Τι σχεδιάζει η CABAL?  και ο Benjamin Fulford επιβεβαιώνει τα  «Λευκά Καπέλα»? και αλλα παράδοξα.

Η Cabal εγκατέστησε ειδικές συσκευές στην Ισπανία και την Πορτογαλία, για να προβάλει με ολογράμματα στον ουρανό βροχή αστεροειδών να πλήττουν την Γη.

Επιλεγμένες ημερομηνίες ενεργοποίησης των συσκευών είναι η 1η Σεπτεμβρίου 2020, ημέρα κατά την οποία θα τεθεί σε εφαρμογή και λειτουργία από τις Φωτεινές Δυνάμεις το νέο Quantum Financial System και η 1η Νοεμβρίου 2020, ημέρα έναρξης της ανάδειξης εκλεκτόρων που θα καθορίσουν ποιος θα είναι ο επόμενος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών.

Και στις δύο περιπτώσεις, η Cabal και το "Βαθύ Κράτος" στοχεύουν στην πρόκληση χάους, ελπίζοντας ότι θα τους δοθεί η δυνατότητα να αναλάβουν εκ νέου πλήρως την κατάσταση.

- Στο ίδιο μοτίβο και η NASA, που προανήγγειλε την πιθανότητα προσέγγισης αστεροειδών με δυνατότητα να πλήξουν την Γη, σε ημερομηνίες που ταυτίζονται με την έναρξη των πιο πάνω γεγονότων..

Βy Nicos Kastanias...

Και μια άλλη πληροφορία από άλλου: Ο Benjamin Fulford επιβεβαιώνει τα "Λευκά Καπέλα"...

Σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου, το διεθνές σύστημα τραπεζικών συναλλαγών SWIFT που ελέγχεται από την εβραιοσιωνιστική Cabal καταργήθηκε, καθώς το νέο "Quantum Financial System" θα τεθεί σε λειτουργία (την επόμενη εβδομάδα)..

Το αυθεντικό κείμενο B.F. 25/08/2020 : Finally this week we can report multiple sources are talking about some sort of imminent financial reset. Pentagon sources say the Zionist-controlled SWIFT international bank transfer system has been taken down as the “Quantum Financial System" goes online.”

Οι αλλαγές θα αρχίσουν να γίνονται αισθητές σιγά - σιγά. Κανένας δεν θα πάρει μυρωδιά πως ο έλεγχος του υφιστάμενου συστήματος θα αλλάξει χέρια, ούτε καν οι τοπικές τράπεζες, οι οποίες θα εξακολουθούν να λειτουργούν κανονικά. Οι διαγραφές χρεών θα είναι εκείνες που θα ανακουφίσουν εκατομμύρια ανθρώπους και θα αρχίσουν να γίνονται αισθητές πολύ σύντομα. Τα υπόλοιπα θα πάρουν την σειρά τους. Όλα έχουν σχεδιαστεί με τρόπο ώστε να αποφευχθεί ο πανικός και το χάος, για να επιτευχθεί η αλλαγή ομαλά..

------

Οι μαρτυριάριδες του ίντερνετ δεν ξέρετε ότι οι μεγάλες αληθειες δεν λέγονται δημοσιά? ούτε ένα σχέδιο δράσης δεν μπορείς να κάνεις με εσάς θα το μάθουν αμέσως και οι οχθροί και θα περάσουν στην αντεπίθεση !

Κάποιοι λένε ότι πλέον δεν βάζουμε τέτοια θέματα, αφου στο χώρο την εναλλακτικής ενημέρωσης έχουν μπει ορδές άσχετων και το παίζουν έξυπνοι και τα έχουν κάνει σαλάτα, και δίνουν φαΐ στους συμμορίτες να λένε τα παντα ολα γελοίες θεωρίες συνωμοσίας! στο δε youtube ο κάθε έξυπνος παριστάνει τον ερευνητή και ορδές οι ακόλουθοι, βεβαία μερικοι εξ αυτών ειναι ύποπτοι ως δούρειοι ίπποι.

Τα φωτοστέφανα πάντως του φωτισμένου ανθρώπου στους "άγιους" από εδώ τα αντέγραψαν...Ο Βουδισμός είναι αρχαιότερος του Χριστιανισμού.

Αν γράψουμε δημόσια αυτά που λέμε σε επιλεγμένα άτομα πολλοι θα ξεχάσουν ότι ξέρουν, και όλα ειναι από παρατήρηση και τον συνδυασμό διαθεσίμων στοιχείων και οχι βρήκες κατι που ειπε κάποιος και το λες για να το παίζεις έξυπνος και "ερευνητής", ο ερευνητής ερευνά τα φαινόμενα και τα γεγονότα και πάει πάρα κάτω, έτσι κτίζεται η γνώση και βγαίνεις από το matrix! το να λέει ο καθένας σκόρπιες πληροφορίες που πολλές φόρες ειναι και μπαρούφες ειναι χωρίς αποτέλεσμα...

Το βιντεο δεν ειναι άσχετο οπως θα νομιζουν κάποιοι, εχει βαθύτερο νόημα αλλα οχι για όλους:

Post A Comment:

1 comment

vasiliaείπε...

Ελληνες, το να ασχολείστε με τις βλακιες ορισμένων ανθρωπων, σας υποβιβάζει ΑΚΤΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ. ΓΙΑΤΙ..? Διοτι για α ΓΗΝΟΥΝ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΕΣ, μονον οι Εβραιοι, οι υπόλοιποι ανθρωποι πρεπει να ειναι κατώτεροι και απο ζώα! διαφορετικά δεν θα μπορέσουν να γεινουν ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΕΣ,Ξυπνιστε!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications