Ιερέας διέκοψε λειτουργία για πιστή που φορούσε μάσκα – «Δεν θέλω καρναβάλια»

Ενα πρωτοφανές περιστατικό, που προκαλεί σφοδρές αντιδράσεις εκτυλίχθηκε το πρωί της Κυριακής στην ιερά μονή Αγίας Παρασκευής Μηλοχωρίου της Εορδαίας.

Αρνητικός πρωταγωνιστής, σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται, ήταν ένας ιερομοναχός ο οποίος αποφάσισε να διακόψει τη λειτουργία προκειμένου να αποδοκιμάσει μια ηλικιωμένη γυναίκα η οποία φορούσε μάσκα -λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού- μέσα στον ιερό ναό.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα kozanimedia.gr, ο ιερομόναχος Ιγνάτιος διέκοψε τη λειτουργία και είπε στην 74χρονη γυναίκα που φορούσε μάσκα προστασίας για τον κορωνοϊό (η μοναδική εντός του ναού) «δε θέλω καρναβάλια μέσα στην εκκλησία μου». Η 74χρονη αρνήθηκε να αποχωρήσει, παρά και τη σχετική προτροπή του επιτρόπου, ενώ εντύπωση προκαλεί η στάση των υπόλοιπων πιστών, καθώς δεν υπήρξε καμία αντίδραση στα απίστευτα λεγόμενα του συγκεκριμένου ιερομόναχου.

Όπως τονίζεται στο ρεπορτάζ του ιστότοπου, η συγκεκριμένη μονή έχει εδώ και χρόνια «αποσχιστεί» από τη Μητρόπολη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας, με τους εκεί μοναχούς να χαρακτηρίζονται ως «φανατικοί αντιπατριαρχικοί».

Η κόρη της 74χρονης, Στεργιανή Γάκη με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook αναφέρεται στο περιστατικό:

«Σε αυτόν λοιπόν τον «ιερέα» που με περισσή αγένεια και αλαζονεία αποκάλεσε καρναβάλι την 74χρονη μητέρα μου επειδή επέλεξε ούσα σκεπτόμενη και υπεύθυνη, να φορά μάσκα στην σημερινή λειτουργία, ας του πει κάποιος πως τον πληρώνω και εγώ δουλεύοντας κοπιωδώς και αποδίδοντας με συνέπεια τις φορολογικές μου υποχρεώσεις και υπάρχει εκεί για να μεταλαμπαδεύσει την αγάπη του Θεού στις ψυχές και στις ζωές μας. Και πείτε του επίσης πως ο οίκος του Θεού από τον οποίον έδιωξε σήμερα την μητέρα μου, είναι χώρος που ψυχές, μυαλά και χαρακτήρες σαν τον δικό του δεν θα έπρεπε να πλησιάζουν….μόνο ντροπή και θλίψη… μεσαίωνας».

Το άνωθεν post ειναι από έγκυρη πηγή μαζικής ύπνωσης γιαυτό έχει αυτό το υποκριτικό ύφος, (απο αυτές που βγαίνουν με εικόνες στην πρώτη θέση στην google ότι και να ψάχνεις), όσο για την τύπισσα κόρη της 74χρονη? ειναι Νέο-δημοκράτισα και δηλώνει φαν του Μητσοτάκη Κικίλια κτλ, και αποκαλεί "μεσαίωνα" το μεσαίωνα που υπερασπιζεται και το φίμωτρο σε 74χρονη (!) φανταστείτε πως θα ηταν ο κόσμος χωρις όλους αυτούς που υπερασπίζονται με λυσσά το καθεστώς και ίδια την υποδήλωση τους από 1974 ψηφίζουν τους ίδιους και τους ίδιους, από την μια Νέο-δημοκράτες και από την άλλη πασοκοι που μεταλάχθηκαν σε αριστερούς, η ευημερία θα έρθει στην Γη μονο αν εξαφανιστούν όλοι αυτοί οι δογματικοί ηλίθιοι και να μην ξανα γεννηθούν στον Πλανήτη ξανά, και αυτό θα γίνει στο επικείμενο μεγάλο reset του πλανήτη ξανα ώστε να αρχίσουν όλα από την αρχή.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications