν κάνει πολλά λάθη σε αυτόν τον τομέα».

«Είναι σε ένα θάλαμο μόνο του το παιδί. Το παλικάρι του έκαναν τεστ σήμερα. Έφτασε στο Αττικό 4 παρά 10. Μίλησα με μία νοσηλεύτρια η κλινική εικόνα του παιδιού είναι καλή, είναι απύρετη, θα της έκαναν καρδιογράφημα και αιματολογικές εξετάσεις και θα έμπαινε στην αιμοκάθαρση. Μου είπαν ότι θα επικοινωνήσει ο θεράπων γιατρός για να ζητήσει ένα ιστορικό», τόνισε.

«Από αγανάκτηση. Από 8,5 ετών το παιδί ταλαιπωρείται στα νοσοκομεία. Δεν έχει πάει ποτέ του πουθενά, και από αμέλεια… θα υποστούμε τις συνέπειες. Έγινε και δεν αλλάζει η κατάσταση», ανέφερε χαρακτηριστικά, φτάνοντας, μάλιστα, στο σημείο να πει πως «με τόσα που ακούμε, είμαστε αμφίβολοι πια για το αν υπάρχει ο κορωνοϊός!».

«Χωρίς συμπτώματα, δεν καταλαβαίνω πως βγήκε θετικό το τεστ. Το πρώτο λάθος έγινε από το Ιπποκράτειο. Έβαλαν το παιδί για αιμοκάθαρση πριν 3 μήνες, γιατί δεν του έκαναν τεστ κορωνοϊού πρώτα; Γιατί στο λιμάνι του Πειραιά δεν της έκαναν τεστ κορωνοϊού;», διερωτήθηκε σε έντονο ύφος.«Απαιτώ να γίνει επανάληψη του τεστ στην κόρη μου. Της είπαν απλώς ότι είναι θετική, δεν της είπαν τίποτα άλλο. Δεν πήρε οδηγίες», κατέληξε η απεγνωσμένη μάνα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications