Εξαγριωμένοι «μετανάστες» προπηλάκισαν  Κοινωνική Λειτουργό για την μη καταβολή του μισθού τους

Ένταση επικράτησε στο Ξενοδοχείο στη Τ.Κ. Αετού, όταν οι μετανάστες που διαμένουν εκεί προπηλάκισαν την Κοινωνική λειτουργό, με το πρόσχημα της μη καταβολής του μισθού τους.

Στο συμβάν μετέβησαν δύο περιπολικά της Α.Τ Αμυνταίου, οι Αστυνομικοί στην προσπάθεια τους να απεγκλωβίσουν την Κοινωνική Λειτουργό, δέχτηκαν, ύβρεις και διαπληκτιστήκαν με τους εξαγριωμένους μετανάστες.

Με την συνδρομή της Αστυνομίας η Κοινωνική λειτουργός απεγκλωβίστηκε από το ξενοδοχείο και οι Αστυνομικές δυνάμεις αποχώρησαν από το συμβάν.

Δείγματα του αδίσταχτου χαρακτήρα τους ειναι αυτά, ο οποιος ειναι παρόμοιος με τους λεγόμενους antifa κατηγορίας χρήσιμα αναίσθητα γκοιμ, και ουδείς γνωρίζει ότι στην Ελλαδα πολλοι ελληνόφωνοι με αριστερο-κομμουνιστικες τάσεις ειναι ακριβώς ίδια ράτσα με τους λεγόμενους μετανάστες, πάρα το γεγονός ότι αν τους βάλεις μαζί δεν μπορείς να ξεχωρίσεις ποιοι ειναι "Έλληνες" και ποιοι "μετανάστες" αφού ειναι ίδιες ράτσες ..

Ουδείς γνωρίζει ότι ο χαρακτήρας πάει πακέτο με την ράτσα, αφού οι φερόμενοι ψυχολόγοι τους λένε ηλιθιότητες, αν ηταν έτσι οπως τους λένε δεν θα ηταν ανάγκη να κουβαλούν ορδές σε όλη την Ευρώπη ώστε να ρίξουν το επίπεδο νοημοσύνης το πάτο ... Και δεν ειναι μονο μειωμένης νοημοσύνης αλλα και αδίσταχτοι που πανε την ομαδικά την κοινωνία στο πάτο.

Η άλλη πήγε και έκανε παιδιά με έναν αφγανό και μετά έλεγε μα πως έγιναν κομμουνιστές αφού εγώ ειμαι πατριώτισσα και τα μεγάλωσα με τέτοιες αρχές οχι να γίνουν κομμουνιστές γιαυτό ρε ηλίθια τσιρίζουν για ρατσιστές και ότι δήθεν ειναι όλοι ιδιοι και ίσοι για να κάνετε παιδιά με αλλόφυλους και να γίνουν όλοι σαν τους κομμουνιστές δούλους τους και να γλύφουν τα ποδιά ιουδαίων, σαν αυτόν :

H άλλη πήγε και έκανε παιδί με ελληνόφωνο άραβα και βγήκε μογγολάκι ενώ αυτη ειναι ευρωπαϊκού γένους, και πήγε σε κάποια εκδήλωση με ελληνικές σημαίες και το είχε ντύσει θεά Αθηνά, με το ζόρι να το κάνει το μαυράκι μυξιάρικο της του Γιαχβέ δήθεν απόγονο του λευκού ευγενούς γένους, δηλαδή συγκρίνει το κακό με το κάλο ξεφτίλα...Που να τα πιάσουν αυτά μερικοί έτσι όπως τους κατάντησαν? αυτό που παραμένει άγνωστο και ασαφές ειναι αν έχουν επιπτώσεις όλες αυτές μετά τον θάνατο τους στο πνευματικό επίπεδο..

Πας στο σούπερ μάρκετ, και εκεί στους διάδρομους τσίριζε και έκανε φασαρία ένα μογγολάκι 8-10 χρόνων και έτρεχε στους διάδρομους, εγώ στην ηλικία του οχι μονο έκανα φασαρία αλλα ήμουν τοσο ήσυχος που με θεωρούσαν για χαζό,αυτό το μογγολακι λοιπόν έτρεξε σε ένα κλασικό Νεοέλληνα αραβικού τύπου και μια εκφυλισμένη ευρωπαϊκού Γένους που του φώναζε,και της λες αυτός ειναι ο άντρας σας? ναι λέει με χαμόγελο γιατί?, γιαυτό βγήκε μογγολακι και κάνει φασαρία το μυξιάρικο! της κόπηκε το χαμόγελο και έμεινε με το στόμα ανοιχτό!! γελάνε και η πέτρες με την άγνοια που επικρατεί ακόμα και από ψευδο-απόγονους αρχαιων που παριστάνουν τους σούπερ ντουμπερ απόγονους αρχαίων και τους πατριώτες στο internet για να έχουν κόσμο βάζοντας ότι και όλοι οι άλλοι, δηλαδή λειτουργούν εκ του πονηρού , γιαυτό εξάλλου έχουν μανία οι ελληνόφωνοι(με καθαρό Ελληνικό DNA) την σελίδα μας.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications