Ελληνικό: πως γίνονται τα έργα στην Ελλάδα εκ των έσω  και οι δήθεν θέσεις εργασίας

Η ομάδα έργου
Εμπνευσμένο από την Lamda Development, το Ελληνικό αποτελεί μια επένδυση ύψους 8 δις ευρώ που εκτιμάται ότι θα δημιουργήσει περισσότερες από 75.000 θέσεις εργασίας στο σύνολό της. Η επιλογή του διεθνούς φήμης αρχιτεκτονικού γραφείου FOSTER + PARTNERS μαζί με τους ARUP Engineers, Charles Anderson Landscape Architecture (ΗΠΑ) και πλήθους Ελληνικών εξειδικευμένων μελετητικών εταιρειών διασφαλίζει το στρατηγικό όραμα, δηλαδή το σχεδιασμό και την υλοποίηση ενός έργου που θα βελτιώσει το επίπεδο ζωής όχι μόνο στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής αλλά σε ολόκληρη τη χώρα.

Το Νοέμβριο του 2014, η LAMDA Development υπέγραψε με το ΤΑΙΠΕΔ τη σύμβαση αγοραπωλησίας μετοχών της «Ελληνικόν ΑΕ». Σκοπός του έργου είναι η ολοκληρωμένη μητροπολιτική ανάπλαση της έκτασης του πρώην αεροδρομίου του «Ελληνικού», η οποία θα αποτελέσει τη μεγαλύτερη ιδιωτική επένδυση στην Ελλάδα. Η εταιρεία είναι μέλος του Ομίλου Λάτση.

Από εδώ αρχίζει το πρόβλημα με τις λεγόμενες εταιρίες με βάση το ιουδαϊκό σύστημα, εκτός ότι περισσότερες ειναι ιουδαϊκές, πως γίνεσαι πλούσιος χωρίς να δουλέψεις πότε σου? φτιάχνεις μια εταιρία! εκτός από αυτές που έχουν κάποιο σκοπό και υπάλληλους , οι υπόλοιπες ειναι εταιρίας φαντάσματα, έχουν έναν πρόεδρο και 15 νοματαίους "ειδικούς", στέλεχος επιχειρήσεων λέει ο άλλος με γραβάτες και κοστούμια, πρόκειται δηλαδή για άτομα τα οποία χωρίς να κάνουν τίποτα ουσιαστικό έχουν μόνιμο μισθό, και να λειτουργούν ως μεσάζοντες για τους πιο κάτω από αυτούς ..

Παράδειγμα εταιρίας η "οργανισμός" φάντασμα: Εβραϊκό «Εθνικό» Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης! που το ξέρεις ότι ειναι εβραϊκό και το "συκοφαντείς" ? η μήπως ειναι αντισημίτες και ενοχληθούν? εκτός ότι ειναι η κλασική δομή στα ιουδαϊκά πρότυπα χωρίς λόγο ύπαρξης δηλαδή, ούτε λειτουργούν με βάση αυτά που διατυμπανίζουν,του τύπου ΝΑΤΟ παγκόσμιος οργανισμός υγείας ΟΗΕ κτλ κτλ, δεν έχει κάνει καμιά παρέμβαση κόντρα στα ιουδαϊκά συμφέροντα τόσα χρονιά, ούτε για τα αίσχη και τα ψέματα που λένε στα ΜΜΕ, δηλαδή παρεκκλίνει απο τον σκοπό της ύπαρξης του, και βάζει κανένα πρόστιμο που και που στους ανεπιθύμητους συνήθως, καμιά παρέμβαση για αισχρά ντοκιμαντέρ μαρξιστικής προπαγάνδας και αλλοίωσης της αληθινής ιστορίας, της λεγόμενης Μηχανής του Χρόνου, που τα βάζουν μάλιστα σε κρατική τηλεόραση για να μολύνουν τα μυαλά, και μόνιμος παρουσιάζουν μονόπλευρα την ιστορία ακόμα και όταν δεν λένε ψεύτικα ιστορικά γεγονότα. Ως τούτου ειναι ιουδαϊκό αφού οι γνήσιοι λεγόμενοι κομμουνιστές εκείνη την εποχη ήσαν ιουδαϊκές ράτσες αυτό δεν ξέρει ο Νεοέλληνας ραγιάς και νομίζει ότι ειναι ιδεολογία και οι υπόλοιποι διάφορες αλλες επίσης σημιτικές ράτσες του Γιαχβέ και αλληλοϋποστηρίζονται και ο όχλος νομίζει οτι 5-6 Ιουδαίοι κάνουν κουμάντο στους πάντες στην Ελλάδα ενώ εχουν στρατιές απο ελληνόφωνες ράτσες του Γιαχβέ να τους υπηρετούν, καθαρό το ελληνικό DNA μπεεεεε !!!

Δείτε τι γίνεται και στο ίντερνετ, που μεσώ των ELLINIKA HOAXES κάνουν πόλεμο σε ανεξάρτητες σελίδες με κάθε τρόπο κατα τα αλλα μιλάνε για δημοκρατία...Η σπείρα που κάνει το αντίθετο από αυτό που λένε δηλαδή την εξασφάλιση της ελευθερίας και της πολυφωνίας οπως γράφουν στην σέλιδα τους επίσης ειναι και καθηγητές και πρόεδροι και άλλου: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΟΥΤΡΟΜΑΝΟΣ Πρόεδρος Επίτιμος Πρόεδρος του Αρείου Πάγου. ΜΕΛΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΟΥ Δημοσιογράφος. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΡΑΠΟΣΤΟΛΗΣ Καθηγητής Πολιτισμού και Επικοινωνίας στο τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών και συγγραφέας. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΙΑΟΣ Δημοσιογράφος. ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΗΤΡΟΥ Δικηγόρος, Καθηγήτρια στο Τμήμα Μηχανικών, Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου και διδάσκουσα στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΛΕΙΟΣ Καθηγητής – Πρόεδρος του Τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΑΡΕΙΔΑΚΗΣ Οικονομολόγος. (Αν πιάσουν όλους αυτούς και τους κανεις εξετάσεις DNA οι μισοί αν οχι όλοι θα ειναι σημιτικές ράτσες)

Πάμε πάλι σε εταιρίες που δεν ειναι "φαντάσματα" και παίρνουν τα 2/3 των χρημάτων σε κάποιο έργο, αφού πρώτα ανεβάζουν το κόστος 2 και 5 φόρες πάνω, οι ιδιοποιήσεις αυτό το σκοπό έχουν,(έτσι πληρώνεις στην ΔΕΗ 5-6 εταιρίες φαντάσματα), αυτές στην συνεχεία παίρνουν εργολάβους δικούς τους αντί να παίρνουν απευθείας το έργο εργολάβοι , μηχανικούς που πολλοι εξ αυτών μόλις έχουν βγει από σχόλες και δεν ξέρουν την τυφλα τους, και διάφορους άλλους τεχνικούς ανάλογα το έργο.

Επίσης σε αυτές τις εταιρίες μπαίνουν και οι γνωστοί των γνωστών δηλαδή με μέσο διάφορα ρεμάλια, οι συγγενείς τους κομματόσκυλά και πάει λέγοντας...Και κάπως έτσι ένας δουλεύει και πληρώνονται 20, εκτός ότι πέφτει το κλέψιμο της αρκούδας μίζες και και δίπλες κοστολογήσεις υλικών,όσοι έχουν δουλέψει τα ξερουν εκ των έσω το τι φαγοπότι γίνεται, και για τις "χιλιαδες θέσεις εργασίας" στο έργο? ενδεικτικά: σε μεγάλο έργο το 2011 σχεδόν πριν 10 χρονιά οι 7 στους 10 ήσαν αλλοδαποί(!) φαντάσου σήμερα τι θα γίνεται, μετά το έργο? θα μπουν σε μόνιμες θέσεις διάφορα κομματικά ρεμάλια και οι συγγενείς τους, αυτό γίνεται τόσα χρονιά στην Ελλάδα ,μάλιστα στο έργο το 2011 έκαναν ξενάγηση πριν καν τελειώσει στους δημοσίους υπάλληλους που θα έμπαιναν σε διάφορες θέσεις μετά την ολοκλήρωση του έργου όλοι με μέσο, και μετά βγάζουν και καμιά προκήρυξη άφου από πριν έχουν βγει οι λίστες ποιοι θα μπουν, για να πάρουν και 5-6 άσχετους για τα μάτια του κόσμου ότι όλοι μπήκαν με προκήρυξη και αξιοκρατικά...

ΥΓ : Στα EllinikaHoaxes ειχαν βγάλει προ ετών fake news ότι διαμαρτύρονται κάποιοι ιθαγενείς που μια εταιρία καταστρέφει το δάσος τους κάπου στην νοτιά Αμερική η στην Αφρική, δεν μπαίνεις καν στην ιντερνετική σπείρα τους να το βρεις για να θυμηθείς που ηταν, γιατί το έβγαλαν fake news? για τον απλο λόγο ότι η συγκεκριμένη εταιρία που καταστρέφει το δάσος ειναι ιουδαϊκή! δεν βγάζουν τίποτα fake news τυχαια! όμοιος και ιουδαϊκές ειναι οι εταιρίες με ανεμογεννήτριες, και αυτό το Project κλεμμένο από τους κακούς ναζι οπως τόσα αλλα και τεχνολογία, μονο που δεν ακολούθησαν σωστά τα σχέδια καθώς ηταν για δωρεάν ρεύμα, αντί αυτού πληρώνεις πιο ακριβά στην ΔΕΗ ακόμα και τώρα που γέμισαν τον κόσμο ανεμογεννήτριες..

Ο ιουδαίος θέλει να ειναι αρχηγός και να έχει 100 δούλους με δείκτη νοημοσύνης ψαριού να δουλεύουν για αυτόν όπως γράφουν και στα πρωτόκολλα και στο Ταλμούδ, για γίνει αυτο πρέπει να έχεις υλιστικές αναίσθητες και φιλοχρήματες επίσης ράτσες Γιαχβέ που θα κάνουν τούμπες για μερικά ευρώ (ο λαός τους όπως έλεγε ένας ιουδαίος κάποτε), και αυτός ειναι και ο λόγος που έκλεισαν δεκάδες εργοστάσια στην Ελλάδα είτε τα εκαναν δικά τους . Αυτοί και και τις χώρες εταιρίες τις έχουν κανει και μαντέψετε πως σας βλέπουν!ΥΓ 2: Ένας ελληνόφωνος σημιτικής ρατσας με αριστεροκομμουνιστικες τάσεις σχολίαζε εκεί για θεωρίες συνωμοσίας και ψευδό-επιστήμη για την θεραπεία καρκίνου, και ο ίδιος έγραφε στο προφίλ του ότι έπιασε δουλειά σε "Αντικαρκινικό κέντρο" (θα μεγάλωσαν οι δουλείες φαίνεται).. Η αλήθεια ειναι οτι τόσα χρονιά χωρίς ίντερνετ που τους βλέπεις live ζούσες στο σκοτάδι γιατί ο κόσμος πάει απο το κακό στο χειρότερο. Τέλος το 80% των νεοελλήνων διαβάζει ιουδαϊκές ιστοσελίδες χωρίς να το ξέρει...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications