https://el.wikipedia.org/wiki/Ηλίας_Μόσιαλος Ο Ηλίας Μόσιαλος (γεν. 3 Σεπτεμβρίου 1960, Δράμα) είναι Έλληνας καθηγητής της πολιτικής της υγείας στη Σχολή Οικονομικών του Λονδίνου (LSE).[1] Εξελέγη βουλευτής το 2009 με το ΠΑΣΟΚ και το 2011 ανέλαβε Υπουργός Επικράτειας με καθήκοντα κυβερνητικού εκπροσώπου στην κυβέρνηση του Γ.Παπανδρέου, θέση που διατήρησε μέχρι και τον Νοέμβριο του 2011.

Τον Μάρτιο του 2020 ανέλαβε αμισθί θέση ως κεντρικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη σε διεθνείς οργανισμούς για την αντιμετώπιση της Πανδημίας κορονοϊού 2019–20.

Σπούδασε Ιατρική στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και εν συνεχεία πραγματοποίησε διδακτορικές σπουδές πάνω σε Πολιτικές Υγείας στο LSE. Από το 1995 εργάζεται στο LSE, όπου έχει αναγορευτεί καθηγητής της πολιτικής της υγείας. Ταυτόχρονα είναι διευθυντής και ιδρυτής του LSE Health στο Λονδίνο, ενώ ως ακαδημαϊκός έχει σημαντικό ερευνητικό έργο.

Κατά το παρελθόν έχει επιμεληθεί των εκδόσεων του Cambridge University Press για τα Οικονομικά, τις Πολιτικές και τη Διοίκηση της Υγείας, και έχει διατελέσει αρχισυντάκτης του επιστημονικού περιοδικού Health Economics. Υπήρξε σύμβουλος στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και την Παγκόσμια Τράπεζα. Το 2000 και 2007 βραβεύτηκε από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διοίκησης Υγείας για την καλύτερη δημοσίευση για τις πολιτικές και τη διοίκηση υγείας στην Ευρώπη. Επίσης, έχει συνεργαστεί και με κυβερνήσεις άλλων χωρών, με επίκεντρο την οργάνωση και διαχείρηση συστημάτων υγείας.

Έχει 197 δημοσιεύσεις με περισσότερες από 3.000 αναφορές στο έργο του.
Πολιτική καριέρα
Η πολιτική του καριέρα ξεκίνησε τη δεκαετία του 1980, όταν και ανέλαβε, όσο ήταν φοιτητής στη σχολή της ιατρικής, το πόστο του επικεφαλής της ΕΚΟΝ Ρήγας Φεραίος. Με την οργάνωση δραστηριοποιήθηκε επί σειρά ετών κατά τα χρόνια της μεταπολίτευσης. Με το τέλος των σπουδών του αποχώρησε από την Ελλάδα. Αργότερα, από το πόστο του καθηγητή πολιτικής της υγείας στο LSE, αποδέχθηκε τη πρόταση του πρώην αρχηγού του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπανδρέου να αναλάβει σύμβουλος κοινωνικής πολιτικής.

Στις βουλευτικές εκλογές του 2009 αποδέχθηκε πρόταση του Γιώργου Παπανδρέου για τοποθέτηση στη τρίτη θέση του ψηφοδελτίου επικρατείας του ΠΑΣΟΚ και εξελέγη βουλευτής.Αρνήθηκε όλα τα βουλευτικά του προνόμια, καθώς και το βουλευτικό του αυτοκίνητο με σκοπό την ελάφρυνση της οικονομίας στη περίοδο λιτότητας.

Το 2010 υπερψήφισε τον μηχανισμό στήριξης της χώρας από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, ενώ τον Ιούνιο του 2011 τοποθετήθηκε Υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος στη Κυβέρνηση Παπανδρέου, ύστερα από τον ανασχηματισμό που ανακοίνωσε ο πρώην πρωθυπουργός.Από τη θέση αυτή υποστήριξε την αναδιάρθωση του δημοσίου τομέα με ριζικές αλλαγές στη διαχείριση πόρων και το σύστημα υγείας με ταυτόχρονη καταπολέμηση πελατειακών σχέσεων.Παρέμεινε μέλος της κυβέρνησης μέχρι και τη παραίτηση της τον Νοέμβριο του 2011, όταν και ανακοινώθηκε η Κυβέρνηση Λουκά Παπαδήμου.

Τον Μάρτιο του 2020 αποδέχθηκε τη πρόταση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη να εργαστεί ως εκπρόσωπος και σύμβουλος της Ελλάδας σε διεθνείς οργανισμούς για την αντιμετώπιση της Πανδημίας κορονοϊού 2019–20, θέση που κατείχε αμισθί.Ζει στην Αγγλία με τη σύζυγο του Λίλυ Χουλιαράκη και τη κόρη τους. Κατά το παρελθόν βρέθηκε στο επίκεντρο αντισημιτικών επιθέσεων από ανώνυμους χρήστες του διαδικτύου.

Για αρχή βλέπεις ότι ο συγκρινόμενος δεν έχει κανένα "έργο" το ότι σας εχουν μάθει να θεωρείται σπουδαίους κάποιους χωρις να έχουν κάνει τίποτα επειδή βαζουν τίτλους ειναι γνωστό, άπλα: 197 δημοσιεύσεις με περισσότερες από 3.000 αναφορές "στο έργο του", επίσης εμφανίζεται έδω:

Όπως και τον ακολουθούν πολλά troll της συγκεκριμένης έγκυρης και δήθεν ανεξάρτητης πηγής όπως δηλώνουν ψευδώς... London School of Economics Σχολή Οικονομικών του Λονδίνου, οι υποψίες οτι αυτές οι δήθεν σχόλες και πανεπιστήμια στην πραγματικότητα στρατολογούν χρήσιμους ηλίθιους βγήκαν αληθινές. Πιο συγκεκριμένα αδίσταχτους χωρίς ίχνος ηθικών φραγμών τύψεις και ένοχες και όλα αυτά που διαχωρίζουν τον άνθρωπο από τα ζώα, και μετά τους βαζουν σε θέσεις κλειδιά, ορθά έχει και έμβλημα το λύκο ως πρόβατο αυτή η μασονική σχολή .

Ιδρύθηκε το 1895 από μέλη της Φαβιανής Εταιρείας (Fabian Society), Βρετανούς σοσιαλιστές που επιθυμούσαν να φέρουν το σοσιαλισμό στη Βρετανική Αυτοκρατορία, αλλά απέρριπταν την επανάσταση και πίστευαν στην «από μέσα» αλλαγή του κοινωνικού συστήματος, οι απόφοιτοι αυτής της μασονικής σχολής καταλαμβάνουν ηγετικές θέσεις σε κράτη, διεθνείς οργανισμούς και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.

Στους αποφοίτους της σχολής συγκαταλέγονται πρωθυπουργοί, περίοπτοι ακαδημαϊκοί, υπουργοί, διπλωμάτες, υψηλόβαθμα στελέχη σε επιχειρήσεις και οργανισμούς, μεγιστάνες της παγκόσμιας οικονομίας και πολλοί νομπελίστες. Το έμβλημα της Φαβιανής Εταιρείας είναι ο προβατόσχημος λύκος.

Τα μέλη της Εταιρείας Fabian ίδρυσαν το Βρετανικό Εργατικό Κόμμα, το London School of Economics, το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, και συμμετείχαν σε μεγάλο βαθμό στη δημιουργία των Ηνωμένων Εθνών και του Συνδέσμου Εθνών πριν από αυτό. Έχουν τεράστια επιρροή σε παγκόσμια θέματα, αλλά σχεδόν κανείς δεν ξέρει ποιοι είναι και τι αντιπροσωπεύουν. … Η Ατζέντα 21 του ΟΗΕ είναι ένα παράδειγμα προγράμματος του Fabian Society. Ο μοναδικός σκοπός του είναι ο έλεγχος των ανθρώπων και όχι η προστασία του περιβάλλοντος ..

Στις 24 Οκτωβρίου 1883, 17 σοσιαλιστές Illuminati συμφώνησαν να ιδρύσουν την Εταιρεία στο Λονδίνο. Στις 7 Νοεμβρίου 1883, μια ομάδα συγκεντρώθηκε για να συζητήσει το σχηματισμό και την επιρροή στην κοινωνία. Η ομάδα χωρίστηκε σε δύο φατρίες και στις 4 Ιανουαρίου 1884 μια από αυτές τις ομάδες ίδρυσε την Εταιρεία Fabian. Μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, έκαναν τεράστια πλύση εγκεφάλου στην νέα γενιά με ροκ μουσική, σ@ξ και ναρκωτικά, επιτυγχάνοντας έτσι το κοινωνικό έλεγχο.Ήδη από το 1855 ο μασόνος Αλεξάντερ Χέρζεν είχε δηλώσει: «Είναι δυνατόν να οδηγήσουμε μια ολόκληρη γενιά στην παραπλάνηση, να την τυφλώσουμε, και να την καθοδηγήσουμε προς λάθος στόχους…» (Alexander Herzen, «From the Other Shore», Ταλίν , 1970, σελ. 130). Δεν χρειάζεται να βάλεις κάτι άλλο, και δεν κάνει εντύπωση που όλες οι έγκυρες πήγες τους έχουν ένα συγκεκριμένο σημιτικό υποκριτικό ύφος γραφής και το είχες παρατηρήσει απο την αρχή που μπήκες στο ίντερνετ πολύ πριν ανακαλύψεις τι παίζεται, οι μάζες οχι μονο δεν καταλαβαίνουν τίποτα αλλα συνηθίζουν την υποκρισία με τραγικές επιπτώσεις στην ζωή τους και σε προσωπικό επίπεδο, αφού δεν μπορουν να ξεχωρίζουν τους υποκριτές, οι δε λεγόμενοι κομμουνιστες ειναι οι τζιχαντιστές της Ευρώπης και ο τελευταίος τρόχος, αυτοί χρησιμεύουν οχι μονο να υποστηρίζουν μασονικά συμφέροντα κόμματα κτλ, δήθεν ως άσχετοι, αλλα να επηρεάζουν και το κύκλο τους, και εξαπατούν ακόμα και τους συγγενείς τους όπως βλεπεις από τα προφίλ τους ο ορισμός του λύκου ντυμένου πρόβατο μέσα στα κοινωνία σας, για παράδειγμα ένας συμμορίτης εξ αυτών που εμφανίζεται δηθεν ως άσχετος σχολιαστής στα ellhnika hoaxnes ειναι κουρέας στην Ναύπακτο 8 ευρώ το κούρεμα! και κυνηγός, οι συγχωριανοί του δεν θα έχουν ιδέα ότι ειναι αδίσταχτος κομμουνιστής, που ετσι και πάρει εντολή από την μασονία θα αρχιζει να σφάζει τους συγχωριανούς του ως φασίστες όπως έκαναν το 40, και πρώτα αυτόν που του έκλεψε το γλειφιτζούρι στο σχολείο κάποτε, υπέροχος μασονικός κόσμος! φιλιά στο χάος οπως έγραφε μια εικόνα που είχε ανεβάσει αναρχομασόνος επίσης από το London! ..

Follow Share:

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications