Nέο αρνητικό ρεκόρ στις ΗΠΑ - 60.000 κρούσματα κορωνοϊού σε 24 ώρες! ( μήπως μας δώσουν  εκ των ύστερων λεφτά)

Νέο ρεκόρ 60.000 κρουσμάτων κορωνοϊού μέσα σε 24 ώρες καταγράφηκε την Τρίτη στις ΗΠΑ, σύμφωνα με την καταμέτρηση του πανεπιστημίου Τζονς Χόπκινς ως τις 20:30 (τοπική ώρα· 03:30 σήμερα Τετάρτη ώρα Ελλάδας).

Πλέον το σύνολο των κρουσμάτων μόλυνσης από τον SARS-CoV-2 ξεπέρασε τα 3 εκατομμύρια ανθρώπους στη χώρα.
Μετά τη σταθεροποίηση της κατάστασης στην ανατολική ακτή των ΗΠΑ, ιδίως στη Νέα Υόρκη, που αποτελούσε αρχικά το επίκεντρο της πανδημίας, η χώρα γνωρίζει τις τελευταίες εβδομάδες εκρηκτική αύξηση των κρουσμάτων στο νότιο και στο δυτικό της τμήμα.

Πάνω από 1.100 άνθρωποι υπέκυψαν λόγω της πανδημίας στην αμερικανική επικράτεια τις προηγούμενες 24 ώρες. Το σύνολο των θυμάτων ανέρχεται σε 131.362 νεκρούς αφότου άρχισε η εξάπλωσή της.

Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ υποβαθμίζει τα αλλεπάλληλα ρεκόρ κρουσμάτων, τα οποία αποδίδει στο ότι γίνονται πολλά τεστ, όμως πολλοί υγειονομικοί αξιωματούχοι σε ομοσπονδιακό και πάνω απ’ όλα σε τοπικό επίπεδο χαρακτηρίζουν την κατάσταση πολύ σοβαρή. Κατηγορώντας τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας ότι αντέδρασε με μεγάλη βραδύτητα στην πανδημία του κορωνοϊού, ο ένοικος του Λευκού Οίκου άρχισε την Τρίτη επίσημα τη διαδικασία αποχώρησης των ΗΠΑ από αυτή την υπηρεσία του ΟΗΕ. Οι ΗΠΑ ήταν ως εδώ ο κυριότερος χρηματοδότης του ΠΟY.

Η ισχυρότερη οικονομική δύναμη του κόσμου είναι η χώρα η οποία έχει υποστεί μακράν το πιο βαρύ πλήγμα εξαιτίας της πανδημίας στον πλανήτη, τόσο ως προς τον αριθμό των νεκρών, όσο και ως προς τον αριθμό των κρουσμάτων, σε απόλυτες τιμές.

Οι υγειονομικές αρχές στην πολιτεία Τέξας ανακοίνωσαν την Τρίτη ότι κατέγραψαν πάνω από 10.000 κρούσματα μέσα σε 24 ώρες, αριθμό που αποτελεί μακράν νέο θλιβερό ρεκόρ αφότου η πανδημία του κορωνοϊού άρχισε να εξαπλώνεται στις ΗΠΑ. Μόνο δύο άλλες αμερικανικές πολιτείες έχουν καταγράψει ως σήμερα πάνω από 10.000 κρούσματα μέσα σε μια μέρα. Οι αρχές στη Φλόριντα ανακοίνωσαν πως κατέγραψαν 11.458 μολύνσεις από τον SARS-CoV-2 το Σάββατο.

Αυτά λένε σε έγκυρες πήγες τους και τους έδωσαν χιλιαδες ευρώ:

Έγκυρες πήγες: Βάζουν copy paste τα ίδια ενώ υποθέτεται διαθέτουν πληθώρα αρθρογράφων (!) και βγαίνουν στην αναζήτηση και με εικόνες, και δεν βγαίνει μια εφόσον βάζουν τα ίδια copy paste η μια απο την άλλη αλλα όλες στην στην σειρά...

Στην πρώτη θέση της ενημέρωσης καυχιούνται:

Tα μισά post ειναι ειδήσεις copy paste και τα αλλα μισά σημιτικές ηλιθιότητες, με κάτι τέτοια κατάλαβες οτι στην Ελλάδα πολλοι ειναι Ιουδαίο-νεοελληνες και οχι απόγονοι αρχαίων όπως επίσης καυχιούνται.Το ότι νομίζουν ότι οι απόγονοι αρχαιων θα διάβαζαν τέτοιες σελίδες σε ξεπερνάει...Εκεί που τελειώνει η λογική αρχίζουν οι Ιουδαίο-Νεοέλληνες που νομιζουν οτι ειναι απόγονοι αρχαιων ενώ οχι μονο έχουν σημιτική λογική πολλοι εξ αυτών, αλλα πολλοι φυλετικά μοιάζουν και με άραβες και λοιπες σημιτικές ράτσες (εξαιρούνται οι γυναίκες που εξαπατώνται εύκολα )...

Post A Comment:

2 comments

Ανώνυμοςείπε...

Μπούρδες και ψέματα που στοχεύουν στην μη επανεκλογή του Τραμπ. Του μόνου Αμερικανού προέδρου, που δεν έχει κάνει πόλεμο!

vasiliaείπε...

Για 30 χρονια παρακολουθούσαν τον Τραμπ! Πάντρεψαν την κορη του με τον Kushner, a HASSIDIC, ORTHODOX JEW,, NEO-con, Extremist, members of the biggest Mafia, in the Planet, the CHABAD LUBAVITCHER! Συμφωνα με την Θρησκια του Κushner, the Γυναικα που παντρευτικε, αυτη ειναι κατώτερο και απο ζώων!Αλλα ετσι ο Εβραιος Kushner, εχει ενα μάτι στο Τραμπ. Επτά φορες ηταν σε bankruptasy, και επτά φορες οι Εβραιοι Τραπεζίτες τον έσωσαν!Τι κατάλαβες απο οτι σου εγραψα? Οτι ο Τραμπ ειναι ακτιβως αυτο που έψαχναν οι ΕΒΡΑΙΟΙ. ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΒΡΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΕΝΕΔΙ.ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ Μετα επόμενες!η Ηλιθιοτης βασιλεύει, διοτι αυτο θελουν οι Σιωνιστες. Και μην ξεχνας πισω απο ολλα αυτα ειναι οιSABBASTIAN-FRANKISTS!! Που σιγουρα αγνωεις!




Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications