Ο 8χρονος «Αϊνστάιν» Από Την Πέλλα Με Δείκτη Νοημοσύνης 148.5 και λοιπές ηλιθιότητες προς κατανάλωση

Αϊνστάιν από την Πέλλα: Πρόκειται για τον Τάσο Γεραντίδη, ο οποίος είναι οκτώ ετών. Το παιδί «Αϊνστάιν» προκάλεσε την έκπληξη σε όλους, με τις ικανότητές του στα μαθηματικά. Ο δείκτης νοημοσύνης του είναι πάρα πολύ υψηλός. Συγκεκριμένα φθάνει το 148.5 στα 150 (σ.σ. που είναι το ανώτατο όριο).

Ο οκτάχρονος κάνει σύνθετους υπολογισμούς με το μυαλό του σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα. Ο ίδιος μετακόμισε με την οικογένειά του στη Γερμανία τον περασμένο Ιανουάριο. Παρά τη σύντομη φοίτησή του στο σχολείο, λόγω της πανδημίας Covid-19, κατάφερε να εντυπωσιάσει και τους νέους του δασκάλους.

«Μέσα σε τρεις ημέρες που πήγε στο σχολείο ο Τάσος, μας κάλεσαν οι εκπαιδευτικοί. Αυτό, διότι διέκριναν τις δυνατότητες και το προχωρημένο επίπεδό του στα μαθηματικά. Πήγαμε τα τεστ ΙQ, στα οποία υποβλήθηκε ο γιος μου και …”έπαθαν πλάκα” με το επίπεδό του», λέει ο πατέρας του 8χρονου Ανδρέα Γεραντίδη. «Τα παιδιά (σ.σ. ο Τάσος και η αδελφή του)», προσθέτει, «κάνουν εντατικά μαθήματα της γερμανικής γλώσσας. Μαθαίνουν πολύ γρήγορα έτσι ώστε σύντομα να μπουν στα κανονικά τμήματα των σχολείων.

Τώρα μένει να δούμε σε ποια τάξη θα πάει ο Τάσος. Σίγουρα, δεν μπορεί να πάει στην ίδια τάξη με τα παιδιά της ηλικίας του». Η πανδημία κράτησε τον Τάσο και την αδελφή του μακριά από το σχολείο. Ωστόσο, αμέσως μόλις άρχισαν και πάλι τα μαθήματα, οι δάσκαλοί του κατάλαβαν πως η περίπτωσή του είναι ξεχωριστή. «Ήμασταν λίγο άτυχοι. Αν και όλα πήγαν καλά, τακτοποιηθήκαμε αμέσως και ξεκίνησαν τα παιδιά το σχολείο. Σε περίπου δέκα ημέρες σταμάτησαν, λόγω της κατάστασης με την πανδημία Covid-19.

Τώρα ξεκίνησαν πάλι τα μαθήματα και αμέσως οι εκπαιδευτικοί αντιλήφθηκαν ότι ο Τάσος είναι διαφορετικός. Μας είπαν ότι έχει τεράστια διαφορά από τους συμμαθητές του και τού έδωσαν μαθήματα για δύο- τρεις μεγαλύτερες τάξεις. Γενικά, τα παιδιά στην Ελλάδα -και η κόρη μου- είναι πιο προχωρημένα από τα παιδιά της ίδιας ηλικίας εδώ», αναφέρει χαρακτηριστικά ο πατέρας του 8χρονου.

Κατά τη διάρκεια της υποχρεωτικής παραμονής στο σπίτι, οι εκπαιδευτικοί, όπως εξηγεί ο κ. Γεραντίδης, ήταν κοντά στα παιδιά. «Όλο το διάστημα της καραντίνας, έρχονταν και στο σπίτι και ενδιαφέρονταν πολύ για την ψυχολογία των παιδιών μας. Έφερναν φακέλους και φωτοτυπίες για να ασχολούνται τα παιδιά και ήταν συνέχεια κοντά μας. Μας έχει κάνει φοβερή εντύπωση ότι ειδικά στο θέμα της παιδείας, είναι πολύ οργανωμένοι και ασχολούνται πάρα πολύ με τα παιδιά», τονίζει.

Περιγράφει, δε, με ζωντανά «χρώματα» τη νέα καθημερινότητα της οικογένειάς του στη Νυρεμβέργη. «Ζούμε μέσα στην πόλη και μας αρέσει πολύ. Τα παιδιά περνάνε πολύ όμορφα εδώ. Είναι όλα πάρα πολύ οργανωμένα, βρήκαμε αμέσως δουλειά -κι εγώ και η σύζυγός μου- και άμεσα έγιναν οι εγγραφές των παιδιών στα σχολεία τους. Εγώ πηγαίνω το πρωί στη δουλειά, επιστρέφω το απόγευμα και φεύγει η γυναίκα μου. Δεν σταματήσαμε καθόλου την εργασία μας εξαιτίας της πανδημίας και τα παιδιά ήταν συνεχώς απασχολημένα με εργασίες από το σχολείο τους.

Παρά τις δυσκολίες, όλα πήγαν καλά», επισημαίνει. Ο Τάσος και η οικογένειά του δεν θα επισκεφθούν την Ελλάδα φέτος το καλοκαίρι. Όπως εκμυστηρεύτηκε ο πατέρας του, αυτό θα γίνει πιθανότατα τα Χριστούγεννα. Μέχρι τότε θα πρέπει ο μικρός «Αϊνστάιν» να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες και να «κυνηγήσει» με όλες τις δυνάμεις του το όνειρό του, που είναι η διάκριση στα αγαπημένα στα μαθηματικά.

Όλες αυτές οι ηλιθιότητες πάντα η πηγή τους ειναι από τέτοιες έγκυρες πήγες που κάνουν προπαγάνδα στα πάντα, εκ των οποίων η μια ειναι καθαρά τον εκλεκτών του Γιαχβέ (μια από τις πολλές) :

Ο δείκτης νοημοσύνης του είναι πάρα πολύ υψηλός επειδή έχει ικανότητές στα μαθηματικά? γελάνε και οι πέτρες με κάτι τέτοιες ηλιθιότητες, τι σχέση έχει η ευφυΐα με την μνήμη και να δουλεύει το μυαλό σου σαν ρομπότ? έχετε δει κάτι γκοχιμ που για να το παίξουν έξυπνοι και μορφωμένοι λένε για ορθογραφία όταν τους γράφεις κάτι αντίθετο με αυτά που του έμαθαν? αυτοί συνήθως ειναι και αριστεροί επίσης όπως τους έμαθαν στα σχολεία.

Κάποιοι μάλιστα λένε να μιλάς σωστά την "ελληνική" γλωσσά που μόλις πριν 100 χρονιά ούτε έτσι μιλούσαν ούτε έγραφαν με αυτό τον τρόπο, και οι άραβες γράφουν σωστά ορνιθοσκαλίσματα αλλα δεν έχουν κανέναν εφευρέτη, το ότι έχουν κάνει τον όχλο να νομίζει ότι ειναι έξυπνος επειδή του έδωσαν πτυχία ειναι γνωστό, το ότι όλο το εκπαιδευτικό σύστημα - Πανελλήνιες Εξετάσεις και ολο αυτο το θεατρο του παράλογου ώστε να κρατούν απασχολημένη την μάζα μέχρι τα 20+ ειναι μασονικό το ξέρετε? σκοπός ειναι βγάζει χρήσιμους ηλίθιους γιαυτό και το ονομάζουν "εκπαίδευση" .

Παράδειγμα: Οι μορφωμένοι έχουν εικόνισμα τον «Αϊνστάιν» έτσι εκπαιδεύτηκαν, οντάς ως ανίκανοι να μάθουν οτιδήποτε μονοί τους, ενώ οι έξυπνοι και "αμόρφωτοι" μαθαίνουν από μονοί τους και δεν μένουν σε αυτά που εκπαιδεύουν στις σχόλες, απο αυτούς ήρθαν οι εφευρέσεις, κανένας δεν σπούδασε την εφεύρεση του! όπως και χωρίς να έχεις σπουδάσει φυσική γνωρίζεις ότι ο "πανέξυπνος Αϊνστάιν" για τον μορφωμένο όχλο δεν έχει καμιά εφεύρεση ούτε καν ένα πείραμα μονο θεωρίες οι οποίες ειναι και ασυναρτησίες, αμέσως αμέσως βλέπεις ότι κάτι δεν πάει καλά, με μια αναζήτηση για το ποιος ηταν αυτός σε ανεξάρτητες σελίδες και οχι σαν αυτές πιο πάνω, βλέπεις ότι άπλα ηταν ένας απατεώνας της εποχής και οχι τέρας εξυπνάδας όπως τον παρουσιάζουν στα πρόβατα .

Οι αρχικές υποψίες λοιπόν βγαίνουν αληθινές, και οχι μονο αυτό, στην Γερμανία από οπού ήρθε το 80% της σημερινής τεχνολογίας οι ασυναρτησίες του είχαν απαγορευτεί, 100 χρονιά μετά ακόμη διδάσκουν στα σχολεία τις ηλιθιότητες του αυτοί που έπεσαν σαν ακρίδες στην Γερμανία για να αρπάξουν τεχνολογία που ούτε στα όνειρα τους είχαν δει και έλεγαν ότι ειναι "θεωρίες συνωμοσίας" οι πρώτοι πύραυλοι στο κόσμο V-2 rocket(!), στο "τέρας νοημοσύνης" Αϊνστάιν έδωσαν νόμπελ φυσικής για κάτι που δίδασκαν στα σχολεια εκείνη την εποχή(!)

Άντε πες το τώρα αυτό σε "μορφωμένο φυσικό" με 15 πτυχία και 20 μεταπτυχιακά ότι τον δίδαξαν και ηλιθιότητες μαζί με την φυσική! θα πέσει να σε φάει, όπως τα εκπαιδευμένα σκυλιά! (οι εξαιρέσεις ειναι ελάχιστες, και οποιος δεν λέει μονο αυτά που τον δίδαξαν και δεν ειναι γκοιμ δηλαδή δεν τον ξέρει κανένας η στην περίπτωση που ειναι και γιατρός τον κυνηγούν ως απατεώνα), όπως και πήγαν μερικά από αυτά τα μορφωμένα βλήματα, σε ένα βιντεο κάποιου και του έκαναν υποδείξεις κάνοντας copy paste αυτά που τους έμαθαν,και ξέρεις αυτό δεν γίνεται και το ένα και το άλλο, προβάλλοντας ότι έχουν πτυχία και ειναι ειδικοί επι του θέματος. Και πολύ σωστά τους απάντησε: εσείς όλοι με τα πτυχία σας και τους τίτλους τι έχετε φτιάξει??? το τι έχω φτιάξει εγώ το βλέπετε και δουλεύει ....!ΥΓ: Από τότε που άρχισαν και έδιναν πτυχία με το κιλό σε ηλίθιους σταμάτησε και η εξέλιξη, και άπλα αναπαράγουν σαν παπαγάλοι ότι τους μάθουν, και μονο στην θεωρία γιατί αν τους βάλεις να κάνουν πράξη ακόμα και αυτά που τους έμαθαν πολλοι δεν θα μπορέσουν. Το ότι μιλάνε συνεχεία για εκπαίδευση οι δυνάστες την ανθρωπότητας τα λέει όλα, όπως και αλλάζουν κάθε τόσο τα σχολικά βιβλία με μονο στόχο να βγαίνουν ακόμη χειρότερα μορφωμένα γκοιμ...

Post A Comment:

2 comments

georgiosείπε...

πεστα χρυσοστομε!!!
Υ.Γ.

Ανώνυμοςείπε...

Έτσι ακριβώς. Το γεγονός ότι το αποκαλούν "εκπαιδευτικό σύστημα"θα έπρεπε να βάλει τους πάντες σε σκέψεις. Εκπαιδεύουν τα παιδιά σε τι; Στέλνουμε έξυπνα παιδιά στο σχολείο και έχουμε ηλίθιους ενήλικες μετά.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications