Μερικές σκέψεις για νοήμονες και μια ερώτηση προς το κοινό: Έχετε παρατηρήσει ότι εξαφανηστηκαν τα περιστέρια?

Η άλλη λέει της έδιναν 10.000 ευρώ για να τους κάτσει και να την μαγαρίσουν , γιατί δεν έδιναν 100 ευρώ σε μια μαύρη να κάνουν την δουλειά τους ? μήπως ειναι ρατσιστές? ούτε η ίδια δεν έχει ιδέα ότι κυνηγούν ειδικά γυναικες συγκεκριμένου γένους...Προφανώς θα διαβάζει έγκυρες πήγες και αυτή...

Ο δαίμονας Μπαθομέτ λατρεύεται στο κέντρο της Αθήνας! γράφει ένα post από το μακρινό 2012, το έβγαλε όταν έψαχνες εικόνα του Μπαθομέτ, γίνονται τέτοια πράγματα ? η μήπως ειναι θεωρίες συνωμοσίας? μέρος για το τι γράφει:

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Ελεύθερη Ώρα» ο δαίμονας Μπαθομέτ έχει πρωτοστατήσει και σε εκκλησιαστικά ανάγλυφα αλλά και σε συγκεντρώσεις που γίνονταν και συνεχίζουν να γίνουν ακόμη και στην Ελλάδα.

Ο συντάκτης του κειμένου που δημοσιεύει η εφημερίδα αναφέρει ότι έναν από αυτούς τους χώρους συγκεντρώσεων- που βρίσκεται στην Αθήνα, κοντά στο Πεντάγωνο- είχε καταγγείλει και είχε ακολουθήσει έρευνα.

Στην αρχή, όπως συμπληρώνει στο δημοσίευμα, του ζητήθηκε να απολογηθεί διότι είχε πει ότι είκοσι περίπου διάσημοι Έλληνες καλλιτέχνες έχουν επάνω τους τατουάζ του Μπαθομέτ και ύστερα του έγινε η ερώτηση γιατί δεν βγαίνει να δημοσιεύσει ανοιχτά αυτό τον κατάλογο με τους καλλιτέχνες.

Στη συνέχεια, απείλησαν, όπως συνεχίζει στο δημοσίευμα, να του φέρουν προς αντιπαράθεση τον ίδιο τον δημιουργό των τατουάζ. Όταν λοιπόν μια τηλεοπτική εκπομπή τον κάλεσε, εκείνος είπε ότι έγινε πλούσιος από τα τατουάζ που τους είχε κάνει. Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με το δημοσίευμα, αποδείχθηκε ότι υπάρχει μεγάλο κύκλωμα του Μπαθομέτ, που συνοδεύεται από όργια, στο κέντρο ουσιαστικά της Αθήνας (κοντά στο Πεντάγωνο). Στο κύκλωμα αυτό συμμετέχουν «προσωπικότητες».

4 Χρονιά μετά, το 2012 ούτε καν ίντερνετ είχες, βρήκες όλους αυτούς live να τσιρίζουν σαν σχιζοφρενείς για ναζι φασίστες, ο όχλος ακούει δεν κοιτάει καν τι είδους άτομα και τι ποιότητας λένε για ναζι φασίστες. Τα πράγματα ειναι πολύ πιο χειρότερα από όσο φαίνονται, για να καταλάβει κάνεις σκεπτόμενος σε τι επίπεδο έχουν ρίξει τον όχλο εκτός ότι αναπαράγει τα ψέματα τους ως δεδομένα και ξέρει την ιστορια αντίστροφα δηλαδή τα ακριβώς αντίθετα: Οι συμμορίτες λενε συχνά "για δικαιώματα του ανθρώπου" μα αν ηταν φυσιολογικοί άνθρωποι δεν θα ζητούσαν ίσα δικαιώματα, ακόμα και ιντερνετικά ξεχωρίζει η αφύσικη συμπεριφορά τους, βεβαία για να δεις το κακό πρέπει να είσαι το αντίθετο από αυτούς, αν είσαι σαν αυτούς Νεοέλληνας γραικύλος και αγρίμι αμφίβολου ράτσας που να καταλάβεις την διάφορα? (εξαιρούνται οι γυναίκες που παρασύρονται εύκολα απο αυτά τα φίδια , γιαυτό και ο καταραμένος όφις εξαπάτησε την Εύα και έσπειρε το κακό στο παράδεισο, κάποια αλήθεια περιεχέι αυτή η ιστορία , καθώς πράγματι τα ερπετά βάζουν τα αυγά του σε γυναικες για να σπείρουν το κακό στην Γη που ηταν παράδεισος κάποτε όταν δεν υπήρχαν ράτσες του κακού), επίσης την λέξη ρατσισμός την έβγαλαν ακριβώς την εποχή που έκαναν τις πρώτες μοριακές αναλύσεις για να δουν γιατί έχουν τετοια αφύσικη συμπεριφορά μαντέψτε τι ανακάλυψαν (!) την ίδια εποχη 1945 έφτιαξαν τον λεγόμενο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για να αποκρύψουν αυτά που είχαν ανακαλύψει οι "κακοί" Γερμανοί που ηταν 150 χρονιά μπροστά σε όλα, δεν υπάρχει ένας λογικός να σκεφτεί ότι όλα αυτά ειναι ύποπτα? . Μια ευκαιρία είχαν οι μάζες να μάθουν 5 πράγματα με το ίντερνετ και η κατάληξη τους ειναι να διαβάζουν έγκυρες πήγες μαζικής εξαπάτησης και αποχαύνωσης οι περισσότεροι σαν αυτή:

"Σοβαρές και έγκυρες πήγες" διαβάσουν στην Ελλάδα με 700.000 like (!) προώθηση π@ρνειας λέγετε αυτό για όσους δεν κατάλαβαν!

Τέλος λέγεται ότι εξαφανίστηκαν τα περιστέρια έχετε παρατηρήσει κατι τέτοιο? πάντως προ καιρού οι ελληνόφωνοι είχαν βγάλει fake news και ψεύτικο το βίντεο ότι λαθρο σκότωσε περιστέρι με πετρά και το πήρε μαζί του για το φάει προφανώς, και ότι βγάζουν fake αναρχομασονοι με εξαίρεση μερικά γελοία ειναι αλήθεια ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications