Κεραμέως ξεκαθαρίζει: Μαθητές χωρίς μάσκα δε θα μπαίνουν στο σχολείο

Την πρώτη απάντηση σχετικά με το ποιες θα είναι οι κυρώσεις για όσους μαθητές εμφανιστούν χωρίς μάσκα στο σχολείο, έδωσε η Νίκη Κεραμέως μιλώντας στην ΣΥΡΙΖΟ-ΕΡΤ το πρωί της Τετάρτης.

Η Υπουργός Παιδείας ξεκαθάρισε πως όποιος εμφανιστεί χωρίς μάσκα στο σχολείο, είτε αυτός είναι μαθητής, είτε γονέας, δεν θα μπαίνει μέσα.

«Η μάσκα είναι υποχρεωτική. Όποιος έρθει χωρίς μάσκα στο σχολείο, δεν θα μπορεί να μπαίνει. Δεν θα μπορεί να συμμετέχει στο μάθημα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Στα σχολεία, γονείς, εκπαιδευτικοί και μαθητές είναι υποχρεωμένοι να φορούν μάσκα. Σε περίπτωση άρνησης ή προτροπής από γονείς για μη χρήση μάσκας θα ακολουθηθούν όλα τα παιδαγωγικά μέτρα που προβλέπονται. Αλλά θέλω να το τονίσω. Δεν νοείται να είναι κανείς στο σχολείο χωρίς μάσκα» εξήγησε η κα. Κεραμέως.

Η Υπουργός Παιδείας τόνισε επίσης ότι, δεδομένων των συνθηκών, η χρήση μάσκας είναι σαν τη ζώνη στο αυτοκίνητο, σαν τον εμβολιασμό, ή σαν τη χρήση ειδικού καθίσματος για τα βρέφη στο αυτοκίνητο.

Όσο για το πότε θα ανοίξουν τα σχολεία;

Η Νίκη Κεραμέως εξήγησε: «Υπάρχει προγραμματισμός για άνοιγμα των σχολείων στις 7 του μηνός, ωστόσο θα υπάρξουν ανακοινώσεις την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου. Περιμένουμε να επιστρέψουν όλοι οι εκδρομείς για να μην υπάρχουν μετακινήσεις ασυμπτωματικών».

Μην ανησυχείτε όλα ειναι θεωρίες συνωμοσίας και fake news ! μονο ότι λένε οι ελληνόφωνοι ειναι αλήθεια...! για την υγειά σας προσέξουν όλοι.

Post A Comment:

1 comment

vasiliaείπε...

Aπευθηνομαι στηνΥπουργο Παιδιάς. Σκοπο εχει να σκοτώσει τα παιδια μας. Μεγάλοι Γιατροί στο ΔΙΑΔΙΚΤΙΟ μίλησαν ποσο επικυνδινη ειναι η μάσκα!! Φαντάζομαι οτι εσκεμενως θελει τα παιδια μας να φορούν την μάσκα, και κυριως χωρις να εχει ΔΙΑΒΑΣΕΙ τους μεγάλους αυτους γιατρούς. Σιγουρα μηλα με τον Bill Gates o οποιος δεν εχει καμια ιατρική μόρφωση. Καμια. Κυρία μου, το Ιερατειον σας εστειλε στην Ελλάδα με εναν σκοπο, ο οποιος εναι εξοντωση του Ελληνισμού! Δηλ του μεγαλύτερου εχθρού των Εβραιων.Δεν χρειαζετε πολυ μόρφωση για να τοξερει ο πλανιτης.Υπαρχουν σημερα στην Ελλάδα πανω απο Εκατομοιριο Εβραιοι? Οχι κυρία μου δενειναι ΠΛΑΝΩΔΙΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ. ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟΝ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΣΚΕΜΕΝΩΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ κανουν.Ξερετε τι εγηνε στην Νορβιγια, εχει καπου 8 χρονια??Η νέα τάξης στην Νορβιγια απεφασησε να βάλει Κοινωνικούς Υπαλιλους, για να βρουν ποιες ειναι οι Οικογένειες πουδεν μεγαλώνουν τα παιδια τους συμφωνα μ την ΝΤΠ, ενας κοινοτικός λειτουργός μολις έβλεπε οτι ενα παιδάκι παραστρατούσε, τοεπερνε απο τους γονείς του! Εμεις πήγαμε στην Νορβηγια να μάθουμε τι συνέβαινε.τρομαξαμε απο τα δράματα που ειδαμε στις οικογένειες αυτες.προσεξετε καθε κοινωνικός Λητουργος πουεπερνε ενα παιδάκι πληρωνόταν 1,100 Εβρω!οταν είμασταν εκει 365,000 παιδακια έτι ταπηραν.Συνχρωνως, ο Βασιλειας της Νορβιγια εκείνη την εποχη, βγηκε στην Τηλεωραση, και ειπε στον Νορβιγηκο Λαό οτι ηταν Εβραιος, και άφηνε τον Θρόνο του και έφευγε απο τηνΝορβηγια. Εαν εσυ ο Υπουργοσνομιζεισοτι θα πορεσεισνακανεις τοιδιο στις Ελληνικές οικογένειες γελιέσαι, παρα πολυ. ακομα και στη Ζ Νορβηγία ηκαταστασης ηταν τρομερή. Στην Ελλάδα αν προσπαθήσεις α κανεις κατι σαν αυτο, σεδιαβεβαιωοτιοιΕλληνες θα σελυντσαρου. Καλα θα κανεισναγηρησεις στοΙσραηλ και νατακανεις στο Ισραηλ.και βεβαιατετοις προθέσεις δένεχεις.., δεν μπορεις να εχεις.Ουτε Εβραικη φατσα δεν εχεις, εχεις φατσα Άραβα, και ειναι αυτους που στειλανε στην Ελλάδα. Καμμια αμφιβολια, σας στειλανε στην Ελλάδα για να εξοντώσετε τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ. Τον χειρότερο εχθρό σας.Χωρις την καταστροφη του Ελληνισμού εσεις οι Τοκογληφοι, που δεν εχετε προσφέρει τιποτε στην Ανθρωπότητα, ο πλανιτης σας ξερει σαν Τοκογληφους. Κατάλαβενουμε οτι,ο Εβραιος Εργοδαν , ο οποιος τρέμει σαν φύλο ΜΠΑΣ και τα 82 Εκατομοιριο Μουσουλμανοι στην Τουρκια ξυπνήσουν!!Φοβατε σε τέτοιο σημείο που εγηνε Αρχηγος του ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ!, αυτος ο Εβραιος!, και,ποιος ηταν πριν ηταν ο AHMEDIZAN, o πρωιν Προθυπουργος του ΙΡΑΝ,! Εβραικο Θεατρο, κυρία μου, Συνεχια το παιζουν για τους ηλίθιους, Αντε λοιπον, καιρός ειναι να φωνάξετε την Μοσαδ, την οποίαν γνωριζουμε πολυ καλα, νασας παει σου Ισραηλ. Προσεξετε, Ελλάδα και Νορβιγια δεν εχουν τιποτε το κοινό!

,

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications