Στην ολλανδική ταυτότητα σύντομα δεν θα αναγράφεται το φύλο – «Είναι άχρηστο»

Το φύλο των Ολλανδών πολιτών δεν θα αναγράφεται πλέον στο ολλανδικό δελτίο ταυτότητας σε λίγα χρόνια, καθώς το στοιχείο κρίνεται «άχρηστο» σύμφωνα με την υπουργό Παιδείας, Πολιτισμού και Επιστημών Ίνγκριντ βαν Ενγκελσχόφεν

Σε επιστολή προς το κοινοβούλιο, η υπουργός, η οποία είναι επίσης αρμόδια για την Χειραφέτηση κάνει γνωστή την πρόθεσή της να καταργήσει την αναγραφή του φύλου στα δελτία ταυτότητας από το 2024/2025.

Η Ίγκριντ βαν Ενγκελσχόφεν προτίθεται «να περιορίσει στο μέτρο του δυνατού την άχρηστη αναγραφή του φύλου», που θα παραμείνει ωστόσο στα διαβατήρια, αφού είναι υποχρεωτική από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

«Η Ολλανδία δεν θα είναι η πρώτη χώρα μέλος με δελτίο ταυτότητας χωρίς αναγραφή του φύλου. Η γερμανική ταυτότητα δεν αναγράφει το φύλο», γράφει στην επιστολή της η υπουργός, η οποία πιστεύει ότι οι πολίτες θα πρέπει να έχουν την δυνατότητα «να διαμορφώνουν την ταυτότητά τους και να την ζουν με πλήρη ελευθερία και ασφάλεια».

«Είναι μία εξαιρετική είδηση για τα άτομα που αντιμετωπίζουν καθημερινά προβλήματα με αυτή την κατηγορία του φύλου στην ταυτότητά τους», ανακοίνωσαν οι ολλανδικές οργανώσεις υπεράσπισης των δικαιωμάτων της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ.

«Είναι μία καλή είδηση για όποιον θεωρεί ότι αυτό που κρύβουν τα εσώρουχα δεν αφορά ούτε την κυβέρνηση, ούτε τις αρχές», αναφέρουν την ανακοίνωσή τους,

Η Ολλανδία έχει επίσης κάνει από το 2018 ένα βήμα για να την αναγνώριση τρίτου φύλου, όταν ένας πολίτης που γεννήθηκε μεσοφυλικός δικαιώθηκε από την δικαιοσύνη, η οποία του αναγνώρισε το δικαίωμα να μην εγγραφεί ως άνδρας ή γυναίκα στο πιστοποιητικό γεννήσεως.

Αυτά γίνονται όταν βλέπεις το δεντρό και οχι το δάσος :

Δεν γράφουν πουθενά ότι αυτό το εφαρμόζουν οι ομοϊδεάτες τους στην Ολλανδία και προφανώς σιγά σιγά και σε πολλές άλλες χώρες...topontiki Αρέσει σε 284.893 άτομα αυτή η έγκυρη πηγή με σήμα πιστοποίησης του facebook(όπως όλες οι μαρξιστικές) το οποίο facebook που κανει μηδαμινή απήχηση σε ανεξάρτητες πήγες . Μονό που κάποια στιγμή σταματάς να λυπάσαι τους αφελείς που δεν έχουν αφήσει μαρξιστική σελίδα ελληνόφωνων που να μην έχουν πατήσει like, ειναι σαν ειναι ναρκομανείς στο τελευταίο στάδιο δηλαδή ειναι ηδη ξοφλημένοι.... τέτοιες έγκυρες πήγες διαβάζει και μια γνωστή και μετά έκλαιγε την μοίρα της σε μια γνωστη εκπομπή, ο νοών νοείτω .....

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications