Καταζητείται για σύσταση συμμορίας η ομάδα των «ελληνικών hoaxes»

Καταζητείται η συντακτική ομάδα των "ελληνικά hoaxes" στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας μετά από μήνυση που υπέβαλε εναντίον τους ο δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα ειδικεύεται στην λογοκρισία μη αρεστών δημοσιεύσεων και στη συνέχεια το facebook μπλοκάρει ή και σβήνει τις σελίδες, μετά από σύμβαση που έχει υπογράψει μαζί τους μέσω περίεργων καναλιών.

Μέρος της ανάρτησης του: Το μεσημέρι μετέβην στον 13ο όροφο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών, στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Κατέθεσα μήνυση κατά των εννέα μελών της συμμορίας των ελληνικών hoaxes, για τα εγκλήματα της σύστασης συμμορίας, κατ' άρθρο 187 § 3 εδ. β΄ Ποινικού Κώδικα, και συκοφαντικής δυσφήμησης, κατ' άρθρα 363-362 Ποινικού Κώδικα.

Την στοιχειοθέτηση των εγκλημάτων θα τη διαβάσετε στο κείμενο της μηνύσεως που ακολουθεί.
Ζητώ την άσκηση ποινικής δίωξης κατά των μελών της συμμορίας, την κίνηση της αυτόφωρης διαδικασίας και τη σύλληψη των δραστών. Ενημερώθηκε άμεσα ο Διευθυντής της Δίωξης και ο Εισαγγελέας Υπηρεσίας.
Ο Διευθυντής της Δίωξης ενημερώθηκε και προσωπικά από εμένα τον ίδιο.
“...όλοι οι μηνυόμενοι ενεργούν ως συμμορία, ήτοι ένωση προσώπων που έχουν οργανωθεί κατά την έννοια του άρθρου 187 § 3 εδ. β΄ Π.Κ. προς τον σκοπό της από κοινού διάπραξης του εγκλήματος της συκοφαντικής δυσφήμησης, δια του οποίου, επιδιώκοντας οικονομικό ή άλλο υλικό όφελος, επιχειρούν να αποδομήσουν αναρτήσεις και δημοσιεύσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στο διαδίκτυο εν γένει, εμφανίζοντας αυτές ως μερικώς ή ολικώς ψευδείς ως προς το περιεχόμενό τους και τις πληροφορίες που κοινοποιούνται δια αυτών, εν γνώσει του μερικώς ή ολικώς αληθούς περιεχομένου αυτών, για διαφορετικούς και ερευνητέους κάθε φορά λόγους, υποστηρίζοντας και υπερασπιζόμενοι κατά κύριο λόγο κυβερνητικές θέσεις και αποφάσεις, εμφανίζοντας σκομίμως και τους συντάκτες των κειμένων αυτών ως διασπείροντες ψευδείς ειδήσεις και παραπλανώντες το αναγνωστικό κοινό τους...”

"...έχουν εξελιχθεί με δύο λόγια σε μία συστημική συμμορία λογοκριτών και συκοφαντών του διαδικτύου, καθιστώντας τις περιπτώσεις στις οποίες δικαιολογημένα παρεμβαίνουν, “βιτρίνα” της παράνομης δράσης τους, η οποία κατατείνει στην απαξίωση αληθινών ειδήσεων και την αποδόμηση της προσωπικότητας αυτών που τις διαδίδουν..."

“...στο πλαίσιο δράσης της συμμορίας των ελληνικών hoaxes, η οποία εκδηλώθηκε χθες στην επίμαχη ανάρτησή μου, οι μηνυόμενοι προέβησαν και στη συκοφαντική σε βάρος μου δυσφήμηση, δια του εν γνώσει τους ψευδούς ισχυρισμού ότι εγώ δια του περιεχομένου της αναρτήσεώς μου διέσπειρα ψευδείς ειδήσεις, με την έννοια του άρθρου 191 Π.Κ, και ότι σκοπίμως παραπλάνησα το αναγνωστικό κοινό μου. Σημειώνεται ότι η καταχώριση στο διαδίκτυο κειμένου με δυσφημιστικά γεγονότα δεν στοιχειοθετεί αδίκημα τελούμενο δια του Τύπου, ώστε δεν εφαρμόζεται η εξαίρεση της αυτόφωρης διαδικασίας, κατ' άρθρο 417 εδ. β΄ Κ.Π.Δ., των αδικημάτων των άρθρων 361, 362 και 363 Π.Κ..."

Ανεξαρτήτως της κίνησης της αυτόφωρης διαδικασίας και του εντοπισμού και σύλληψης των δραστών εντός των ορίων του αυτοφώρου, σημασία έχει ότι για πρώτη φορά σχηματίζεται ποινική δικογραφία, στο πλαίσιο της οποίας θα διερευνηθούν επιτέλους οι συνθήκες υπό τις οποίες τα μέλη της ομάδας των ελληνικών hoxes έχουν συστήσει συμμορία, η οποία έχει επιδοθεί σε άνευ προηγουμένου φαστιστική λογοκρισία σε όλο το διαδίκτυο, δράση που παραπέμπει σε απολυταρχικά και ολοκληρωτικά καθεστώτα, γεγονός που έχει προκαλέσει γενικευμένες αντιδράσεις από χιλιάδες χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, δημοσιογράφους και διαχειριστές sites και blogs, ώστε είναι καθολική η απαίτηση να διερευνηθεί, αποκαλυφθεί και τιμωρηθεί η δράση αυτή και τα μέλη της συμμορίας, και να λάβει τέλος η συστηματική παραβίαση των συνταγματικά κατοχυρωμένων ατομικών ελευθεριών μας και να προστευτεί το απόλυτο δικαίωμά μας στην ελευθερία της έκφρασης.

Όλες οι περιπτώσεις αντίστοιχων εγκληματικών συμπεριφορών των μελών της συμμορίας πρέπει να συγκεντρωθούν στην ποινική δικογραφία που σχηματίστηκε σήμερα στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και θα διαβιβαστεί εν συνεχεία στην Εισαγγελία Αθηνών, ώστε να εξασφαλιστεί η απόλυτη επιτυχία της εισαγγελικής διερεύνησης της υπόθεσης σε όλα τα επίπεδα και τις διαστάσεις της.

Ώστε απευθύνω δημόσια έκκληση-πρόσκληση προς τούτο.
ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΜΗΝΥΣΕΩΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ (Έχω παραλείψει για την οικονομία του χώρου τις ενσωματωμένες στη μήνυση αναρτήσεις για τον Ηλία Μόσιαλο και την εξώδικη καταγγελία μου κατά των hoaxes): Προς: κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών
Δια της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
ΜΗΝΥΣΗ
Νικολάου Αντωνιάδη, Δικηγόρου Αθηνών, Α.Μ. Δ.Σ.Α. 17494.
Αξιόποινες πράξεις: Σύσταση συμμορίας (άρθρο 187 § 3 εδ. β΄ Π.Κ.), συκοφαντική δυσφήμηση (άρθρα 363 – 362 Π.Κ.).
ΚΑΤΑ

1. Θεοδώρου Δανιηλίδη ,
2. Δημητρίου Αλικάκου ,
3. Αθανασίου Σιτίστα ,
4. Ανδρόνικου Κουτρουμπέλη ,
5. Γεωργίου Γιώτη ,
6. Στάμου Αρχοντή ,
7. Στυλιανού Πουρνή ,
8. Σπυριδούλας Μάρκου ,
9. Αρσενίου Περδικόπουλου ,

ΥΓ: Για την ίδια έγκυρη πηγή παρακλάδι μιας άλλης που την έκλεισαν πρόσφατα και που κάνει πόλεμο στην σελίδα μας από το 2015 και με ρατσιστικά κίνητρα, έχεις στείλει πολλές φόρες στην φερόμενη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος kepik@astynomia.gr και κάνουν την πάπια...Τέλος το 90% που σχολιάζουν εκεί δηθεν ως άσχετοι, αλληλοϋποστηρίζονται, χλευάζουν και ειρωνεύονται όποιος γράψει κάτι το αντίθετο, και προσπαθούν να εξαπατήσουν και με σχόλια τους πάντες ειναι κομμουνιστες, μαρξιστές αριστεροί,antifa, ψεύτικα προφίλ μέχρι και ελληνόφωνοι Ιουδαίοι, όλη η λερά της Ελλάδας μαζεμένη σε μια σελίδα..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications