«Εξαφανίστηκαν» από το facebook δυο κόρες της “Θεάς” Αθηνάς! και λοιπά ευτράπελα στο Matrix σας

Οι αρχαίοι μυθογράφοι αναφέρουν και άλλες παραδόσεις για την γέννηση της θεάς Αθηνάς. Σύμφωνα λοιπόν με μια παράδοση, η Αθηνά γεννήθηκε στην Κρήτη από ένα σύννεφο που ο Δίας το χτύπησε με κεραυνό.

Σύμφωνα με άλλη, ήταν θυγατέρα του φτερωτού Γίγαντα Πάλλαντα, που αργότερα η θεά τον σκότωσε, επειδή ήθελε να την κάνει ερωμένη του. Άλλη πάλι εκδοχή μας λέει πως η Αθηνά γεννήθηκε απ’ τον Ποσειδώνα και την Τριτωνίδα, μα αργότερα φιλονίκησε με το θεό της θάλασσας και κατέφυγε στον Δία, που την υιοθέτησε.

Στην «Θεογονία» του Ησίοδου και στον «Ομηρικό Ύμνο» η θεά Αθηνά ονομάζεται Τριτογένεια, επειδή γεννήθηκε κοντά σε μια πηγή που ονομαζόταν Τριτωνίς. Οι αρχαίοι συγγραφείς διαφωνούν όσον αφορά τη χώρα που βρισκόταν η πηγή. Άλλοι έλεγαν πως βρισκόταν στην Βοιωτία, άλλοι πως βρισκόταν στην Κρήτη, άλλοι στην Αφρική (τη Λιβύη) και μερικοί στα πέρατα της γης, συγχέοντας την Αθηνά με τον Ωκεανό. Πολλές πόλεις επέμεναν πως η θεά γεννήθηκε σ’ αυτές κι είχαν για επιχείρημα τους πως κατείχαν τα Παλλάδια, τα αγάλματα της Αθηνάς, που είχαν πέσει ως έλεγαν, απ΄ τον ουρανό.

Λαμβάνοντας υπόψιν πως οι κήρυκες τους ψεύδους διαστρεβλώνουν τα πάντα και αλλοιώνουν το νόημα, η λενε τα ακριβώς τα αντίθετα από αυτά που ισχύουν, ποιος σας είπε ότι όλα αυτά που διαβάζετε ειναι αφεντικά η δεν ειναι από δικούς τους? αφού τα ίδια κάνουν σήμερα στα πάντα και τους βλέπεις μεσώ intarnet γιατί να μην έχουν κανει τα ίδια μετά από 2000 χρονιά?

Παράδειγμα ελληνόφωνος (πιθανόν ιουδαίος) η συμμορίτης που εμφανίζεται σε μια αριστερή φυλλάδα γεμάτο ελληνόφωνους (οι μονοί ευρωπαϊκού γένος ειναι 4-5 γυναίκες που τις έχουν κάνει σαν τα σημιτικά μούτρα τους), εκτός ότι γραφει μόνιμος προπαγάνδες με το κλασικό σημιτικό ύφος υποκρισίας, είχε γραψει και βιβλίο περί του μύθου της ινδοευρωπαϊκής φυλής και αυτόχθονες οι Έλληνες (φύτρωσαν στο Ελλαδικό χώρο) Το πήραν μετα διάφοροι πατριδοκάπηλοι Νεοέλληνες και λοιποί ηλίθιοι με δείκτη νοημοσύνης κόκορα και το εκαναν δεδομένο μύθος η ινδοευρωπαϊκή φυλή ...

Και κάπως έτσι το κακό η ηλιθιότητα και προπαγάνδα βρίσκει γόνιμο έδαφος στα μυαλά ηλίθιων και γίνεται ένας φαύλος κύκλος,ευτυχώς που δεν έχεις διαβάσει κανένα βιβλίο τι έλεγαν οι αρχαίοι πέραν από μερικά αποσπάσματα και έχεις διαύγεια ποιος σας είπε ότι δεν εχουν διαστρεβλώσει τι έλεγαν οι αρχαίοι? εκτός οτι ειναι όλα ελληνοκεντρικά σε δογματικό βαθμό... Το ερώτημα ειναι όταν ο όχλος δεν έχει ιδέα από αληθινή ιστορια μόλις 80 χρονιά πριν θα έχει για πριν 2000 η 5000 χρονιά? παράδειγμα ασυναρτησιών τύπου θρησκειών και δείγμα ότι έχουν αλλοιωθεί τα παντα :Η επίγεια ζωή τους ήταν σαν τον παράδεισο,αλλά λόγω των αμαρτημάτων τους έπρεπε να χαθούν! συγνώμη πως έκαναν αμαρτήματα αφου ήσαν δίκαιοι και η ζωή τους ηταν σαν το παράδεισο? και αμέσως μετά έπρεπε και να χαθούν, και τι σύμπτωση ! ακριβώς αυτό κάνουν 2000 χρονιά κατα του γνησίου Ευρωπαϊκοί λευκού γένους...

Το "Χρυσό" γένος ή χρυσή γενιά των λιγόζωων, «των ανθρώπων που έπλασαν οι αθάνατοι που τα Ολύμπια ανάκτορα κατέχουν...».Η πρώτη φυλή ανθρώπων φτιάχτηκε από «χρυσό». Βασικό χαρακτηριστικό τους ήταν η νοητική τους ανωτερότητα, καθώς ανακάλυπταν εφευρέσεις πολύ εύκολα και η ζωή τους ήταν ευχάριστη [στίχοι 109-110, "Έργα και ημέραι", Ησίοδος] ... Οι ανώτεροι του Χρυσού Γένους συνήθιζαν να γευματίζουν με τους Θεούς και να διασκεδάζουν, με μια ζωή ανέμελη...Οι περισσότεροι ήταν ευχάριστοι, ευγενείς και δίκαιοι με νοητική ανωτερότητα. Βασικό τους ελάττωμα όμως ήταν, ότι υπερέβαλλαν καθώς είχαν αναπτύξει ανώτερη φαρμακολογία και ζούσαν για πολλά χρόνια, δημιουργώντας υπερπληθυσμό και μόλυνση στη Γαία. Επιπλέον είχαν αναπτύξει υπερτεχνολογία και διαστημόπλοια με τα οποία αποίκησαν το διάστημα. Η επίγεια ζωή τους ήταν σαν τον παράδεισο,αλλά λόγω των αμαρτημάτων τους , έπρεπε να χαθούν. Σύμφωνα με πληροφορίες το Χρυσό Γένος συνεχίζει να υπάρχει στο σύμπαν, πέραν της Γαίας και ορισμένοι από τους απογόνους τους ζουν στον αστερισμό του Περσέα.

Βασικό χαρακτηριστικό τους ήταν η νοητική τους ανωτερότητα, καθώς ανακάλυπταν εφευρέσεις πολύ εύκολα ποιοι ηταν έτσι ιστορικά? ...Αυτό το αεροπλάνο έπεσε στην Ρωσία το 1944 ηταν σαν εξωγήινο για εκείνη την εποχή:

Με μηχανές jet που δεν είχαν ξανά δει, επι χρονιά προσπαθούσαν να καταλάβουν πως δουλεύουν για να αντιγράφουν την τεχνολογία... Θέλεις πιο πίσω? όταν οι άλλοι έτρωγαν βελανιδιά και χαρουπιά και κυκλοφορουσαν με γαϊδουριά στην τότε Γερμανική Αυτοκρατορία έφτιαχναν τις πρωτες μηχανές εσωτερικής καύσης! άντε να πεις στους Νεοέλληνες ότι και στην Ελλάδα μετα την Τουρκοκρατία τα πρώτα σχολεια τα ίδρυσαν Γερμανοί με τον Όθων απο την Βαυαρία και τους έμαθαν να μιλάνε ελληνικά καθώς τότε οι μισοί στην Ελλαδα ούτε Ελληνικά μιλούσαν!

Το να βλεπεις μιγάδες της μεσογείου να νομιζουν ότι οι Γερμανοί ηταν Μογγόλοι ειναι ζωντανό παράδειγμα ότι έχουμε να κανουμε με εντελώς ηλίθιους, η σε άλλη περίπτωση άκρως μοχθηρούς Νεοέλληνες σημιτικής ράτσας που λενε ψέματα μόνιμος στα πάντα, ένα άλλο γεγονός ειναι ότι για τα ολοκαυτώματα γερμανικών πόλεων δεν ενοχλείτε κανένας καμια αίσθηση του δίκαιου τι μας δείχνει αυτό? σίγουρα οχι νοητική ανωτερότητα :

Ενώ για αυτό από ημερολόγια, με ψεύτικες φώτο, και πράγματα που δεν έχουν λογική, όλοι κόπτονται, το γιατί θα πρέπει να ενδιαφέρει όλο το πλανήτη η ιουδαϊκή ράτσα που δεν ανήκει ειναι άλλο θέμα..:

Mε το ίντερνετ είδες ότι όλοι αυτοι που κόπτονται ειναι σε ιουδαϊκές οργανώσεις ιουδαϊκά κόμματα και επίσης οι ίδιοι ειναι σημιτικές ράτσες, οι υπόλοιποι ειναι είτε διάφοροι ηλίθιοι είτε έχουν εξαπατηθεί, όταν το 80% στην Ελλάδα διαβάζει ιουδαϊκές σελίδες τι να περιμένεις?...

«Εξαφανίστηκαν» από το facebook δυο κόρες της “Θεάς” Αθηνάς
Μιλάμε για δυο ευρωπαϊκού γένους γυναίκες που είχαν πέσει στο επίπεδο νεοελλήνων, την μια την είχες και φίλη στο facebook ενώ την άλλη οχι, αλλα την έβγαζε προτεινόμενη φίλη συνεχεία, ο λόγος που δεν έστειλες αίτημα φίλιας ειναι γιατι οχι μονο είχε πέσει το επίπεδο νεοελλήνων αλλα και ελληνόφωνων! δεν φτάνει που έβαζε προπαγανδες απο καθεστωτικές σελίδες έβαζε και από μαρξιστικές, η υποτιθέμενη πατριώτισσα και κατα των κομμουνιστών! πως γίνεται αυτό? αν έχεις παντρευτεί ελληνόφωνο οχι μονο σε μετατρέπει σε θύμα του για να βαλει τα αυγά του φιδιού και να εξαπλωθεί η ράτσα τους, αλλα και σε αριστερή σιγά σιγά! οι ελληνόφωνοι κυνηγούν επιλεκτικά τέτοιες γυναίκες, και όπως κάνει ο καθε μοχθηρός που απομακρύνει το θύμα του απο φίλους και γνωστούς ώστε να εχει τον πλήρη έλεγχο, έτσι κάνουν και αυτοί και σε επίπεδο ίντερνετ! εκτός οτι βαζουν να διαβαζουν μαρξιστικές σελίδες διαγράφουν και τα προφίλ τους ώστε να μην εχουν καμια πληροφορία απο την άλλη όχθη και ξυπνήσουν από το Matrix..

Βλέποντας αυτο το βιντεο χωρίς να έχεις σπουδάσει ψυχολόγος αλλα έχεις επίγνωση αληθινής ιστορίας και λόγο ότι ανήκεις στο ίδιο γένος = πνεύμα, αυτή που ειναι σε πρώτο πλάνο αριστερα ειναι ο λόγος που έγιναν δυο παγκόσμιοι πόλεμοι, τα ολοκαυτώματα Γερμανικών πόλεων και οι γενοκτονίες σε διάφορα σημεία της Ευρώπης από κομμουνιστές = ιουδαίους, ενδεικτικά: Αρμενία, Ρωσία, Ουκρανία ,Πόντο,Καύκασο, Πολωνία, Γερμανία,Σμύρνη, Γεωργία, Ελλαδα (που ουδείς γνωρίζει!) σημείωση: και οι 4 απο την Φιλανδία ανήκουν σε ευρωπαϊκό γένος αλλα η πιο γνήσια "κόρη της Θεάς Αθήνας" ειναι αυτή στα αριστερα και λόγο δυναμικού χαρακτήρα, η "μογγόλα" συμφωνα με Νεοέλληνες γιατί έτσι ήσαν πολλές Γερμανίδες και Γερμανοί την εποχή του 1930, εκεί που τελειώνει η λογική αρχιζει η "λογική" των νεοελλήνων, καθώς εδω δεν τίθεται θέμα εξαπάτησης αλλα στοιχειώδους λογικής δεν γίνεται να σου λενε οτι ο ελέφαντας ειναι ποντίκι και να νομίζεις οτι ειναι ποντίκι, και προσπαθείς να το επιβάλεις κιόλας γιατί έτσι σε έμαθαν ο ορισμός των γκοιμ! και έτσι ειναι σε όλα! η αμήχανη στιγμή που βλεπεις live πόσο κατώτεροι ειναι και βάρβαροι ταυτόχρονα αυτά πάνε πακέτο, γιαυτό από μικρό παιδί έβλεπες παντού βάρβαρους, πάλι καλα που ειναι "καθαρό το ελληνικό DNA" :

Να το πάρει το ποτάμι ???? άστο σε άλλο post. ηδη αυτά πιο πάνω ειναι "πολύ βάρια" για Νεοέλληνες μιγάδες της μεσογείου που ειναι οι περισσότεροι και τους χαλάς το Matrix...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications