«Κρούσμα» δεινοσαύρου εμφανίστηκε σε κατασκήνωση της Χαλκιδικής!

Ένας δεινόσαυρος αποκαλύφθηκε κατά λάθος το μεσημέρι της Τρίτης στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ

Την ώρα που η ρεπόρτερ της ΕΡΤ ενημέρωνε για το δεύτερο κρούσμα κορωνοϊού στην κατασκήνωση της Χαλκιδικής ..Ένας... δεινόσαυρος έκανε την εμφάνισή του το μεσημέρι της Τρίτης στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ.

Συγκεκριμένα την ώρα που η ρεπόρτερ της ΕΡΤ Εύα Κουσιοπούλου ενημέρωνε για το δεύτερο κρούσμα κορωνοϊού στην κατασκήνωση της Χαλκιδικής, ένας άνθρωπος με στολή δεινοσαύρου εμφανίστηκε πίσω από τη δημοσιογράφο.

Ο.... δεινόσαυρος βγήκε από την πόρτα της κατασκήνωσης και άρχισε να τρέχει πίσω από τη δημοσιογράφο.

Ο συγκεκριμένος Jurassic άρχισε να χορεύει απειλητικά πίσω από την ανυποψίαστη (?) δημοσιογράφο, ενώ η παρουσιάστρια Αλεξάνδρα Δουβαρά, πανικόβλητη από το στούντιο της ΕΡΤ, απέφυγε επιμελώς να αναφερθεί στο περιστατικό, με την ελπίδα να μην γίνει αντιληπτό από τους τηλεθεατές (εξάλλου ειναι πρόβατα που βλέπουν ΕΡΤ εν έτη 2020), ναι Εύα ολοκλήρωσε! (μην σε πάρει ο διάβολος) έτοιμη ηταν να το πει, και μόλις έκλεισε το πλάνο ξανα ηρέμησε.

Μαγαρίζουμε την σελίδα που βάζουμε βίντεο από την ΕΡΤ αλλα δεν το είχε ανεβάσει κάποιος άλλος η δεν το βρήκαμε άλλου, για την ιστορια έδωσαν χιλιαδες ευρώ στην σελίδα της ΕΡΤ για το "Μένουμε στο Σπίτι" γιατί δεν φτάνουν αυτά που παίρνουν μεσώ ΔΕΗ, σε "κρατικό κανάλι" ξανα έδωσαν χιλιαδες ευρώ (!)μονο στο Ελλαδισταν γίνονται αυτά,όπως και πληρώνεις μεσώ ΔΕΗ ενώ δεν βλέπεις καν τηλεόραση, (σε άλλο κόσμο αυτο θα ηταν παράνομο οχι άπλα γελοίο ), για να παίζει ντοκιμαντέρ προπαγάνδας της Μηχανής του Χρόνου, όταν βλεπεις μαρξιστική σελίδα με 700.000 like από νεοέλληνες αναμενόμενο ειναι να κανουν party :

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications