Θαμώνες του Κολωνακίου τρέχουν να κρυφτούν από τους «αντιεξουσιαστές» αλλα στο ίντερνετ διαβαζουν δεκάδες σελίδες τους!

Ταραχές και ζημιές προκλήθηκαν χθες το βράδυ στο κοσμοπολίτικο Κολωνάκι, όταν αντιεξουσιαστές που συγκρούστηκαν με αστυνομικούς προσπάθησαν να διαφύγουν.

Λίγα λεπτά μετά τις 21:00, οι αντιεξουσιαστές που συγκρούστηκαν με αστυνομικές δυνάμεις στην αμερικανική πρεσβεία, κατευθύνθηκαν προς το Σύνταγμα, ενώ άλλοι έτρεξαν προς την περιοχή του Κολωνακίου.

Πλάνα από κάμερα ασφαλείας αποτυπώνουν τη στιγμή που ομάδα αντιεξουσιαστών περνάει μέσα από τις καφετέριες όπου κάθονταν αμέριμνοι..Όπως θα δείτε στο βίντεο, οι πελάτες έντρομοι συνειδητοποίησαν ότι είχαν πέσει δακρυγόνα και ακριβώς δίπλα τους περνούσαν οι διαδηλωτές προσπαθώντας να διαφύγουν από τους αστυνομικούς. Εκείνοι έντρομοι τρέχουν να μπουν μέσα στα μαγαζιά κρατώντας κλειστή τη μύτη τους.

Τα εμπορικά καταστήματα που εκείνη την ώρα ήταν ήδη κλειστά, βρέθηκαν στο στόχαστρο των ταραξιών οι οποίοι προκάλεσαν ζημιές σπάζοντας με μένος τις βιτρίνες και τις τζαμαρίες.

Οι Νεοέλληνες κατηγορούν τους λεγόμενους "αναρχικούς", αλλα σε σελίδες τους επικρατεί αυτή η εικόνα, εκτός ότι όλες ειναι στην πρώτη θέση στην Ελλάδα, προφανώς πρέπει να βάλουν το σφυροδρέπανο για να καταλάβουν οι Νεοέλληνες ότι ειναι κομμουνιστίκες σελίδες οι αγαπημένες τους έγκυρες πήγες, υποστηρίζουν σελίδες κομμουνιστών και μέτα περιμένουν σωτηρία :

Μια σελίδα τους από τις πολλές, που ειδικεύεται στα ιστορικά ψέμματα, και λόγο έλλειψης φαντασίας ότι έκαναν οι κομμουνιστές λένε ότι τα έκαναν οι "κακοί Γερμανοί κατακτητές" που σκότωσαν και χιλιάδες αθώους Έλληνες χωρίς λόγο και αίτια, η ίδια αυτή έγκυρη πηγή φτιάχνει και ντοκιμαντέρ προπαγάνδας και παίζουν στα κανάλια τους, και από το youtube έχουν εξαφανίσει ανεξάρτητα ντοκιμαντέρ, λες και θα τα δουν οι ορδές νεοελλήνων κοιμισμένων που "ερευνούν τα πάντα ως γνήσιοι απόγονοι αρχαιων με καθαρό Ελληνικό DNA". Και το μονο που ενδιαφέρει το 60%-70% στην Ελλάδα ειναι τα νέα ημέρας τύπου ειδήσεις καναλιών και πάσης φύσεως ηλιθιότητες. Και αν κάτσεις και μιλήσεις περί ιστορίας οι 9 στους 10 λένε όλοι τις ίδιες ηλιθιότητες. Αν είχες καταλάβει από παλιά οτι στην Ελλάδα το 60%-70% ειναι ελληνόφωνοι αμφίβολου ράτσας που παρασύρουν και τους άλλους, δεν θα καθόμασταν να λέμε ιστορικές αλήθειες για να κάνουν πόλεμο οι ελληνόφωνοι στην σελίδα μας, και θα ηταν τώρα στην ίδια θέση που ειναι το Pentapostagma και λοιπες τέτοιες "πατριωτικές" σελίδες .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications