Μπογδάνος ξανά για το Netflix: «Μαριχουάνα, Ισλάμ, μετανάστευση, αλλά όχι Χριστιανισμός» - Βίντεο

«Βλέπω Netflix χωρίς ενοχές και ακριβώς επειδή το βλέπω ξέρω τι βλέπω» είπε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος όταν ρωτήθηκε σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή γιατί θεωρεί ότι η πλατφόρμα είναι «όργανο νεομαρξιστικής προπαγάνδας» και ξετύλιξε το σκεπτικό του για όλες τις σειρές και τα ντοκιμαντέρ.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος κλήθηκε στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του MEGA για να μιλήσει για το νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις και του ζητήθηκε να εξηγήσει και το τι εννοούσε όταν είπε ότι «το Netflix είναι το μεγαλύτερο εργαλείο νεομαρξιστικής προπαγάνδας».

«Ξεκίνησα να ψάχνω. 73 σειρές ή ταινίες -και βαρέθηκα μετά- για μετανάστευση, τα αγαθά της μετανάστευσης, ελεύθερη μετανάστευση, προσφυγιά και δεν συμμαζεύεται. 42 black lives matter καινούρια κατηγορία, 3 Κούβες, μία αγιογραφία του Τσε, μία του Τρότσκι, ισπανικός εμφύλιος, Χιλή, κοινόβια, Βιετνάμ, κομμούνες, Μακαρθισμός» είπε αρχικά ο κ. Μπογδάνος. Και συνέχισε:

«Οποιοσδήποτε σέβεται τον εαυτό του και φτιάχνει μία επιτυχημένη πλατφόρμα, κυρίως θολώνει τα νερά. Συνεπώς για να δουν τις 50 σειρές και ταινίες για τη μαριχουάνα ή να πάνε στην κατηγορία "δυσλειτουργική οικογένεια" ή να δουν τις άπειρες επιλογές για τον Ιουδαϊσμό, τις αρκετές για το Ισλάμ, καμία όμως για τον Χριστιανισμό -εκτός αν μιλάμε για έναν γκέι Βραζιλιάνο Ιησού, καμία άλλη αναφορά- για να δουν την πλάγια προπαγάνδα του Bella Ciao και του παρτιζάνικου Casa de Papel, μέχρι του τωρινού Space Force. Για να τα δει όλα αυτά βεβαίως θα πρέπει να υπάρξει και το Dynasty».

Στον διάλογο συμμετείχε και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης, ο οποίος διαφώνησε με όλα τα παραπάνω επιχειρήματα, με τον κ. Μπογδάνο να συνεχίζει να αναλύει το σκεπτικό του και «τα στοιχεία» με τα οποία, όπως είπε, ενίσχυσε την άποψή του και να ρωτά επαναλαμβανόμενα «Σας πείθω καθόλου;».

Ο κ. Γιαννούλης απάντησε σε σαρκαστικό ύφος: «Εφόσον είναι τόσο τεκμηριωμένη η άποψη του συναδέλφου για το Netflix, προτείνω στο επίμαχο νομοσχέδιο να βάλουμε μια τροπολογία να είναι ποινικό αδίκημα η θέαση του Netflix για να τελειώνουμε» είπε προκαλώντας τα γέλια στο πάνελ της εκπομπής.

Ξέχασε να πει και ντοκιμαντέρ προπαγάνδας στο Netflix όπως μας ενημερώνει ο "αρχισυντάκτης" των ELLINIKA HOAXES αφού προηγούμενος έχει περάσει απο 5-6 κανάλια και αριστερό-μαρξιστικές σελίδες τύπου lupen athens voice κτλ έγινε και αυτός ειδικός στα fake news το σχόλιο μάλιστα ειναι απο "φίλους" του στο facebook τους ελάχιστους λογικούς που έχει, γιατί οι περισσότεροι φίλοι του ειναι ελληνόφωνοι, ενδεικτικά: ένας ομοφυλόφιλος ελληνόφωνος που κάνει μόνιμα διακοπές στα νησιά Φίτζι,κόπτεται για τα δήθεν fake news στην Ελλάδα απο "φασιστο-σελίδες"(!) και οχι για τα δικά τους fake news , ένας άλλος ελληνόφωνος απο το Αίγιο παριστάνει τον επιστήμονα(!) πες μου τους φίλους σου να σου ποιος είσαι ένα πράγμα, το facebook τους έχει προδώσει αλλα ο όχλος κοιμάται τον ύπνο του δίκαιου :

Μήπως στο Netflix εσεις που το βλέπετε παίζουν και τα προπαγανδιστικά ντοκιμαντέρ της Μηχανής του χρόνου ?

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το απόσπασμα στο 19:05:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications