Οδηγός Στις ΗΠΑ Χτύπησε Μοτοσυκλέτα Και Συνέχισε Με Το Δίκυκλο Κολλημένο Στον Προφυλακτήρα - Βίντεο

Ο οδηγός σε λεωφόρο της Καλιφόρνια έμεινε άφωνος το περασμένο Σάββατο, όταν εντόπισε μίνι βαν να κινείται με μεγάλη ταχύτητα, σπρώχνοντας με τον προφυλακτήρα μια μοτοσυκλέτα.

Ο οδηγός συγκρούστηκε με τον άτυχο αναβάτη της μοτοσυκλέτας και αποφάσισε να μην σταματήσει. Πάτησε γκάζι και συνέχισε να κινείται στο οδόστρωμα με τη μοτοσυκλέτα προσκολλημένη στον μπροστινό προφυλακτήρα του αυτοκινήτου του.

«Με χτύπησε από το πουθενά», λέει ο αναβάτης της μοτοσυκλέτας «Βρισκόμουν στη λωρίδα μου, σκεπτόμενος ποια κατεύθυνση να πάρω για το σπίτι εξαιτίας της κίνησης και τότε, μπουμ! Με χτύπησε από του πουθενά» δηλώνει ο οδηγός της μοτοσυκλέτας, Τσέιν Αρουνρίθιροτ, μιλώντας στην αμερικανική τηλεόραση.

Το ατύχημα έγινε στην λεωφόρο 91 με τον οδηγό της μοτοσυκλέτας να διαφεύγει της σύγκρουσης με ελαφριά τραύματα. «Με χτύπησε. Έτρεμα. Όταν τελικά σταμάτησα, δεν μπορούσα να σηκωθώ. Ένα ζευγάρι σταμάτησε και με βοήθησε να σηκωθώ από την άκρη του δρόμου» σημειώνει επιπλέον.

Προσπάθησε να διαφύγει ο οδηγός του ΙΧ
Εκείνο που προκάλεσε όμως εντύπωση στον οδηγό και τους μάρτυρες της σύγκρουσης, ήταν πως ο οδηγός του μίνι βαν συνέχισε την πορεία του, με τη μοτοσυκλέτα κολλημένη στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου.

Αυτόπτης μάρτυρας που παρατήρησε το περιστατικό, με το ΙΧ να βγάζει φωτιές στο οδόστρωμα, καθώς έσερνε μαζί και τη μοτοσυκλέτα βιντεοσκόπησε την όλη σκηνή. Ο 25χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, ονόματι Τζορτζ Βαλεντίν βγήκε από τον αυτοκινητόδρομο, αποκόλλησε τη μοτοσυκλέτα μαζί με τον προφυλακτήρα από το αυτοκίνητο και επιχείρησε να διαφύγει. Ωστόσο, το αυτοκίνητό του βρέθηκε πάνω σε μια περίφραξη από συρματόπλεγμα λίγο πιο μακριά.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications