Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας Μητσοτάκη: Η Ελλάδα θα σταθεί ακόμα και με ένοπλο τρόπο στο πλευρό της Κύπρου (!)

Η Ελλάδα θα σταθεί ακόμα και με ένοπλο τρόπο στο πλευρό της Κύπρου, σε περίπτωση που εκείνη δεχτεί επίθεση, σημείωσε ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του Έλληνα Πρωθυπουργού.

Ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, Αλέξανδρος Διακόπουλος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Σημερινή» της Κύπρου διαμηνύει πως δεν υπάρχει περίπτωση να δεχθεί η Κύπρος επίθεση και να μη βρεθεί ένοπλα η Ελλάδα στο πλευρό της.

Στη συνέχεια, ο κ. Διακόπουλος τόνισε πως για την Ελλάδα η υποχρέωση προστασίας της εδαφικής ακεραιότητας, της εθνικής ανεξαρτησίας και των εθνικών συμφερόντων της Κύπρου αποτελεί ύψιστο εθνικό, ηθικό και πολιτικό καθήκον.

Επίσης, ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του Πρωθυπουργού δεν παρέλειψε να ξεκαθαρίσει τις προϋποθέσεις και το πλαίσιο για την έναρξη ενός πιθανού ελληνοτουρκικού διαλόγου, υπογραμμίζοντας πως για την Αθήνα η μοναδική διαφορά στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης είναι ο καθορισμός της υφαλοκρηπίδας και των υπερκείμενων θαλασσίων ζωνών στο Αιγαίο και τη Νοτιοανατολική Μεσόγειο.

Όσον αφορά τα θέματα οριοθέτησης θαλασσίων ζωνών, ο σύμβουλος του πρωθυπουργού εξήγησε πως προτεραιότητα για την Αθήνα είναι η εξουδετέρωση του μνημονίου Σαράτζ-Τουρκίας, γιατί αυτό και μόνο αποκόπτει οριστικά την Ελλάδα από την Ανατολική Μεσόγειο και κατ’ επέκτασιν την Κύπρο «και στη βάση αυτή και μόνο πρέπει να δούμε την ενδεχόμενη συμφωνία Ελλάδος-Αιγύπτου».

Στο πλευρό της Κύπρου η του Ισραήλ?? δείτε καλα αυτό τον τύπο "Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας" λέει και έχει πήξει η Ελλάδα από εθνική ασφάλεια, τι σχέση έχει με θέματα μυστικισμού , τι ειναι ο άνθρωπος ,πνεύματος, η ιστορια της Γης, η προέλευση των ανθρώπων κτλ κτλ? καμιά απολύτως, και αυτό ειναι το πρόβλημα οχι μονο σε αυτόν αλλα σε πολλούς που άπλα υπάρχουν μέχρι να πεθάνουν ...

Και για όσους δεν κατάλαβαν αν ηταν μονο αυτοί στην Γη ακόμα στο μεσαίωνα θα ηταν ο κόσμος, και το πρόβλημα αρχίζει όταν βάζουν τέτοιους σε θέσεις κλειδιά παντού που ειναι εκτός τόπου και χρόνου, όπως ηταν ένας αστυνομικός που όταν άρχισες να τους λες διάφορα που ούτε καν έχει διανοηθεί δεν ήξερε τι πει ο τύπος, αλλα ούτε και μπορούσε να τα απορρίψει και να πει για θεωρίες συνωμοσίας, γιατί όλα αυτά που του έλεγες οχι άπλα ειναι τεκμηριωμένα αλλα επιβεβαιώνονται και απο τα ιστορικά ντοκουμέντα.

Ο τύπος που έδωσε πανελλήνιες και θεωρείται μορφωμένος με πτυχία και περγαμηνές φαινόταν σαν εντελώς αμόρφωτος, και σε όλη του την ζωή του ζει με βάση ότι του έμαθαν και μέχρι εκεί, γιατί από μόνος του δεν ερεύνησε για τίποτα και έμεινε στάσιμος. Συγνώμη αλλα τέτοιοι τύποι ειναι ο ορισμός των γκοιμ ανεξάρτητα τι ποσά πτυχία έχεις και τι θέση έχεις!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications