Βloody Μary: Η Ανατριχιαστική Ιστορία Πίσω από τo Γνωστό Ποτό

Το Bloody Mary είναι ένα γνωστό κοκτέιλ με βασικά υλικά βότκα και χυμός ντομάτας. Για την προέλευση του ονόματός του, λέγετε ότι προήλθε από το όνομα μιας κοπέλας, την Mary, η οποία δούλευε σε ένα μπαρ με το όνομα “Bucket of Blood”.

Ωστόσο, κυκλοφορεί και η παρακάτω ιστορία:Το Mudhouse Mansion στο Λάνκαστερ, είναι γεμάτο με αιματηρές ιστορίες φόνων, οι οποίες αναπόφευκτα μετατράπηκαν σε ιστορίες φαντασμάτων.

Σύμφωνα με το μύθο, σε αυτό το σπίτι υπάρχουν περισσότερα φαντάσματα απ” ότι ζωντανοί ένοικοι, με τον πιο γνωστό από αυτά να είναι η Bloody Mary.

Χτίστηκε στα μέσα του 1800 και πωλήθηκε στην οικογένεια Harman το 1920, στους απογόνους της οποίας ανήκει μέχρι και τις μέρες μας. Έχουν αναγκαστεί όμως να περιφράξουν το χώρο και να προσλάβουν και φύλακες, καθώς οι ιστορίες που το πλαισιώνουν τραβούν την προσοχή επίδοξων ερευνητών του μεταφυσικού.

Η πιο γνωστή ιστορία εμπλέκει έναν ιδιοκτήτη δούλων ο οποίος, ασχέτως με το αποτέλεσμα του Εμφυλίου Πολέμου, επέμενε να κρατάει δέσμιους τους ανθρώπους που είχε στην υπηρεσία του. Ήταν ένας βάρβαρος άνθρωπος που χτυπούσε τους δούλους του και για τιμωρία τους έδενε μακριά από το κυρίως σπίτι, μέσα στο κρύο και το χιόνι. Μέχρις ότου ένας από τους σκλάβους δεν άντεξε άλλο…

Ξόδεψε πολλούς μήνες σκάβοντας ένα τούνελ που συνέδεε το κυρίως σπίτι με τα πιο απομακρυσμένα κτίρια και ένα βράδυ το χρησιμοποίησε για να σκοτώσει το αφεντικό του και ολόκληρη την οικογένειά του. Τα φαντάσματα αυτών των ανθρώπων στοιχειώνουν την οικία μέχρι και σήμερα…

Στην αλλαγή του αιώνα, μια νέα οικογένεια αποφάσισε να μετακομίσει εκεί, εξαφανίστηκαν όμως μυστηριωδώς. Οι γείτονες δε τους ξαναείδαν ποτέ, εκτός από μια φιγούρα που μερικές φορές στεκόταν σε ένα από τα παράθυρα.

Ήταν μια νεαρή κοπέλα η οποία δεν έφευγε ποτέ απο τη θέση της και έμοιαζε να θέλει να αποδράσει. Γεμάτοι περιέργεια και τρόμο, οι γείτονες αποφάσισαν να καλέσουν την αστυνομία. Σύμφωνα με την έρευνα, ολόκληρη η οικογένεια ήταν νεκρή… Όσο για τη γυναίκα που έβλεπαν οι γείτονες στο παράθυρο, βρέθηκε κρεμασμένη σε ένα από τα δωμάτια!

Σύμφωνα με έναν αστικό μύθο, η Bloody Mary εμφανίζεται στον καθρέφτη όποιου ψιθυρίσει το όνομά της τη νύχτα…

Πριν μετατραπεί όμως σε μια αιμοσταγή δολοφόνο, ήταν μητέρα, ώσπου ένα βράδυ ο άντρας της δολοφόνησε τα παιδιά τους, ενώ την ίδια την είχε δεμένη σε μια καρέκλα στην κρεβατοκάμαρα, αναγκάζοντάς την να παρακολουθεί το αποτρόπαιο έγκλημά του, από την αντανάκλαση ενός καθρέφτη. Ορκίστηκε να πάρει εκδίκηση, πριν ο άντρας της της καρφώσει στα μάτια με ένα μαχαίρι…

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications