NASA: Αστεροειδής μπορεί να φτάσει στη Γη πριν τις εκλογές των ΗΠΑ (!)

Ο διαστημικός βράχος, που ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά τον Νοέμβριο του 2018, υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να εισέλθει στην ατμόσφαιρα της Γης στις 2 Νοεμβρίου, αλλά η ανθρωπότητα φαίνεται πως δεν κινδυνεύει.

Η NASA ανέφερε ότι ένας μικρός αστεροειδής βρίσκεται σε τροχιά σύγκρουσης με τον πλανήτη μας, λίγο πριν από τις εκλογές των ΗΠΑ.

Ο αστεροειδής, που ονομάστηκε 2018VP1, ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά τον Νοέμβριο του 2018, ενώ ήταν περίπου 450.000 χλμ. μακριά από τη Γη. Έχει μια τροχιακή περίοδο δύο ετών και προς το παρόν επιστρέφει ξανά στον πλανήτη μας.

Σύμφωνα με το Κέντρο Μελετών Αντικειμένων Κοντά στη Γη στο εργαστήριο Jet Propulsion της NASA, θα βρεθεί σε απόσταση μεταξύ 4.800 και 260.000 μιλίων από την ατμόσφαιρα της Γης.

Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα (0,41%) ότι ο 2018VP1 θα χτυπήσει τη Γη στις 2 Νοεμβρίου - την ημέρα πριν από τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ.

Ωστόσο, στα καλά νέα είναι ότι έχει διάμετρο μόλις δύο μέτρα, που σημαίνει ότι δεν πληροί τις προϋποθέσεις για να χαρακτηριστεί ως δυνητικά επικίνδυνο αντικείμενο. Η προβλεπόμενη τροχιά του θα το οδηγήσει πάνω από τον Ειρηνικό Ωκεανό στο πλησιέστερο σημείο του στη Γη.

Ο 2018VP1 «δεν αποτελεί απειλή για τη Γη», δήλωσε η NASA και πρόσθεσε: «Αυτή τη στιγμή έχει πιθανότητα 0,41% να μπει στην ατμόσφαιρα του πλανήτη μας, αλλά και να το έκανε, θα αποσυντεθεί λόγω του εξαιρετικά μικρού μεγέθους του».

Τώρα θυμήθηκαν και τους Αστεροειδείς αν ηταν αλλες εκλογές να βγει κανένας δικός τους δεν θα έλεγαν τίποτα, μην ανησυχείτε όμως και ο Αστεροειδής να φτάσει στην Γη ένας τρελός από του πουθενά θα σώσει τον κόσμο όπως ταινίες και θα γίνει ήρωας:

Μονό που το πρόβλημα ειναι ότι ο κόσμος στην κατάντια που έχει φτάσει δεν υπάρχει γιατρειά, πρέπει να καταστραφεί για να ξανα αρχίσουν όλα από την αρχή όπως έχει ξανα γίνει, η αναγέννηση έρχεται μονο με θάνατο. Άλλα Νεοέλληνας υλιστής που δεν έχει ιδέα ούτε καν μύστης ειναι αλλα παριστάνει τον απόγονο των αρχαίων φιλοσόφων που να τα πιάσει αυτά? πριν 100 χρονιά μπορεί να μην είχαν όλοι πτυχία αλλα ηταν 2 φόρες πιο έξυπνοι απο τους σημερινούς μορφωμένους ηλίθιους υλιστές,γιαυτό και ήρθαν και οι εφευρέσεις .Ο πλανήτης κατάντησε φάρμα των ερπετών που κατώτερα πνεύματα γεννιούνται ξανα και ξανα εδώ ως δούλοι των ερπετών (γνωστά και ως γκοχιμ στην γλωσσά τους που έχουν αυξηθεί σε επικίνδυνο βαθμό), για αυτό κάποιοι λένε ότι ειναι πλανήτης φυλακή, κάποτε πρέπει να κοπεί αυτή η αλυσίδα ώστε και πάλι να μετατραπεί σε παράδεισο ο πλανήτης.

Ο Κοιμισμένος : μα θα πεθάνουν τόσοι άνθρωποι! πρώτων: γεννήθηκαν στον υλικό κόσμο για να πεθάνουν ούτως η άλλος μια μέρα, το οτι σας έχουν κάνει υλιστές και δεν έχετε ιδέα για τίποτα και είστε μέσα στην ματαιοδοξία και στην απληστία ειναι πρόβλημα σας, ας φροντίσατε για την πνευματική ανάπτυξη σας που δεν ειναι με πτυχία που έχουν και νομιζουν ότι ειναι μορφωμένοι και έξυπνοι . Δεύτερο - Ο θάνατος τους θα ειναι μονο υλικός ως εκ τούτου άπλα θα πάνε από εκεί που ήρθαν ο «κάθε κατεργάρης στον πάγκο του» που λένε, ο σκοπός ειναι να αδειάσει ο πλανήτης από μοχθηρά δαιμονικά(όπως ξέρετε το κακό) πνεύματα, αυτός ειναι και λόγος που γέμισε αγρίμια, αν πάτε πίσω μόλις 100 χρονιά οι άνθρωποι ήσαν πιο αγνοί εκτός οτι πολύ πιο έξυπνοι, και ο νοών νοείτω...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications