Χάος στη Βηρυτό: Πυροβολισμοί και εκατοντάδες τραυματίες στην διαδήλωση για την έκρηξη ..ΒΙΝΤΕΟ

Δεκάδες διαδηλωτές εισέβαλαν στις εγκαταστάσεις του υπουργείου Εξωτερικών στη Βηρυτό σήμερα, φωνάζοντας συνθήματα κατά της κυβέρνησης και του πολιτικού κατεστημένου, αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες.

Οι διαδηλωτές έκαψαν επίσης μια φωτογραφία του προέδρου Μισέλ Αούν. «Θα μείνουμε εδώ. Καλούμε τον λαό του Λιβάνου να καταλάβει όλα τα υπουργεία», φώναζε ένας διαδηλωτής από το μεγάφωνο.

Η έφοδος των διαδηλωτών στο κτίριο του ΥΠΕΞ, που μεταδόθηκε ζωντανά από την τηλεόραση, πραγματοποιήθηκε, την ώρα που οι δυνάμεις ασφαλείας είχαν στραμμένη την προσοχή τους στη συγκέντρωση χιλιάδων άλλων ανθρώπων στο κέντρο της πόλης, οι οποίοι αξίωναν από τις αρχές του Λιβάνου να λογοδοτήσουν για τη γιγαντιαία έκρηξη στο λιμάνι πριν από 4 ημέρες, η οποία στοίχισε τη ζωή σε περισσότερους από 150 ανθρώπους.

Πριν από λίγο μάλιστα, ακούστηκαν πυροβολισμοί στα σημεία των κινητοποιήσεων στο κέντρο της πρωτεύουσας του Λιβάνου, με την αστυνομία να επιβεβαιώνει στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς τη ρίψη πυρών.

Στις εικόνες που μεταδίδουν απευθείας τα τηλεοπτικά δίκτυα διακρίνονται άνθρωποι, αιμόφυρτοι, έχοντας τραυματιστεί από πλαστικές σφαίρες, την ώρα που η αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων για να διαλύσει το πλήθος των διαδηλωτών.

«Διαδηλώσεις στη Βηρυτό: 22 άνθρωποι διακομίστηκαν σε κοντινά νοσοκομεία. 87 άνθρωποι δέχονται τις πρώτες βοήθειες στο σημείο», έγραψε στο Twitter ο Ερυθρός Σταυρός.

Οι ελληνόφωνοι συμμορίτες πάντως έσπευσαν ως συνήθως να ξεπλύνουν τους ομοϊδεάτες τους στο Ισραήλ, και να βγαλουν fake βιντεο που έδειχνε ρουκέτα ... Σε λίγο θα πουν στα πρόβατα ότι τα λιπάσματα που έχουν οι αγρότες με νιτρική αμμώνια κινδυνεύουν να κάνουν μπαμ από φωτιά, μάλιστα πήγαν στην έγκυρη πηγή τους wikipedia και έγραψαν "Διάφορες εκρήξεις νιτρικού αμμωνίου έχουν στοιχίσει τη ζωή εκατοντάδων ατόμων", τελευταία τροποποίηση 09:27, 6 Αυγούστου 2020(!) ώστε όσα ζωντανά ψάξουν στην αναζήτηση να μπουν εκεί να να νομίζουν ότι όντως εχουν γίνει εκρήξεις νιτρικής αμμωνίας χωρίς πυροδοτικό μηχανισμό, το είπαν στην wikipedia σε αυτή την έγκυρη πηγή άρα ειναι αλήθεια, γελάνε και οι πέτρες οχι με αυτούς που λενε ψέματα στα πάντα λόγο ράτσας (δήθεν ιδεολογία για τον όχλο, σε λίγο θα πουν ότι και οι δολοφόνοι σκοτώνουν γιατί ειναι ιδεολογία ), αλλα με τους ηλίθιους που διαβαζουν δεκάδες έγκυρες πήγες τους για "ελληνικές" και αξιόπιστες πήγες, η αμήχανη στιγμή που μεσώ ίντερνετ κατάλαβες ότι το 30% με 40% του ελληνόφωνου πληθυσμού ειναι γκοιμ με πτυχία, ενημερωτικά τα γκοιμ δεν θα γίνουν άνθρωποι όσα πτυχία και να τους δόσεις..

Όταν δεν είσαι γκοιμ λειτουργείς έτσι: όταν μπήκες πρώτη φορά στο ίντερνετ χωρίς να ξέρεις τίποτα, βρήκες ορδές νεοελλήνων γκοιμ να ισχυρίζονται ότι οι Γερμανοί ήσαν Μογγόλοι, το είπαν έγκυρες πήγες και οι συμμορίτες ιουδαϊκής ράτσας με "καθαρό Ελληνικό DNA"(!) αυτοί που γράφουν για ναζι φασίστες μόνιμος, και λες για κάτσε να δεις πως ηταν οι Γερμανοί παλιά με την βοήθεια του ίντερνετ και παλιές φώτο, και διαπίστωσες ότι την εποχή του 30 ήσαν ξανθοι οι περισσότεροι, και ξανθός Μογγόλος δεν υπάρχει! και το χειρότερο? κανονικοί Μογγολοι ήσαν οι κομμουνιστές του Κόκκινου στρατού! wikipedia: Προπαγάνδα των ναζι οι ορδές Μογγόλων, έτσι γράφουν!ενώ πράγματι ήσαν ορδές Μογγόλων που έσφαζαν και βίαζαν Γερμανίδες για να γεμίσει και η Γερμανία γκοιμ και αριστερούς κομμουνιστές, από τότε το 2014 άρχισες να διαπιστώνεις σε ευρεία κλίμακα με το ίντερνετ ότι μεγαλη μερίδα του ελληνόφωνου πληθυσμού οχι μονο πιστεύει ηλιθιότητες που δεν έχουν στοιχειώδες λογική σε πληθώρα θεμάτων αλλα και τις υιοθετεί ως δεδομένες, κάπου εδώ έγινε κατανοητό ότι με τόσα πολλά γκοιμ που νομιζουν ότι ειναι άνθρωποι, λογικό ειναι να κάνουν ότι θέλουν οι ελληνόφωνοι που ειναι ελάχιστοι σε σχέση με το πληθυσμό, ειναι σαν 10 συμμορίτες να κάνουν κουμάντο στο ένα εκατομμύριο, πως γίνεται αυτό? όταν οι μισοί σε αυτό το ένα εκατομμύριο ειναι γκοιμ παρασύρουν και τους άλλους έτσι άπλα, και όλους αυτούς θα τους βρείτε σε έγκυρες πήγες να διαβάζουν σημιτικά κείμενα, τι να τους κανεις μαντάμ και μεσιε τέτοιους Νεοέλληνες γκοιμ? θα τους κάνεις ανθρώπους με το ζόρι όταν στα 10 πράγματα που λένε τα 9 ειναι σημιτικά? .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications