Ο Καντάφι αργά ή γρήγορα πέφτει  - Όταν ψάχνεις κάποιον και σου προκύπτει άλλο!

Ψάχνοντας συμμορίτη που εμφανίζεται ως έγκυρος δημοσιογράφος, πέσαμε στην έγκυρη πηγή athensvoice και σε post κάποιου Mohamed Benghuzzi που έχει ακριβώς το ίδιο ύφος με τους λεγόμενους κομμουνιστες ίδια φυλή, η αλλιώς ελληνόφωνους τζιχαντιστές που ζουν ανάμεσα σας για τον κακό φασίστα Καντάφι και την "Χούντα" του:

Mohamed Benghuzzi ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ 02.06.2011 | 15:41
Τα φώτα της δημοσιότητας από τη λιβυκή επανάσταση έχουν στραφεί στον αγώνα και άλλων λαών. Στη Συρία για παράδειγμα, ο Άσαντ δε δείχνει να μαθαίνει από τα λάθη του Καντάφι και καταστέλλει και αυτός την εξέγερση του λαού του.

Η έλλειψη κάλυψης από τα ΜΜΕ και η αδιαφορία της κοινής γνώμης δεν πτοούν όμως τους επαναστάτες της δυτικής Λιβύης, η Μιστράτα, η Ζεντάν κρατάνε τη Λιβύη μακριά από τη διχοτόμησή της. Τι γίνεται όμως στην Τρίπολη; Η πρωτεύουσα της Λιβύης αν και με την παρουσία των δυτικών ΜΜΕ (πάντα ελεγχόμενα από τις λιβυκές αρχές) να είναι σχεδόν από την αρχή της εξέγερσης εκεί, δεν έχει ακουστεί στον κόσμο και δεν έχει δώσει ακόμη το τελειωτικό χτύπημα στο καθεστώς Καντάφι.

«Η Τρίπολη είναι η πρωτεύουσα, πάντα η πρωτεύουσα πέφτει τελευταία», είναι τα λόγια του Αχμέτ Σαλέχ, Λίβυου πολίτη πατέρα δύο παιδιών που ξέφυγε από τα σύνορα με την Τυνησία. Τον συναντήσαμε στη Δεχίπα. Έχει μόλις πατήσει τυνησιακό έδαφος και ένιωθε ασφαλής να μιλήσει. «Ο άνθρωπος είναι τρελός, σήμερα ξεκίνησε να στρατεύει πολίτες από 18 ως 40 ετών, θέλει να μας σκοτώσει όλους, δεν το βάζει κάτω, ακολουθεί την τακτική της καμένης γης». Στο ερώτημα ποια είναι η κατάσταση στην Τρίπολη και γιατί έχει αργήσει η εξέγερση ο κύριος Σαλέχ εξοργίζεται:

Η Τρίπολη ξύπνησε νωρίς, όταν μάθαμε ότι στη Βεγγάζη έβαλε μισθοφόρους και σκότωνε τα παιδιά στις 18/02, όλοι βγήκαμε έξω, στην Ταζούρα και στο Σουκ αλ Τζούμα ( πιο εξεγερμένες περιοχές στην Τρίπολη) οι Τριπολιανοί εξύψωσαν τη σημαία της επανάστασης, το ίδιο έγινε και στις 19 Μαρτίου όταν η Κατίμπα εισέβαλε στη Βεγγάζη, εμείς καταλάβαμε την πράσινη πλατεία.

Εμείς κάνουμε δύσκολο αγώνα, σίγουρα όλη η Λιβύη κάνει, αλλά εδώ είναι το μπαμ Αλ Αζίζια, εδώ είναι το σπίτι του, εμείς κάνουμε αντάρτικο πόλεων άοπλοι ενάντια σε έναν εκπαιδευμένο και βαριά οπλισμένο στρατό και τα αντιαεροπορικά που είναι σε ετοιμότητα για τα νατοϊκά αεροσκάφη χρησιμοποιούνται και εναντίον μας. Το επίπεδο ζωής δυσκολεύει μέρα με τη μέρα, δεν υπάρχουν μετρητά για βενζίνη, περιμένεις έως και 10 ώρες (τόσο περίμενε για να γεμίσει για το ταξίδι στην Τυνησία), και στα σούπερ μάρκετ η έλλειψη προϊόντων είναι εμφανής, όλα αυτά αρχίζουν ναι ξυπνούν και τους τελευταίους στην Τρίπολη.

Η κουβέντα μας καταλήγει στο πώς μπορεί η Τρίπολη να πέσει και αν χρειάζεται παραπάνω βοήθεια από το ΝΑΤΟ. Ο κύριος Σαλέχ επισημαίνει τα εξής: «Ως εδώ είμαστε καλά, όσο κρατείται ως συμμαχία, είμαι, και πιστεύω όλος ο λιβυκός λαός, ενάντια σε μία οποιαδήποτε βοήθεια τύπου Ιράκ. Ο Καντάφι αργά ή γρήγορα πέφτει, καλό θα είναι για το μέλλον μας να πέσει από εμάς».

Όσο άφορα τα Post αυτής της έγκυρης πηγής :

Γιατί να γράφουν αυτοι για την Γενοκτονία των Αρμενίων ? μαντέψτε!

Screenshot ‎Σεπτεμβρίου ‎2018 :

Τελικά "εξαφανίστηκε" απο το athensvoice αφου πήρε μεταγραφή στα Ελληνικά Hoaxes και έμεινε μονο το link https://www.athensvoice.gr/contributors/dimitris-alikakos εκτός ότι εχει καπηλευθεί τον Δημήτρη Λιαντίνη παριστάνει τον ειδικό επι πάντως με το κλασικό ύφος υποκρισίας, στο προφίλ του θα βρείτε ορδές να τον υποστηρίζουν που μονο από τις φάτσες τους φαίνονται περί τίνος πρόκειται,όλη η λερά της Ελλάδας έχει φιλο τον Αλικάκο, από όλα έχει ο μπαξές: ελληνόφωνους ιουδαίους, antifa, κομμουνιστές αριστερούς, ομοφυλόφιλους , μασονους, ίδια κατάσταση επικρατεί και στην έγκυρη πηγή τους ellhnika hoaxnes στην οποία εκκρεμή μήνυση και αποζημίωση για όλα αυτά που έχει κάνει στην σελίδα μας από το 2015 και με ρατσιστικά κίνητρα δεδομένου οτι ανήκεις στο λευκό καυκάσιο γένος που τρέφουν φυλετικό μίσος γιατι δεν είσαι γκοιμ να λες τις ηλιθιότητες τους

Ίδια κατάσταση και σε όλες τις έγκυρες πήγες τους, οι δε φερόμενοι αρθρογράφοι σε όλες αυτές τις δηθεν έγκυρες πηγές εμφανίζονται σε διάφορες θέσεις ταυτόχρονα (πχ καθηγητές ), είτε ειναι μελή σε κομμουνιστικές οργανώσεις και οι πλέον κατάλληλοι να μιλάνε για ιστορία, ενδεικτικά προφίλ εξώφυλλο μπουχέσα αναρχοκομμουνιστή που εμφανιζόταν στο Menshouse.gr και παριστάνει τον ειδικό επι πάντως και αποκαλούσε φασίστρια μια γυναικά αθλήτρια ευρωπαϊκού γένους, ο ελληνόφωνος σημιτικής ράτσας που ειναι σαν αρκούδα, και όταν δεν γραφει προπαγανδες προφανώς θα πίνει μπίρες και θα ρεύεται, τους πιο εμφανίσιμους συμμορίτες τους έχουν για την τηλεόραση :

Εκτός από το να γράφουν για ναζι φασίστες μόνιμος κάνουν προπαγάνδα στα πάντα, με το ίδιο υποκριτικό ύφος, μειωμένης νοημοσύνης αναίσθητα αγρίμια και μοχθηροί ταυτόχρονα που πάνε την κοινωνία στο πάτο και εκφυλίζουν τα πάντα.. Ο όχλος έχει φάει τετοια πλύση εγκεφάλου απο τα σχολεία ακόμα που κανένας δεν αναρωτήθηκε γιατί να λένε για ρατσιστές? απίστευτο και όμως αληθινό(!) και ακριβώς την εποχη που έγιναν οι πρώτες βιολογικές αναλύσεις , και πριν 100-150 χρονιά δεν είχαν ιδέα ούτε καν για τις διαφορετικές ομάδες αίματος, τελικά ειναι πιο εύκολο από όσο νομίζουν κάποιοι δεδομένου ότι στους 100 οι 90 λένε και κάνουν ότι τους μάθεις και άπλα υπάρχουν(γκοιμ), και μονο οι 10 σκεφτονται, αυτό γίνεται με το να ανακατεύεις διαφορετικές ράτσες που ρίχνουν το επίπεδο ομαδικά, και ο όχλος δεν έχει ιδέα ότι αυτό έχει γίνει ήδη πολύ πριν την έλευση των λεγόμενων μεταναστών στην Ευρώπη, και στην Ελλάδα επικρατεί ήδη ένας αχταρμάς από διαφορετικές ράτσες γιαυτό κάνουν party.

Το πρώτο πράγμα που είδες με το ίντερνετ ειναι ότι κανένας αριστερός κομμουνιστης δεν ανήκει στο ευρωπαϊκό καυκάσιο λευκό γένος, και μετά προχώρησες και σε ψυχοπνευματική ανάλυση (χωρίς πτυχία ψυχολόγου) και διαπιστωθεί ότι ειναι και εγκληματικές και μοχθηρές ράτσες που αναπαράγουν ότι τους μάθεις και το υπερασπιζονται με λυσσά, ιδανικός λαός για τους εκλεκτούς του Γιαχβέ, μεταξύ άλλων με 50 φόρες πάνω από το μέσο όρο να διαπράξουν εγκλήματα εκτός ότι λένε ύβρεις μόνιμος, μπορεί να το τσεκάρει οπουδήποτε πόσο εύκολα τσαντίζονται και αρχίζουν και λένε ύβρεις, αν πάει κάποιος σε φύλακες και κάνει αναλύσεις οι 99% ειναι ίδια ράτσας με τους λεγόμενους κομμουνιστές και μετανάστες (!) ηταν η αρχή μιας σειράς αποκαλύψεων που καταρρίπτουν ότι σας έχουν μάθει και ειναι τα ακριβώς αντίστροφα, διότι ιστορικά αυτοί έσφαζαν το λευκό καυκάσιο γένος σε όλη την Ευρώπη ανεξαρτήτου χωράς δηθεν ως ιδεολογικούς αντιπάλους, αλλα αν δεν ανήκεις στο σε αυτο γένος που να το καταλάβεις? μάζεψαν όλα αυτά τα γκοιμ τους έκαναν κομμουνιστές και τους εβαλαν να σφάζουν όσους δεν ηταν κομμουνιστές δηλαδή μη γκοιμ τοσο απλο. Και ετσι λύθηκε το μυστήριο πως γίνεται ορδές Μογγόλων απο την Μογγολία και απο τα βάθη της Ασίας να έρθουν στην Ευρώπη και να πολεμούν την Γερμανία για λογαριασμό ιουδαίων μπολσεβίκων χωρίς να τους ενοχλήσει η Γερμανία και χωρίς να έχουν κανένα όφελος αυτοί, το ίδιο γίνεται απο την αρχαιότητα Μογγόλοι έκαναν επιθέσεις και επιδρομές στην Ευρώπη μαντέψτε ποιοι τους έβαζαν.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications