Ερντογάν για Αγία Σοφία: «Αποτέλεσμα της αποφασιστικότητάς μας η μετατροπή της σε τζαμί» (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε…πανηγυρική του ομιλία, ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αναφέρθηκε στη σημασία της μετατροπής της Αγίας Σοφίας σε τζαμί, τονίζοντας πως αυτή η κίνηση ήταν αποτέλεσμα της αποφασιστικότητας των Τούρκων. Μάλιστα ο ίδιος υπενθύμισε πως η πρώτη ισλαμική προσευχή θα γίνει στις 24 Ιουλίου:

«Λάβαμε αυτήν την απόφαση εξετάζοντας ποια είναι τα δικαιωματά μας,τι θέλει το έθνος μας. Η Αγία Σοφία είναι το «αποτέλεσμα της δίκαιης αποφασιστικότητάς μας

Η Αγία Σοφία θα αρχίσει να λειτουργεί ως τζαμί μετά από 86 χρόνια. Εύχομαι αυτή η απόφαση να είναι επωφελής για όλη την ανθρωπότητα. Οι πόρτες της Αγίας Σοφίας θα είναι ανοιχτές σε όλους.

Η Αγία Σοφία θα συνεχίσει να αγκαλιάζει όλους πολύ πιο ειλικρινά και πιο ελεύθερα. Σκοπεύουμε να ανοίξουμε την Αγία Σοφία για να λατρεύουμε με προσευχή την Παρασκευή την Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020.

Όταν έρθουν οι επισκέπτες θα δουν ότι δεν ισχύουν οι φήμες και πως διατηρούμε όλη την πολιτιστική κληρονομιά του μνημείου. Η κοινή κληρονομιά της ανθρωπότητας, η Αγία Σοφία θα συνεχίσει να τους αγκαλιάζει όλους με το νέο της καθεστώς, το οποίο είναι πολύ πιο ειλικρινές και πολύ πιο πρωτότυπο».

Post A Comment:

2 comments

vasiliaείπε...

O Ergodan Gia την Αγια Σοφά! Ο Εργοδαν ειναι ενας υποκριτής καιψεφτης Εβραίος.Ειναι ενας Κρυπτο Εβραιος! Οταν η Βασιλησα Ιζαμπέλα της Ισπανιας εδιωξε ΟΛΛΟΥΣ, ΜΑ ΟΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ,το 1492 ΠΟΛΛΟΙ ΠΗΓΑΝΕ ΣΤΗΝ Κωνσταντινουπολη, διοτι εκει ηταν το μονον μέρος που τους δεχτικε απο πολλα χρονια, δηλ. Το ΙΕΡΑΤΕΙΟΝ τους!υπαρχουν παρα πολυ Κρυπτο Εβραίοι στην Τουρκια. Μην πιστευετε τους αριθμους του Google! Ποιος βοήθησε τονΕργοδαν να γηνει Προθυπουργς το 2007? Και βεβαια ο αλλος Εβραίος ο Gulen, που ζει στην Πενσιλβανια της Αμερικής, με περιουσία 25 δις, αλλα ο Gulen ειναι Ισλαμιστις!Μαλωνουν, ? Αυτοι οι δυο? Μάλιστα, ειναι το λεγομενον Εβραικον ΘΕΑΤΡΟΝ,Οταν βγείτε Προθυπουργος ο Εργοδαν, το 2007, ο Μουσουλμάνος ΕRGUN POYRAZ, Δημοσίευσε ενα βιβλιο ΤΗΕ children of Moses, λεγοντας οτι ο Εργοδαν ηταν Εβράιος! Αμεσως τον πηγαν φυλακη, και τον στείλαν φυλακη για 29 Χρονια!Εβραικο Θεατρον, οταν ο Εργοδαν μαλώνει με το Ισραήλ! Ο Εργοδαν ειναιthe controlled Opposition of Turkey’s ruling Secret Society of Crypto-Jewish Freemasons: EDGENEKON, IS THE ONE WHO GOVERNS TURKEY, ON BEHALF OF ISRAEL FROM BEHIND THE SCENES! Σημερα, ο Εργοδαν, ο Εβραίος ειναι αρχηγος του ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ, ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ!! Διασκεδάστε! Και ποιος ηταν ο προηγουμενος επικεφαλής του Οργανισμου αυτου?? Ο Αλλος Εβραίος πρωην Προθυπουργος του ΙΡΑΝ, ο AHMADINEJAD!M Θεατρον, καταπλικτικο! Και ποσα αλλαΖ, βλεπετε το Ζ δεν βαρέθηκαν ακομη να με παρακολουθουν!

vasiliaείπε...

Ακουσατε τι μας ειπε ο Εργοδαν?? Ειναι λεει αποτέλεσα των Τούρκων! Που θα γηνει η Αγια Σοφία ΤΖΑΜΙ,, ποιων Τουρκων βρε αχαΐρευτε? Απο ποτε εγηνες Τουρκος? Εισαι Τούρκος οσω και εγω ειι Κινέζα! Εβραιος εισαι με τα ΟΛΛΑ σου! Ελπίζω οι Μουσουλμανοι της Δτουρκιας μια μερα να ξυπνησουν, Κ αι να δουν τι ΤΟΥΡΚΟΣ ΕΣΑΙ, κοιμουντε τα 82 Εκατομοιρα Τουρκοι, τον υπνον του δικαίου!οτι κανεις ΚΑΤΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ το κανεις για τους Μουσουλμάνους της Τουρκιας. Μπας και ξυπνησουν, και θα αυτοκτωνησεις!ΕΙΝΑΙ ΤΟσο φανερο?ολλα καμουφλαρσμενα, οι Εβραίες της Τουρκιας ντύνονται Μουσουλμάνες! Και οι πετρες γελούν!Και βεβαια, οι Εβραιοι που κυβερνουν την Ελλάδα, και αυτοι παιζουν το ιδιο παιχνίδι, Οτι θελει η Τουρκια, ΓΙΑΥΤΟ οι Ελληνες διαιρωτουντε, μα τι κνει η Ζ Ελληνική ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,Ζ, δεν υπαρχει!Αλλα που να το δουν!Δεν υπαρχει Ελληνική Κυβέρνηση, οπως δεν υαρχει Αμερικανική κυβέρνηση!Ζ,Το Κονγκρεσο της Αμερικησ Ειναι 96 ,με 98 της εκατο, οπως εμεις τους ονομάζουμε KISS ISRAELI ASS!ψάξτε να τις βρειτε!Μηπως υπαρχει Γαλλική ζκυβερνηση? Ας γελάσω! Τιποτα απο αυτα.Kai ΟΛΛΑ αυτα για εναν μονον ΛΟΓΟ: για να γεινουν οι Εβραίοι Σιωνιστές ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΕΣ!!Εχουν τοσα συμπλέγματα κατωτερωτητας, που προσπαθουν να τα ξεχάσουν!Εχουν καταφέρει να γίνουν τουλαχιστον ΤΟΚΟΓΛΗΦΟΙ! ας τους τιμήσουμε για αυτο που κατάφεραν!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications