Πολάκης: «Μακεδονομάχοι» , ψευτοπατριώτες, που κρυφτήκατε για την Αγιά Σοφιά;

Από την δικιά τους koutipandoras.gr: Με το γνωστό του καυστικό ύφος, ο Παύλος Πολάκης, με ανάρτηση του για την Αγία Σοφία, προκαλεί... να εμφανιστούν οι ψευτοπατριώτες με τις ανύπαρκτες αντιδράσεις για το Μακεδονικό για να διαδηλώσουν την μετατροπή της σε τζαμί.

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων ο Παύλος Πολάκης, αν είχε συμβεί η μετατροπή της Αγιάς Σοφιάς σε τζαμί επί ΣΥΡΙΖΑ, τώρα οι ''Ελλαδέμποροι, ψευτοπατριώτες” θα ήταν στα “κάγκελα” .

Υπενθύμισε μάλιστα ότι “επί του “άπιστου” αριστερού Τσίπρα δρομολογήθηκε η επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης”,ενώ επί του “χριστιανού και “ακροκεντρώου” Μητσοτάκη έγινε τζαμί η Αγία Σοφία”.

Ολόκληρη η ανάρτηση Πολάκη:

“«Μακεδονομάχοι» ,Ελλαδεμποροι,ψευτοπατριωτες ,ΠΟΥ ΚΡΥΦΤΗΚΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ;;;
Δεν έχετε ζωστεί τα άρματα ακόμα;;;
Η έχετε εμπιστοσύνη στον Ερντογαν όπως ο Σταματης του «υπερπατριώτη» Σαμαρά;;;
ΥΓ Επι «άπιστου» αριστερού Τσίπρα δρομολογήθηκε η επαναλειτουργία της Θεολογικης σχολης της Χάλκης, επι χριστιανού και «ακροκεντρώου» Μητσοτακη έγινε τζαμί η Αγιά Σοφιά,ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ!!!”

koutipandoras.gr :Υμνητές ελληνόφωνου Βελουχιώτη :

ΥΓ: Αυτό το post είχε και συνεχεία η οποία αφαιρέθηκε μετά από σκέψη πριν μπει στο facebook, διότι πάλι θα κάνουν πόλεμο στην σελίδα οι ελληνόφωνοι, και κανένας δεν θα εκτιμήσει τίποτα τους είδαμε πόσο εκτίμησαν τοσο καιρό που βάλαμε αυτά που δεν είπε κανένας Νεοέλληνας....! και στην τελική τι να κάτσεις να πεις σε Νεοέλληνες που διαβαζουν koutipandoras.gr και λοιπες τέτοιες σελίδες η ψευτοπατριώτες που λέει και ο Πολάκης??? ...Kάπου είχες δει μια παλιά φώτο του: Όταν ο Πολάκης ήταν στη Νικαράγουα το 1990 για… τη συγκομιδή του καφέ(!) και επειδή σου θύμισε τζιχαντιστές στα νιάτα του έκανες σύγκριση την φώτο του με φώτο με τζιχαντιστές μαντέψτε το αποτέλεσμα...Τι είχε γίνει στην Νικαράγουα το 90 ? τι λένε στην έγκυρη πηγή τους wikipedia δεν μπαίνεις καν στο κόπο να ψάξεις περαιτέρω όταν ακούς για "δικτάτορες" απο συμμορίτες σου αρκεί :

Το 1961 ιδρύεται το «Μέτωπο Εθνικής Απελευθέρωσης» των Σαντινίστας, αριστερής ιδεολογίας, υπό τον Κάρλος Φονσέκα Αμαντόρ. Στόχο είχε την ανατροπή του δικτατορικού καθεστώτος Σομόσα. Τελικά, το 1979, μετά από πολυετή εμφύλιο που σχεδόν κατέστρεψε τη χώρα, οι Σαντινίστας κέρδισαν και, με επικεφαλής τον Ντανιέλ Ορτέγα, ανέλαβαν την εξουσία και προχώρησαν σε σοσιαλιστικές μεταρρυθμίσεις στην οικονομία. Λίγο αργότερα όμως δημιουργήθηκε η ανταρτική οργάνωση «Κόντρας» που ισχυριζόταν πως ο Ορτέγα κυβερνά δικτατορικά και παραβιάζει ανθρώπινα δικαιώματα προκειμένου να επιβάλει τον κομμουνισμό. Απ' την άλλη πλευρά, οι Σαντινίστας ισχυρίζονταν πως επρόκειτο για επέμβαση των ΗΠΑ προκειμένου να ανατρέψει τη σοσιαλιστική κυβέρνηση και να επιβάλει δικούς της ανθρώπους, έτσι σύντομα ξέσπασαν νέες συγκρούσεις στη χώρα.

Τελικά το 1990, και ενώ η χώρα απειλείται με λιμό, οι δύο πλευρές καταλήγουν σε ειρηνευτική συμφωνία και ορίζουν ελεύθερες εκλογές, υπό την επίβλεψη διεθνών παρατηρητών, την ίδια χρονιά. Τις εκλογές κέρδισε το κεντροδεξιό κόμμα της Βιολέτα Τσαμόρρο. Τελικά το 1990, και ενώ η χώρα απειλείται με λιμό (τακτική μαρξιστών! οπως στην Ουκρανία και στην Ελλαδα αλλα οι κακοί Γερμανοί το προκάλεσαν έτσι λένε)
Το πως με την προπαγάνδα έχουν κάνει τον όχλο να νομίζει ότι οι λεγόμενοι κομμουνιστές ειναι απόγονοι αρχαίων και πως αυτοί οι γραικύλοι και τα αγρίμια ειναι δήθεν ιδεολογία , και πως το 40 έσωσαν και την Ελλαδα ενώ πάντα ηταν πράκτορες στρατός και αδίσταχτοι υπηρέτες των "εκλεκτών του Γιαχβέ" ειναι ένα θαύμα του Γιαχβέ!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications