Καταλήψεις χωριών από αλλοδαπούς με τη…χορηγία του κράτους!

Μάρτυρες μίας πρωτοφανούς ενέργειας από τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες μετανάστευσης και -φυσικά- τις ΜΚΟ γίνονται εκατομμύρια κάτοικοι της Ισπανίας.

Ο λόγος γίνεται για την ΜΑΖΙΚΗ μεταφορά αλλοδαπών, πολλοί εκ των οποίων διεκδικούν το status του «πρόσφυγα», σε χωριά της ισπανικής επαρχίας.

Και δεν πρόκειται για απλή μεταφορά σε αντάλλαγμα μίσθωσης σε ξενοδοχεία ή ειδικές δομές, αλλά για κανονική μετοίκηση σε εντελώς άδεια σπίτια.

Μάλιστα οι αρχές στην Ισπανία «ωραιοποιούν» αρκετά την κατάσταση μιλώντας για…«αξιοποίηση της άδειας Ισπανίας», όπως αποκαλούν τα χωριά που έχουν ερημώσει εξαιτίας της μαζικής αστικοποίησης.

Σε ρεπορτάζ αποκαλύπτονται οι πτυχές εντός πρωτότυπου προγράμματος που πολύ θα ζήλευαν ορισμένες «αλληλέγγυες δυνάμεις» και εδώ στην Ελλάδα.

Στο βίντεο που ακολουθεί μεταφέρονται οι…πολυπολιτισμικές μαρτυρίες ατόμων που έχοντας διαφορετικές εθνικότητες βρέθηκαν να κατοικούν σε μερικά από τα ερειπωμένα χωριά της Ισπανίας, τα οποία είναι παρά πολλά.

Και μαντέψτε! Πρόκειται να αξιοποιηθούν κατά το δυνατόν, αρχής γενομένης από εκείνα στα οποία η πρόσβαση στις μεγάλες πόλεις είναι πιο εύκολη.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το χωριό Τόρε Ντελ Μπούργκο στην Περιφέρεια της Γκουαδαλαχάρα που απέχει μόλις 1 ώρα από την πρωτεύουσα Μαδρίτη:

el.gr

Post A Comment:

1 comment

vasiliaείπε...

Kai βεβσια, Ι Ισπανια, προχωρεί με άλματα, γιανακατοικησει την Ισπανια μεΜουσουλμανους! Εαν οι Ισπανοι βλέπανε τι γηνεται στην Σουιδια, οπως οι γυναίκες που εχουν βιαστεί δεν τις περνουν στα νοσοκομεία, διοτι οι θεσεις ειναι για τους βίαστες τους, οι,ποιοι πρεπει α συμμορφωθούν,καιναγηνουν Σουηδοί !! Υπορχουν βιασμοί για γυναίκες άνω των 80 χρονων.Μαθαμε οτι στηνΣουιδια, χρονια τωρα ενα ζευγάρι Ραββινων, εχει χρηατωδωσει τηΚυβερνηση, για τις επιτυχίες που εχει στη Σουηδία,Για να επιτύχει τον σκοπο του. Επησεις μαθαμε πως οι Σουηδοί, εαν εχουν μεγάλα σπίτια, πρεπει να μετακομίσουν σε μικτρωτερα σπίτια, για ναπαραχωρηθει θεσεις στουσΜουσουλμανους. Το γεγονος ειναι οταν γράφαμε στοΦΒ το ισπανικό, η λογοκρισία ηταν καταπληκτική. Το Ισπανικό ΦΒ ηταν απο τα ΠΡΩΤΑ που μας διώξανε!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications