Μηταράκης- Μέσα στο 2020 θα κλείσουν 60 hot spot και θα τους ενσωματώσουμε στην Ελληνική κοινωνία

Μηταράκης- Μέσα στο 2020 θα κλείσουν 60 hot spot και θα τους ενσωματώσουμε στην Ελληνική κοινωνία

Από σελίδα κομμουνιστών antifa.. Το «βιογραφικό» των κομμουνιστών antifa μικρό μέρος το οποίο ειναι δημόσιο :

Δημοσίευση φεμινιστικών δράσεων, φεμινιστικής θεωρίας, διαθεματικές αναλύσεις και αγώνων ενάντια σε οποιαδήποτε καταπίεση.

Δημοσίευση νέων των αγώνων των ιθαγενών λαών ενάντια στον αποικισμό, την κατοχή και την περιθωριοποίηση, καθώς και νέων για αντι-εθνικιστικούς και αυτονομιστικούς αγώνες.

Αντιφασιστικοί αγώνες. Δράσεις κατά των φασιστών και των φασιστικών ενεργειών, ενημέρωση από την εξέλιξη των δικών των φασιστών και των φασιστικών οργανώσεων κτλ.

Τι βλέπουμε εδω? σαν είχατε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΚΚΕ καμιά διάφορα και φασίστες όσοι ειναι ενάντια στο αποικισμό!... Τέτοια ηλιθιότητα δεν πρέπει να ξανα υπήρξε στο πλανήτη δεν εχει νόημα ούτε να τα λες πλέον αφού θα πάνε μετά από εδώ να διαβαζουν μαρξιστικές σελίδες, όλες οι μαρξιστικές σελίδες τους ειναι στην πρώτη θέση.

Μάλιστα η συγκεκριμένη σελίδα facebook που έχεις εντοπίσει απο το την αρχή που μπήκες στο ίντερνετ 2014, ακολουθώντας άπλα τους συμμορίτες για να δεις ποιοι τους καθοδηγούν, έχει πολύ ωραίο όνομα,τους αντιπροσωπεύει! εκτός ότι είχε βάλει εικόνα με τον Μπαφομέτ προ ετών. Και δεν παραβιάζει τους κανόνες τους facebook σχετικά με τα επικίνδυνα άτομα και οργανώσεις γιατί άπλα ειναι δικιά τους.

Post A Comment:

1 comment

Ποιους θα ενσωματώσεις ρε ψυχανώμαλε στην ελληνική κοινωνικά; Την ρώτησες την κοινωνία, αν θέλει να ενσωματωθεί επειδή εσύ και τα άλλα πουλημένα το άρια της κυβερνήσεως σου, έτσι γουστάρουν;

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications