Αεροπλάνο Airbus A319 «κτυπήθηκε»  δήθεν από πουλιά μετα το άλλαξαν και είπαν από  χαλαζοθύελλα !

Η προπαγάνδα:

Τα εμπορικά αεροπλάνα είναι έτσι σχεδιασμένα ώστε να αντέχουν σε μεγάλες καταπονήσεις, μερικές φορές όμως οι καιρικές συνθήκες είναι πολύ άσχημες. Αυτό συνέβη και με ένα αεροσκάφος Airbus A319 της αεροπορικής εταιρείας Delta που προχώρησε σε αναγκαστική προσγείωση όταν το χτύπησε χαλαζοθύελλα.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της αεροπορικής εταιρείας, το αεροπλάνο χτυπήθηκε από χαλάζι ενώ προσέγγιζε για να προσγειωθεί, με έναν από τους πιλότους να αναφέρει προβλήματα με το σύστημα πλοήγησης. Βέβαια, το πλήρωμα του Airbus δεν μπορούσε να φανταστεί την αιτία αυτών των προβλημάτων. Η μύτη του αεροπλάνου είχε χτυπηθεί με τόση δύναμη που είχε μπει όλη μέσα.

To πρόβλημα αρχίζει όταν βάζουν ότι τους λένε σαν ρομπότ σε αλλα θέματα που έχουν μεγάλη σημασία, και κάπως έτσι κάνουν προπαγάνδα στα πάντα οι δήθεν έγκυρες πήγες με τους μισθωμένους δήθεν δημοσιογράφους, η συγκρινόμενη που έβαλε το άνωθεν βάζει συχνά πυκνά ιστορικά μαρξιστικά ψέματα, και κάπως έτσι τους μοιράζουν χιλιάδες ευρώ οποιος τσεκάρει ποιες σελίδες πήραν χιλιάδες ευρώ οι περισσότερες ειναι κρυφό-μαρξιστικές αυτά ειναι λεπτομέρειες για τον όχλο που τις διαβάζει, μεταξύ άλλων υποστηρίζουν ανάλογα ποιο κόμμα ετοιμάζουν για κυβέρνηση κάθε φορά και ο όχλος νομίζει ότι ψηφίζει διαφορετικους ανά 4 χρονιά(!)και προφανώς αυτό κάνουν 40 χρόνια και πριν το ίντερνετ με τις εφημερίδες τους, απλά δεν τους έβλεπες πρίν το ίντερνετ γιατί ποτέ δεν έχεις αγοράσει εφημερίδα δεν προσφέρουν τίποτα όπως και οι έγκυρες πηγές τους ,όμοιος και δεν βλέπεις καν τηλεόραση όχι να κάτσεις να δεις και δελτία ειδήσεων!!οι μισοί νεοελληνες να ήταν έτσι δεν θα είχε αυτά χαλιά η Ελλάδα .

Η πτήση πραγματοποίησε επείγουσα προσγείωση στη Νέα Υόρκη, καθώς προσέκρουσε σε σμήνος πουλιών, με αποτέλεσμα να παραμορφωθεί η «μύτη» του αεροσκάφους, όπως ανακοίνωσε αρχικά εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρίας.

Η εκδοχή με τα πουλιά προφανώς δεν έπεισε κανένα γιατί δεν υπάρχουν ίχνη πουλιών,όποτε το άλλαξαν λίγο αργότερα και είπαν η αιτία της ζημιάς ηταν χαλάζι... Θα ηταν επιλεκτικό το χαλάζι και κτύπησε την μύτη μονο, και προφανώς είχε το μέγεθος αυτοκίνητου για να γίνει έτσι η μύτη(!) ο εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρίας φυσικά δεν θα πει ότι κτύπησε με ένα "ξένο αντικείμενο" που ηταν η αρχική πληροφορία τα αλλα περί πουλιών και χαλάζι ειναι υποθέσεις/ δικαιολογίες άπλα. Επειδή το είπε ο εκπρόσωπος της εταιρίας ότι «κτυπήθηκε» χαλαζοθύελλα δεν σημαίνει ότι έτσι έγινε...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications