Χωρίς ελληνική σημαία το Προεδρικό Μέγαρο; Απίστευτο κι όμως αληθινό!

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου έχει αφήσει χωρίς το ιερό σύμβολο του έθνους μας τον αύλειο χώρο του Μεγάρου, σε αντίθεση με ό,τι έπρατταν όλοι οι προκάτοχοί της, το αυτονόητο δηλαδή. Ακόμα και στη γιορτή της Δημοκρατίας σημαία στο Προεδρικό Μέγαρο δεν υπήρχε, προκαλώντας τα εύλογα ερωτήματα πολλών.

Σχετική επιστολή έστειλε χθες στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, όπου σημειώνει: «Με μεγάλη μας λύπη διαπιστώσαμε ότι από της ανάληψης από μέρους Σας των Καθηκόντων ως Προέδρου της Δημοκρατίας, προφανώς εκ παραδρομής λόγω αβλεψίας ή παράλειψης των συνεργατών Σας, η Σημαία της Ελλάδος λείπει από το Μέγαρο, αλλά και από τα γραφεία Σας».

«Ενδεικτικώς», συνεχίζει στην επιστολή του ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, «κατά τη δεξίωση για την επέτειο της Αποκατάστασης της Δημοκρατίας που έλαβε χώρα στον αύλειο χώρο του Προεδρικού Μεγάρου απουσίαζε η σημαία. Η σημαία έχει επιπλέον αφαιρεθεί από το Γραφείο Σας, όπως προκύπτει από τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν στα ΜΜΕ έπειτα από επισκέψεις σε Εσάς διαφόρων αξιωματούχων».

Σύμφωνα με τον κ. Βελόπουλο, «η παρουσία της Ελληνικής Σημαίας στο Προεδρικό Μέγαρο συνιστά πέρα από νομική υποχρέωση κυρίως ηθική κι εθνική επιταγή, καθώς αποτελεί το απόλυτο σύμβολο του Ελληνισμού, με αποτέλεσμα να κρίνεται περιττή κάθε προσπάθεια επιχειρηματολογίας προς τούτο. Ειδικά δε κατά την τρέχουσα χρονική συγκυρία, όπου η ανάγκη για την εξύψωση της εθνικής μας υπόστασης είναι πιο επιτακτική από ποτέ και η παρουσία ενός αρραγούς εθνικού μετώπου κρίνεται αναγκαία, θεωρώ αυτονόητη, κυρία Πρόεδρε, τη συναίνεσή σας στο παρόν αίτημα».

Στο πλαίσιο αυτό και κατόπιν των παραπάνω ο επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης παρακαλεί την Πρόεδρο της Δημοκρατίας «όπως μεριμνήσετε για την άμεση τοποθέτηση σε όλους τους χώρους -εσωτερικούς κι εξωτερικούς- του Προεδρικού Μεγάρου της Ελληνικής Σημαίας».

Post A Comment:

1 comment

vasiliaείπε...

Αυτα που εγραψα για την καρακαξα την Προεδρο Δημοκρατίας, μου τα έσβησαν!Ζ,βλεπετε Ι γράμμα Ζ με παρακολουθουν, οπου και να ειμαι! Σιγουρα θα με παρακολουθουν και οταν θα εχω πεθανει!Το Ιερατειον έφερε στην Ελλάδα πανω απο ενα Εκατομοιριο Εβραιους. Γιατι? Για να εξοντωσουν τους Ελληνες, ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΑΧΡΙΣΤΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΗΔΕΝ, ΤΟΚΟΓΛΗΦΟΙ ΓΕΝΗΜΕΝΟΙ, ΗΔΑΝ ΜΙΑΝ ΑΣΠΡΗΜΕΡΑ. Ο Κ. ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΑΘΩΟΥ! Οπως και τα 99 της εκατο των Ελλήνων, αλλα και του Πλανιτη. Οι Εβραιοι ξερουν οτι δεν μπορουν να ΓΗΝΟΥΝ Ζ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΕΣ, χωρις ΠΡΩΤΑ να εξοντωσουν τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ. Οι εξειπνοι Εβραιοι εχει δεκαετίες που τα εχουν πει.Το ποσο μας κοροιδευουν ειναι απίστευτο! Χθες το Ισραηλ βγεικε να μας πει οτι ειναι κατα της Τουρκίας!! Ποιος ο Εβραιος Εργοδαν!! Κωλος και βρακι με τον Εργοδαν. Αν ηταν δυνατον ο Εργοδαν να βηξει χωρις την αδεια του Ισραηλ! Η Βόμβα τουΚαθηγητη ΓΡΙΒΑ στην Τηλεωραση τουκ. Σαχίνη, δεν ακουσα καμμια αντίδραση απο τους Εβραιους πουκυβερνουν!Απολυτως τιποτε! Δεν βλεπω ουτε την εκπομπή του Κ Σαχίνη. Συνεχίσετε ετσι, επιΤουρκοκρατιας, οταν ενας Σουλτάνος ήθελε να τυμωρισει ενα χωριό Ζ Ελλήνων, οι Εβραιοι, μολις το μαθαίνανε τρεχαν στον Σουλτάνο για να τους δωσει την σφαγή του Ελληνικού Χωριού! Ο Σουλτάνος ποτε δεν έστελνε τους Τούρκους να εκτελέσουν τους Ελληνες. Αυτες τις αλήθειες τις βρησκετε μονο σε Εβραικα Συνγραμματα, με ιδικη αδεια για να τα διαβασετε χωρείς να κανετε αντίγραφα..Ενα να σκεφτείτε, Ελληνες, ολλη ΑΥΤΗ Η ΔΥΣΤΙΧΙΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΒΙΛΛ Gates n’a θελει να εξοντώσει 7 δις ανθρωπων, και κανεις να μην αντιστεκετε, στην τρελλα αυτου του πολυ δυστιχισμενου ανθρώπου,Γιατι??Διοτι ΟΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΣΩΘΟΥΝ, ΠΟΣΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΟΥΝ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications