Τι λένε για τους άραβες σε έγκυρες πήγες τους - Σας άφορα διότι πολλοί Νεοέλληνες ειναι αραβικής ράτσας!

Οι Άραβες είναι νομαδικοί - ημινομαδικοί σημιτικοί λαοί της αραβικής χερσονήσου και του δυτικού τμήματος της υπόλοιπης Μέσης Ανατολής, στα σύνορα με άλλους πολιτισμούς. Στο μεγαλύτερο μέρος της 1ης χιλιετίας π.Χ. εμφανίζονται ως επιδρομείς με συνεχείς διαρροές ομάδων σε μόνιμη εγκατάσταση κατοικημένων περιοχών .

Εποχή του Μωάμεθ
Στην εποχή που εμφανίζεται ο Μωάμεθ η Αραβία είναι χωρισμένη σε φυλές των οποίων τα μέλη τους είναι "ειδωλολάτρες". Η βόρεια Αραβία - στα σύνορα με τη Συρία είχε εκχριστιανισθεί, ενώ υπήρχαν κυρίως στη περιοχή γύρω απο τη Μεδίνα, εβραϊκές φυλές. Ο κυρίως Αλλάχ (= θεός), ο Αλιλάτ ή Διόνυσος κατά Ηρόδοτο είχε πλέον λησμονηθεί, έτσι κάθε φυλή τώρα είχε το δικό της θεό. Το 610 αρχίζει την διδασκαλία του ο Μωάμεθ ως ο έσχατος των Προφητών (Χατίμ-ουλ-ινμπίγια) και απεσταλμένος του Θεού όπως ισχυρίζονται οι Άραβες. Με τον προσηλυτισμό όμως αυτό άρχισε σιγά σιγά να αφυπνίζεται η ψυχή του αραβικού έθνους. Οι δε Εβραίοι στην αρχή δέχθηκαν τον Μωάμεθ ως τον αναμενόμενο Μεσσία και συμφώνησαν σε σύμπραξη. Οι πρώτοι προσήλυτοι με εθνική αραβική συνείδηση ήταν οι πρόσφυγες από τη Μέκκα, οι Μοχατζιρούν και οι προσήλυτοι της Μεδίνας οι Άνσαρ.

Με αυτούς ο Μωάμεθ στρέφεται πρώτα εναντίον των Βυζαντινών που τα σύνορά τους άγγιζαν της Αραβίας. Έτσι οι Άραβες στη συνάντηση με το τακτικό στρατό των Βυζαντινών υπό το Θεόδωρο, αδελφό του Αυτοκράτορα Ηράκλειου νικήθηκαν και διασκορπίστηκαν, ο δε τόπος αυτής της συμπλοκής τιμάται σήμερα από τους Άραβες ως τόπος μαρτυρίου. Στη συνέχεια ο Μωάμεθ κυριεύει τη Μέκκα. Όταν πέθανε ο Μωάμεθ το 632 ολόκληρη η Αραβική χερσόνησος, μέχρι τα σύνορα της Συρίας, της Αιγύπτου και του σημερινού Ιράκ είχαν προσηλυτιστθεί στο Ισλάμ. Η προσδοκία των απολαύσεων στο παράδεισο με άφθονα φαγητά και παρθένες (ουρί) που έδινε το Κοράνιο στους υπέρ πίστεως μάρτυρες σε σχέση με τις πλούσιες λείες των επιδρομών ασκούσαν σημαντική επιθετική ορμή στους προσήλυτους άραβες. Εντωμεταξύ όλες οι μοχθηρές ράτσες ηταν νομάδες σαν κοπάδια λύκων γύριζαν από εδώ και από εκεί...

Για όσους δεν ξερουν οι λεγόμενοι κομμουνιστές στην πλειοψηφία τους ειναι αραβικής ράτσας KAI EINAI TO ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΣ ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ότι ειναι σημιτικές φάτσες και οχι η δήθεν ιδεολογία, το ότι ειναι δογματικές ράτσες προφανώς δεν πέρασε απο το μυαλό κανενός, όπως τοτε που τους έμαθαν για τον Μωάμεθ αμέσως έγιναν φανατικοί ισλαμιστές ακριβώς με τον ίδιο τρόπο τους μετατρέπουν σε κομμουνιστες που αντί για τον Μωάμεθ εχουν τον Στάλιν και τον Μαρξ αφου πήγες επι τούτου σε εκδήλωση ΚΚΕ το 2014 για να επιβεβαιώσεις αυτο που έβλεπες μεσώ ίντερνετ, ούτε για δείγμα γνησίου ευρωπαϊκού γένους, μονο κάτι γυναικες που τις έχουν μετατρέψει σε αριστερές και διάφορες αλλες ανάμεικτες ράτσες, επίσης και πολλοι Νεοέλληνες με παρόμοια ψυχοσύνθεση ακόμα και αν δεν ειναι κομμουνιστές ειναι επίσης αραβικής ράτσας(!) αυτα για όσους εχουν αυταπάτες περί καθαρού ελληνικού DNA, και οι 90 στους 100 προέδρους βουλευτές κτλ επίσης ειναι σημιτικής ράτσας, η ίδια η δημοκρατία τους ευνοεί τέτοιες ράτσες που θέλουν να επιβάλλονται στους άλλους, και έχουν παρόμοια "λογική" με τους όμβριους, η τελευταία φορά που η Ελλαδα είχε ευρωπαϊκού γένους πρωθυπουργό τύπου Τραμπ (γιαυτό τον έχουν μανία το ήξερες αυτό?) ηταν Ιωάννης Καποδίστριας. Είναι σαν να περιμένεις κάλο από ράτσες που απο την φύση τους προέρχονται απο το κακό, στο σπίτι τους να πας να κάνεις μια δουλειά ούτε νερό δεν θα δώσουν! σε θεωρούν δούλο αλλα έξω το παίζουν φωτιστές και κάλοι . Τους ξέρεις καλα τι μοχθηρές ράτσες ειναι καθώς έχεις αδελφό σημιτικής ράτσας, που δεν μιλάς καν εδω και χρονιά είμαστε απο άλλους κόσμους! τόσα χρονιά αιμομιξίες τι περιμένεις? ποιος το περίμενε οτι με το ιντερνέτ θα ανακάλυπτες που οφείλεται η χαώδες διάφορα? εκτός ότι έχει το ίδιο υποκριτικό ύφος με αριστερούς, έμοιαζε και με εναν άραβα φυλετικά, ακριβώς το ίδιο και δυο αδελφές, η μεγάλη ειναι μαυροτσούκαλο μοχθηρή - ύπουλη και αριστερή (τι άλλο θα ηταν?) και η μικρη ευρωπαϊκού γένους αγαθή και καλή.

Έχουν επίσης μια σειρά από άλλα χαρακτηριστικά που συναντώνται σε πολλούς Νεοέλληνες αυτής της ράτσας μερικά εξ αυτών : εξαπατούν,αρρωστημένα δογματικοί αρκεί να τους μάθεις ένα δόγμα,η ματαιοδοξία τους δεν εχει όρια , υλιστές, εκμεταλλευτές, διπρόσωποι, ύπουλοι, φιλοχρήματοι,πονηροί (με την κακή έννοια γιαυτό αν και δεν έχουν ιδιαίτερη ευφυΐα δεν τους φαίνεται),αδίσταχτοι, βίαιοι, οξύθυμοι,ακολουθούν κατά γράμμα ότι τους λέει το καθεστώς και ότι τους μάθουν στα σχολεια και οι έγκυρες πήγες τους, οτιδήποτε άλλο ειναι θεωρίες συνωμοσίας, μύθος και fake news . Αν ηταν μονο αυτές οι ράτσες του Γιαχβέ στον πλανήτη ακόμα στο μεσαίωνα θα ηταν ο κόσμος.

Αν μπείτε σε έγκυρες πήγες ειναι γεμάτο ελληνόφωνους σημιτικής ράτσας που παριστάνουν τους αρθρογράφους και τους ειδικούς επι πάντως, ενώ η ράτσα τους δεν έχει ούτε έναν εφευρέτη ιστορικά,ακόμα και σε θέματα που η ράτσα τους δεν έχει καμιά σχέση το παίζουν ειδικοί, όπως μεταφυσικά που λένε: ουγκ! θεωρίες συνωμοσίας τα πάντα όλα, και επιστήμη και τεχνολογία, που επίσης ουδεμιά σχέση έχει με αυτά η ράτσα τους, καθώς δεν τα πάει καλα με μηχανισμούς.. Δεν προκαλεί έκπληξη λοιπόν γιατί έχουν στενές σχέσεις με όμβριους, όπως και ελέγχουν τα πετρέλαια.Αυτός ειναι ο λαός του Γιαχβέ: Οι χριστιανοί παρασύρονται σε έναν πόλεμο απο ηλιθιότητα, την άγνοια και την εθνική ματαιοδοξία! Αυτοί θα σκοτώσουν ο ένας τον άλλον και τότε θα έχουμε αρκετό χώρο για το δικό μας λαό.(Ραβίνος Ράιχ Χορν Ιούλιος του 1880) είπες τίποτα Νεοέλληνα? η μήπως ειναι θεωρίες συνωμοσίας και αυτά?

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications