Τι απαντά ο Γκέιτς στις «θεωρίες συνωμοσίας» που λένε ότι θα βάλει τσιπάκι

Βάζουμε αυτούσιο το post απο dailypost.gr για μην λένε τα ερπετά οτι δεν βάζουμε αυτά που λένε και κάνουμε λογοκρισία όπως κάνουν αυτοί::

Το ξέσπασμα της πανδημίας του κορωνοϊού προκάλεσε, με μεγάλη ταχύτητα, την διάδοση θεωριών συνωμοσίας για τον ίδιο τον ιό και το εμβόλιο, μπλέκοντας μυστικές οργανώσεις, υποθετικούς σατανικούς επιστήμονες και σε πολλές περιπτώσεις, τον ιδρυτή της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς.

Από την αρχή της παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης, μόνο στο Facebook εκτιμάται πως πάνω από 16.000 συνωμοσιολογικές αναρτήσεις για τον κορωνοϊό έχουν εμπλέξει ονομαστικά τον Μπιλ Γκέιτς. Τα σχόλια και τα share αυτών των ψευδών ισχυρισμών έχουν ξεπεράσει τις 900.000 ενώ, σύμφωνα με την εταιρεία Zignal Labs, τα τοπ δέκα βίντεο συνωμοσίας για τον Γκέιτς και την νόσο Covid-19, μετρούν ήδη πάνω από πέντε εκατομμύρια views.

Ο Μπιλ Γκέιτς σχολίασε πως τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και η πανδημία είναι «κακός συνδυασμός», απαντώντας έτσι σε μια θεωρία συνωμοσίας ότι ο ίδιος είναι «προσωπικά υπεύθυνος» για την πανδημία, καθώς και στις ανεδαφικές θεωρίες πως προωθεί τα εμβόλια που περιέχουν τεχνολογία γεωεντοπισμού για τον έλεγχο του πληθυσμού.

«Οι άνθρωποι ψάχνουν για πολύ απλές εξηγήσεις, ποιος είναι ο κακός εδώ. Και σε μεγάλο βαθμό αυτό συνδέεται με την πολιτική, περισσότερο στις ΗΠΑ από άλλα μέρη. Φυσικά τα εμβόλια δεν ήταν δημοφιλή και πριν όλο αυτό ξεκινήσει».

«Άνθρωποι σαν και εμένα ή τον δρ. Φάουτσι γίνονται συχνά ο στόχος. Το έξυπνο πράγμα που κάνουν (σ.σ οι συνωμοσιολόγοι) είναι ότι μεταστρέφουν την ιστορία. Το ίδρυμα μας έχει δώσει περισσότερα χρήματα από οποιονδήποτε άλλον οργανισμό αγοράζοντας εμβόλια (σ.σ υπό κλινική δοκιμή) για να σώσουμε ζωές. Το αντιστρέφουν και λένε ότι κερδίζουμε χρήματα και προσπαθούμε να σκοτώσουμε ανθρώπους με τα εμβόλια, ότι προσπαθώ να εφεύρω κάτι. Είναι αλήθεια, σχετιζόμαστε με τα εμβόλια αλλά αναστρέφουν την σύνδεση μας με αυτά».

Αναφερόμενος στο πλήθος τέτοιων αναρτήσεων είπε πως τα νούμερα του κάνουν τρομερή εντύπωση. «Και δεν είναι μόνο οι άνθρωποι που θα περίμενε κανείς» να διαδίδουν τέτοιες θεωρίες. Κλείνοντας σχολίασε πως «εκπληκτικές εταιρείες» αναζητούν το εμβόλιο και εξέφρασε την ελπίδα του πως οι θεωρίες συνωμοσίας θα υποχωρήσουν και η ανθρωπότητα θα κερδίσει από την ιστορία καινοτομίας.

-------

Νεοέλληνας: Τι ερπετά αηδίες και «θεωρίες συνωμοσίας» λέτε? δεν είστε σοβαρή σελίδα! τρέχα σε "σοβαρές" και έγκυρες σελίδες αγαπητέ Νεοέλληνα της θνητής ράτσας αυτά προφανώς δεν ειναι για σένα, και για πατριωτικές να διαβάζεις makeleio pentostalgma epilekta stoxos, και λοιπούς τέτοιους Νεοέλληνες που ουδεμιά σχέση έχουν με μυστικισμό και συνεπώς ούτε αυτοί ειναι απόγονοι αρχαίων αυτών που νομίζουν αυτοί που ήσαν μύστες .. Άλλα μην λες μετά ότι είσαι απόγονος αρχαιων γιατί δεν είσαι, δεδομένου ότι το πνεύμα/χαρακτήρας δεν αλλάζει πάρα ελάχιστα σε κάθε κύκλο αναγέννησης, και ένας σκεπτόμενος θα αναρωτηθεί γιατί να το λέει κάποιος αυτό μήπως ξέρει κάτι που δεν ξέρω? ο ηλίθιος : ουγκ ουγκ θεωρίες συνωμοσίας ουγκ.. Στο μεταξύ όσο οι νεοελληνες διαβαζουν έγκυρες πήγες, και για πατριώτες κάτι Νεοέλληνες τοσο πιο πολύ βυθίζονται στο matrix μέρα με την ήμερα χρόνο με το χρόνο, όταν εσύ ανακάλυψες πράγματα και θαύματα μόλις σε 5 χρονιά με το ίντερνετ, θα έβαζες μια εικόνα εδώ για το τι λένε μεταξύ τους τα ερπετά που δεν θα μπορούσες να τους δεις χωρίς το ίντερνετ αλλα κάνεις το κορόιδο δεδομένου οτι στο επίπεδο που έχουν ρίξει τον όχλο δεν καταλαβαίνει τίποτα πλέον..

Προς ερπετά (ξέρουν αυτοί για τους άλλους αυτά ειναι θεωρίες συνωμοσίας ουγκ): κανονίστε να γίνεται άνθρωποι γιατί και τα πρόβατα ξυπνούν καμιά φορά και οχι από εδώ μέσα, και να σταματήστε να ενοχλείτε στο λίγο χρόνο που απομένει ακόμα στο φυσικό κόσμο σας, έτσι όπως τον κάνατε δεν ειναι πλέον κατάλληλο μέρος για αγνά πνεύματα .

Επειδή οι δημοκράτες έχουν διαγράψει εκατοντάδες βίντεο από το youtube που ταίριαζαν σε αυτά που λες πιο πάνω:

Βάζεις άσχετο και σχετικό ταυτόχρονα μερικές φόρες αρκούν μερικά σημάδια για να δεις σε τι άγνοια ζουν εκατομμύρια των εκατομμυρίων σε αυτό το πλανήτη ξανα και ξανα μέχρι να σβήσει ο ήλιος στην κυριολεξία, αυτός που έγραψε το σενάριο αυτής της ταινίας του 2014 πρέπει να ξέρει πολλά και να ειναι και μύστης, αμφιβάλουμε αν κατάλαβε κανένας που έχει δει την ταινία το μεγάλο μυστικιστικό μυστικό που κρύβει και καταρρίπτει οτι σας έχουν μάθει για το κόσμο, ακόμα και ο τίτλος ειναι μυστικιστικός "I Origins" origin = προέλευση, καταγωγή, αρχή, πηγή, και αυτά τα γνώριζαν στην αρχαιότητα όπως διαγράφουν και τα βιντεο έτσι διέγραψαν και την γνώση και έγιναν όλα "θεωρίες συνωμοσίας" και οχι συνωμοσίες, θεωρίες συνωμοσίας ειναι και τα βιομετρικά στοιχειά στις ταυτότητες (!), και αν το πας όπως στην ταινία θα ξερουν και ποιος ήσουν στην προηγούμενη ζωή σου οχι μονο στην τωρινή, αλλα τα παπαγαλάκια τους λένε ότι δεν υπάρχει τίποτα μετά τον θάνατο, και ο χαρακτήρας ειναι αποτέλεσμα το πως μεγάλωσες και αλλα τέτοια παραμυθία μαζί με τους δήθεν ψυχολόγους :

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications