Η ανάρτηση του συμμορίτη Μακρόν στα ελληνικά και οι ορδές ηλίθιων δουλικών  νεοελλήνων!

Με μία συμβολική ανάρτηση γραμμένη στην ελληνική γλώσσα, ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Facebook, εξέφρασε εκ νέου την αλληλεγγύη του προς την Ελλάδα και την Κύπρο.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Γάλλου συμμορίτη και Προέδρου:

«Η Ευρώπη πρέπει να προβεί σε μια ενδελεχή εξέταση των ζητημάτων ασφάλειας στη Μεσόγειο. Θα συγκαλέσω προσεχώς μια διάσκεψη των χωρών του Νότου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στη Μεσόγειο, τα ενεργειακά θέματα και τα ζητήματα ασφάλειας είναι θεμελιώδους σημασίας. Μετατρέπονται σε αντικείμενο διαμάχης από δυνάμεις που αναδεικνύονται ολοένα και περισσότερο και απέναντι στις οποίες η Ευρωπαϊκή Ένωση ασκεί ακόμη ελάχιστη επιρροή. Η Ευρώπη οφείλει να προασπίσει την κυριαρχία της.

Ας μην αφήσουμε την ασφάλειά μας στη Μεσόγειο στα χέρια άλλων παραγόντων. Για μια ακόμη φορά, θέλω να εκφράσω την πλήρη αλληλεγγύη της Γαλλίας προς την Κύπρο και την Ελλάδα απέναντι στις τουρκικές παραβιάσεις των κυριαρχικών δικαιωμάτων τους. Δεν πρέπει να δεχτούμε να απειλείται ο θαλάσσιος χώρος ενός κράτους μέλους της ΕΕ.

Στη Λιβύη, δεν μπορούμε να αφήσουμε άλλες δυνάμεις να παραβιάζουν το εμπάργκο όπλων. Η επιχείρηση Irini αποτελεί μια από τις απαντήσεις της Ευρώπης. Είναι απαραίτητο να ενισχυθεί περαιτέρω».

----

Και πήγαν απο κάτω και του έγραφαν στα ελληνικά ορδές νεοελλήνων δούλων που αν τον είχαν μπροστά τους θα τον προσκυνούσαν κιόλας, και το πρόβλημα ειναι ότι οι ορδες θλιβερών και κακομοίρηδων νεοελλήνων έτσι κανουν και σε ελληνόφωνους παντού! και δηλώνουν απόγονοι αρχαιων οι γελοίοι..

Oχι μονο συμπεριφερονται ως δούλοι αλλα σκεφτονται και σαν δούλοι, μου ειναι παντελώς αδιάφορο τι αξίωμα έχει κάποιος Μακρόν δεν τον ξέρω τον "κύριο" για κάτι κάλο που έχει κάνει, το ότι ο όχλος έχει μάθει να προσκυνάει άτομα που δεν έχουν κάνει τίποτα απολύτως και άπλα ειναι σε μια θέση, η και ακόμα και κατώτερους του το έβλεπες τόσα χρονιά παντού..

Ενδεικτικά μερικά σχόλια λες και θα κάτσει να διαβάζει τα 4.000 σχόλια (!) δούλων στα ελληνικά που επι 40 χρονιά ψηφίζουν τους ίδιους στο Ελλαδιστάν και περιμένουν σωτηρία:

Κύριε πρόεδρε σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας!Προσπαθήστε σας παρακαλώ να ξυπνήστε και τους υπόλοιπους στην Ευρώπη!Ελπίζουμε τα λόγια σας να γίνουν πράξεις!

Σε καιρούς αποσυμβολοποίησης, αστάθειας και αποκαθήλωσης, μια ανάρτηση του Γάλλου πρωθυπουργού εξ ολοκλήρου στα ελληνικά, παίζει υπερσημαίνοντα ρόλο, έστω και ιστορικά. Ο νότος δηλώνει παρών, αν και η Ευρώπη που περιγράφεται στο κείμενο του Μακρόν, κείται μακράν.

Ευχαριστούμε κύριε Πρόεδρε για την ξεκάθαρη στήριξη στην στην Ελλάδα και την Κύπρο! (έγραψε μια ηλίθια )

Υπήρχαν και μερικά απο λογικούς όπως :Ναι ευχαριστούμε για την συμπαράσταση που δείχνει σε μία Ελλάδα που κάθε μέρα βουλιάζει και δεν ξέρουμε αν τελικά έχει πάτο όλο αυτό εξαιτίας των αυλικών που έχουμε στην κυβέρνηση και συνάμα στη Βουλή. Επίσης για όσους νομίζουν ότι είναι απλή συμπαράσταση καλύτερα να πατήσουν το κουμπάκι τερματισμός λειτουργίας, θα ήταν πιο χρήσιμο.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications