Ρόδος: Έκοψαν το επίδομα αναπηρίας σε τυφλή γυναίκα με άνοια που έχει χάσει τα 2 της πόδια

Έκοψαν επίδομα αναπηρίας: Απίστευτο κι όμως, Ελληνικό. Μία 55χρονη γυναίκα από τη Ρόδο είδε να της κόβετε το επίδομα αναπηρίας, που λάμβανε. Κι όλα αυτά, ενώ η ίδια έχει χάσει δύο πόδια, εξαιτίας του ζαχάρου. Σαν να μην έφτανε αυτό, η ίδια είναι τυφλή, ενώ πάσχει και από άνοια.

Έκοψαν επίδομα αναπηρίας: Η γραφειοκρατία στην Ελλάδα ζει για να ταλαιπωρεί τους πολίτες της

Απίστευτα πράγματα στην Ρόδο που επιβεβαιώνουν πως το τέρας της γραφειοκρατίας ζει και βασιλεύει στην χώρα μας. Το «Open Beyond» έφερε στην δημοσιότητα μία εξοργιστική περίπτωση για μία γυναίκα που της κόπηκε το επίδομα αναπηρίας, αν και πληροί όλες τις προϋποθέσεις. Η σύζυγος του κ. Αγαπητάκη που εμφανίστηκε στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδας» έχει χάσει τα δύο της πόδια από ζάχαρο, αλλά και την όρασή της, ενώ η επιτροπή που είχε περάσει παλιότερα είχε κρίνει πως είναι εφ όρου ζωή.

Κι όμως, ενώ τα προβλήματα που αντιμετωπίζει αντιστοιχούν σε ποσοστό αναπηρίας άνω του 80%, κρίθηκε από άλλη επιτροπή πως είναι 70%, κάτι που σημαίνει οτι δεν δικαιούται το επίδομα. Μάλιστα, η άτυχη γυναίκα πριν από λίγες μέρες, μετά από εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, διαγνώσθηκε με άνοια.

Έκοψαν επίδομα αναπηρίας: Ακολουθεί βίντεο, με το ρεπορτάζ που πραγματοποίησε, η τηλεόραση του «Open Beyond»

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications