Καναδάς: Νεκρός από αστυνομικά πυρά 73χρονος που αρνήθηκε να φορέσει μάσκα

Ο 73χρονος είχε αρνηθεί να φορέσει μάσκα προστασίας από τον κορονοϊό σε παντοπωλείο που είχε πάει για τα ψώνια του. Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν στο σπίτι του και άρχισε ανταλλαγή πυρών.

Νεκρός από πυρά αστυνομικών έπεσε 73χρονος στον Καναδά, λίγες ώρες μετά την άρνησή του να φορέσει μάσκα προστασίας από τον κορονοϊό, ενώ φέρεται να είχε επιτεθεί σε υπάλληλο παντοπωλείου πριν επιβιβαστεί στο όχημά του και αποχωρήσει, σύμφωνα με την αστυνομία του Οντάριο.

Περιπολικό που τον καταδίωξε μπόρεσε να καταγράψει τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου του προτού σταματήσει το κυνηγητό για να μη θέσει σε κίνδυνο τη ζωή άλλων πολιτών, σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας που επικαλείται το CBC.

Λίγη ώρα αφού έφθασαν στο σπίτι του άνδρα, δύο αστυνομικοί ενεπλάκησαν σε ανταλλαγή πυρών μαζί του, όπως ανέφερε η υπηρεσία εσωτερικών υποθέσεων της αστυνομίας του Οντάριο.

Ο ηλικιωμένος υπέκυψε στα τραύματα που υπέστη λίγη ώρα μετά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο. Τα στοιχεία του θύματος δεν έχουν δημοσιοποιηθεί.

Στον τόπο του συμβάντος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν «ένα ημιαυτόματο τουφέκι κι ένα πιστόλι», κατά την υπηρεσία εσωτερικών υποθέσεων, η οποία κατάσχεσε τα υπηρεσιακά όπλα των δύο αστυνομικών που ενεπλάκησαν.

Αυτό δεν το έκαναν θέμα οι έγκυρες πήγες αφού δεν βολεύει, όπως με τον μαύρο πρεζόνι που πέθανε από ναρκωτικές ουσίες όπως έλεγε και μια μαύρη ομοϊδεάτησα του (ρατσίστρια) εκτός ότι είχε γίνει αγρίμι απο τα ναρκωτικά και έπρεπε να τον συλλάβουν δια της βίας, το είδατε αυτό σε καμιά έγκυρη πηγή τους? οποιος ψάχνει την αλήθεια μακριά απο καθεστωτικές σελίδες τους την βρίσκει, το να τρως αμάσητο σανό νομίζεις σε κάνει άνθρωπο? αφορμή έψαχναν εξάλλου κατα του Tramp, ενημερωτικά όλοι όσοι διαβαζουν και υποστηρίζουν έγκυρες πήγες μαζικής αποβλάκωσης ειναι συνεργοί και ηθικοί αυτουργοί για όλα αυτά που κάνουν, και μην κλαψουρίζουν για την σημερινή κατάντια .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications