Οι αρχαίοι Έλληνες “εκπολίτισαν”  τους Κέλτες; η οι Κέλτες ήσαν απόγονοι αρχαίων?

Οι αρχαίοι Έλληνες εκπολίτισαν τους Κέλτες. Στο συμπέρασμα αυτό κατέληξαν οι αρχαιολόγοι, μετά τις τελευταίες ανασκαφές που πραγματοποιήθηκαν στην πόλη Βιξ της Βουργουνδίας, το 1955.

Οι εν λόγω ανασκαφές απέδειξαν ότι, κατά την αρχαιότητα, Έλληνες έμποροι ανέπλευσαν έναν μεγάλο ποταμό, όπως αναφέρει και ο Ηρόδοτος, που ήταν ο Σηκουάνας και έφτασαν τελικά στη “Χώρα των Κασσιτερίδων”, του κασσίτερου δηλαδή, η οποία ήταν γνωστή στον Αριστοτέλη, με σκοπό να ανταλλάξουν σίτο, λάδι, κρασί και έργα τέχνης με το πολύτιμο μέταλλο του κασσίτερου, που δεν υπήρχε στην Ελλάδα.

Έτσι, καταρρίπτεται η πεποίθηση ότι τα στοιχεία του ελληνικού πολιτισμού που ανευρίσκονται στους βόρειους λαούς διαδόθηκαν μέσω των ρωμαϊκών λεγεώνων και του ρωμαϊκού πολιτισμού, που είχε πολλά στοιχεία του ελληνικού.

Ένα από τα σπουδαιότερα ευρήματα ήταν ένας τεράστιος κρατήρας βάρους 208 κιλών και ύψους 1,64 μέτρων. Η διάμετρος του ανοίγματός του ήταν 1 μέτρο ακριβώς. Στο χείλος του έφερε 23 παραστάσεις, οι οποίες ήταν εμπνευσμένες από τη ζωή της αρχαίας Ελλάδας, τους πολέμους, την καθημερινότητα, τους αγώνες και άλλα.

Αλλά εκείνο που προκάλεσε τον θαυμασμό των αρχαιολόγων ήταν η υπέροχη, καλαίσθητη και εκλεπτυσμένη διακόσμησή του, έργο πεπειραμένων Ελλήνων καλλιτεχνών.

Στο συμπέρασμα αυτό κατέληξαν οι αρχαιολόγοι(!) ψάχνοντας την καταγωγή των "κακών Γερμανών" το 2014 γιατί όλοι ομαδικά έλεγαν ότι ηταν Μογγόλοι ενώ Μογγόλος ξανθός δεν υπάρχει, αυτή η προπαγάνδα για γκοιμ έχει αρχίσει από όμβριους ήδη απο την εποχή που έχασαν την εξουσία στην Γερμανία,βρήκες μια σελίδα ελληνόφωνων τύπου EllinikaHoaxes που ότι λένε ισχύει το αντίθετο ειδικά σε ιστορικά θέματα: να βγάζει fake ότι το Κελτικό Αλφάβητο είναι δημιούργημα του Ηρακλή και πολλά άλλα που έδειχναν ότι οι Κέλτες ήσαν ότι και οι αρχαίοι.

Άλλα στοιχειά που βρέθηκαν: Η κελτική μουσική ίδια με την ποντιακή, οι Κέλτες είχαν περιγράφει ως ψηλοί οπως οι αρχαίοι Μακεδόνες και οι γυναίκες πανέμορφες,οι μακρινοί πρόγονοι Κέλτες των Γερμανών κατοικούσαν σε σπίτια και όχι “επάνω στα δένδρα ! ” και έτρωγαν ψωμί και όχι βελανίδια, όπως συχνά και παρανοϊκά ισχυρίζονται κάποιοι ανιστόρητοι και υπέρ-εξυπνάκηδες αριστεροί και Ελληναράδες..

Μαθήματα προς Νεοέλληνες που ολα τα βλέπουν ελληνοκεντρικά ενώ τοτε δεν υπήρχαν χώρες και υπήρχε ενα κοινό γένος σε όλη την Ευρώπη, και αρχαιολόγους παπαγάλους που αναπαράγουν μονο οτι ηλιθιότητες τους διδάσκουν σε σχόλες: Η ίδια η ονομασία Deutschland περιεχέι ένα μυστικό εκτός το land που σημαίνει Γη/νησί Deutsch-land η λέξη Deutsch προέρχεται απο την κελτική λέξη Theodiscus: Theo - discus, το discus προέρχεται από την Πρωτογερμανική * ?iudiskaz που σήμαινε «άνθρωπος» Πρωτο-Ινδο-ευρωπαϊκή λέξη tewteh ("φυλή", "άνθρωποι"), κάτι που παραδέχονται και σε έγκυρες πήγες τους, μονο που το Theodiscus ειναι δυο λέξεις και παραλείπουν το "Theo" σκόπιμα, που μεταφράζεται ως θεϊκό γένος σε πλήρη μετάφραση, δηλαδή το Deutschland σημαίνει Γη του θεϊκού γένους κάτα άλλους Γη του Δια.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications