Ιδού γιατί δεν έχει δοθεί η λίστα Πέτσα για τα εκατομμύρια σε ΜΜΕ: Σφάζονται για τα πιστωτικά!

Η περιβόητη λίστα με τον πακτωλό χρημάτων που δόθηκαν σκανδαλωδώς σε μέσα μαζικής ενημέρωσης με πρόσχημα τον κορονοϊό, δεν έχει ακόμα κοινοποιηθεί! Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση φυσικά, σε οποιαδήποτε πολιτισμένη δυτική χώρα, ο κύριος Πέτσας θα είχε παραιτηθεί και μαζί του όσοι εμπλέκονται στο σκάνδαλο.

Φυσικά στην Ελλάδα, με 20 εκατομμύρια παίρνεις την απόλυτη ασυλία από τα μέσα μαζικής …εξημέρωσης, που κρατούν τον πολίτη σε καταστολή για να μην γίνει …θηρίο!

Έχουν ήδη τιμολογήσει τα λεφτά! Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του newsbreak.gr, η λίστα δεν δίνεται στο φως της δημοσιότητας, διότι τα μέσα που πήραν τα εκατομμύρια, έχουν ήδη κόψει τιμολόγια!

Πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχουν ήδη τα ίχνη του χρήματος, κατατεθειμένα μάλιστα στην εφορία. Και αυτό το «πρόβλημα« μπορεί να λυθεί μόνο με την έκδοση πιστωτικών τιμολογίων από τα ίδια μέσα. Έλα όμως που αν κοπούν τα πιστωτικά τιμολόγια, τότε δεν θα βγαίνει το σύνολο του ποσού! Τα 20 εκατομμύρια δηλαδή που ήδη έχουν ανακοινωθεί!

Δηλαδή οι κυβερνητικοί εγκέφαλοι, προσπαθούν να μαγειρέψουν την λίστα ώστε να κρυφτούν τα σκανδαλώδη ποσά που έχουν εισπράξει ορισμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης, αλλά από την άλλη γνωρίζουν ότι τα ίχνη του χρήματος θα αποκαλυφθούν μέσα από τα πρώτα τιμολόγια που εκδόθηκαν. Και θα αποδεικνύονται διότι το τελικό ποσό που προσπαθούν να παρουσιάσουν θα είναι χαμηλότερο από τα 20 εκατομμύρια που οι ίδιοι είχαν ανακοινώσει.

Και φυσικά η προσπάθεια να τα φορτωθεί όλα ο Πέτσας στον ερχόμενο ανασχηματισμό, δεν πρόκειται να πείσει κανέναν.

Aπο www.newsbreak.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications