Η NASA διέκοψε μια ζωντανή μετάδοση  μετά την παρατήρηση πολλών UFO κοντά στο ISS

Το βίντεο του 2017 δείχνει έναν στόλο σφαιρικών αντικειμένων να κινούνται συντονισμένα. Όταν τα ξένα αντικείμενα έγιναν πιο ορατά, η μετάδοση διακόπηκε από τη NASA και αντικαταστάθηκε με εικόνες από το κέντρο ελέγχου.

Το βίντεο δημοσιεύτηκε στο Διαδίκτυο το 2017. Ερευνητές συμφώνησαν ότι οι εικόνες δείχνουν συνολικά 6 ufo που φαίνεται να έχουν μεγάλο μέγεθος.

Στην πραγματικότητα δεν είναι η πρώτη φορά που η NASA διέκοψε μια ζωντανή μετάδοση από το ISS όταν παρατηρούνται αντικείμενα σαν αυτά.

Εάν αυτά τα αντικείμενα είναι εξωγήινα διαστημόπλοια, αυτό σημαίνει ότι οι περισσότερες από τις μαρτυρίες από πιλότους και αστροναύτες για την εξωγήινη ζωή στο διάστημα είναι σωστές. Το θέμα ειναι απο ποιους εξωγήινους ηταν αυτά?

Σύμφωνα με τον ιδρυτή του Institute of Noetic Sciences, είδε αυτά τα διαστημόπλοια με τα μάτια του.Και λέει ότι τα UFO είναι αληθινά και ότι προέρχονται από πολύ μακρινούς πλανήτες.

Ο Alex Collier έλεγε ότι η Σελήνη είναι ένας τεχνητός δορυφόρος ως μέρος ενός πειράματος που πραγματοποιήθηκε από τους ερπετοειδής από το αστρικό σύστημα Άλφα Ντρακόνις και τους Γκρίζους συνεταίρους τους. Για όσους δεν γνωρίζουν, τα ερπετά δημιούργησαν μερικές φυλές στην Γη (!) και αυτοί μετατράπηκαν στον υποτιθέμενο θεό κατα κόσμον Γιαχβέ...

Πρόσφατα υπήρχε και μια μαρτύρια από αξιόπιστο άτομό στην Ελλάδα, για ένα περιστατικό που άπλα επαληθεύει τα άνωθεν και τις υποψίες που είχες, ειναι σαν κοιτάς στον ουρανό για εξωγήινους ενώ ειναι διπλά σου(!)..... Γιαυτό έκαναν τον όχλο να μην ασχολείται με τέτοια θέματα και να ζει σε ένα matrix, επίσης ύποπτο ειναι το γεγονός πως ενώ υπάρχουν πολλά στοιχειά για την παρουσία UFO, να επιμένουν ότι δεν υπάρχουν εξωγήινοι και πως ακόμα ψάχνουν! ο λόγος λοιπόν που ακομα ψάχνουν ειναι πολύ χειρότερος ακόμη και απο την πιο τρελή ταινία επιστημονικής φαντασίας.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications