Κάτι από τα παλιά:Η μασονία σε κρατικό μηχανισμό, στρατό, εκκλησία παιδεία και MME…

Η διείσδυση των μασόνων σε όλους τους καίριους τομείς του κρατικού μηχανισμού και γενικότερα της οικονομικής, επιστημονικής και κοινωνικής ζωής του τόπου γίνεται με μεθοδικότητα και με πρακτικό στόχο την τοποθέτηση ή τον έλεγχο ανθρώπων σε θέσεις «κλειδιά» από τις οποίες επηρεάζεται η λήψη αποφάσεων.

Από τα πανεπιστημιακά ιδρύματα ως τα υποκαταστήματα Τραπεζών και από τις δημόσιες επιχειρήσεις ως τις επαγγελματικές οργανώσεις, οι μασόνοι προσπαθούν να προωθούν μέλη τους σε καίριες θέσεις. Το αποκορύφωμα βέβαια της προσπάθειάς τους είναι ο έλεγχος της πολιτικής ζωής του τόπου και η διείσδυσή της στο Στρατό.

Χάρη στους επιδέξιους μηχανισμούς πολυάριθμα μέλη εισέρχονται στην οργάνωση της μασονίας όχι για κοινωφελείς σκοπούς αλλά από προσωπικά κίνητρα και ατομικά οφέλη. Εισέρχονται στη μασονία για να αναρριχηθούν στις δημόσιες υπηρεσίες και να ελέγχουν την κρατική εξουσία όπως και για να υποστηριχθούν με μυστικό τρόπο στις διάφορες επαγγελματικές απασχολήσεις τους.

Στενή είναι η σχέση της μασονίας με την κρατούσα μεγαλοαστική τάξη. Κανένας φτωχός και κανένας κοινωνικά αποτυχημένος δεν γίνεται δεκτός στη μασονία. Χαρακτηριστικά της μασονίας είναι η μυστικότητα των συνεδριάσεων, η επιμελής επιλογή των μελών και η αναγνώρισή τους με συμβολικές χειρονομίες.

Η μασονία συστηματοποιήθηκε ως οργάνωση το 1717 από τους Άγγλους, που την έθεσαν στην υπηρεσία των πολιτικοοικονομικών συμφερόντων τους. Ερευνητές υποστηρίζουν ότι «ο σιωνισμός άρπαξε και χρησιμοποίησε αμέσως σαν όπλο τη μασονία που εξυπηρετεί τη Μεγάλη Ιδέα των Εβραίων. Αυτήν που αναφέρεται στην παγκόσμια επικράτηση, όπως ορίζει το Ταλμούδ και επιδιώκει ο σιωνισμός».

Έτσι, κατά την έκφραση του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου, ενώ λέγουν ότι είναι Ιουδαίοι, Ιουδαίοι δεν είναι, αλλά συναγωγή του σατανά.
ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ: α ) Η Μασονία στην Ελλάδα (Κώστα Τσαρούχα), β) Ορθόδοξο Περιοδικό «Δύναμις»

Για μην το κουράζουμε το θέμα με μακροσκελή κείμενα, εξάλλου όλα μπορείς να τα βρεις ακολουθώντας τους λεγόμενους κομμουνιστές όλες οι σελίδες στο facebook και ιστοσελίδες τους ειναι μασονικές που διαχειριστές ειναι είτε ελληνόφωνοι είτε άναρχο-μασόνοι δηλαδή αναρχικοί με βαθμό μασονίας. Προφανώς θελει πολύ μυαλό για να τα δει αυτά κάποιος στο ίντερνετ που ειναι δημοσιά και φανερά, αλλα αν το ίντερνετ το έχεις μονο για να διαβάζεις τις δεκάδες έγκυρες πήγες τους που απο χιλιόμετρα φαίνονται σε ποιους ανήκουν απο την πρώτη φορά που μπήκες ίντερνετ, προφανώς και δεν θα δεις τίποτα.

Μαντέψτε ποιος ειναι αυτός που το 2017 είχε ανεβάσει αυτή την φώτο χωρίς έχει καλύψει την σημιτική φάτσα του, για άγνωστο λόγο και μετά την γκάφα του την κατέβασε, ειναι αυτός στο λευκό τετράγωνο, το οποίο το έχουμε βάλει εμείς τα μαύρα τα είχε βάλει αυτός στους άλλους μασόνους μην τους "εκθέσει" :

Για όσους θα που ότι ειναι fake και "φτιαχτή" γιατί την ανέβασε ο ίδιος και μετά την κατέβασε? δεύτερο:άλλος απο την ίδια σπείρα της μασονίας στο ίντερνετ έχει επίσης παρόμοια φώτο που γραφει άναρχο-μασόνοι τρίτο: πράγματι εμφανίζεται σε κρυφό-μασονική σελίδα που ειναι η προσωποποίηση της μασονίας στο ίντερνετ (Μονό οι ηλίθιοι που την διαβαζουν δεν το ξέρουν),μεταξύ άλλων στόχο έχει να εξαφανίσει όλες τις πραγματικά ανεξάρτητες σελίδες αρχίζοντας από την δίκη μας αρχικά από τότε,αφού ανέβηκε σε μια καλή θέση μέσα σε λίγο διάστημα και με μοναδικά "ενοχλητικά" (για αυτούς) άρθρα και χωρίς να βάζεις ελληνικές σημαίες για να παριστάνεις τον "απόγονο αρχαίων" όπως κάνουν μερικοι έξυπνοι στο ίντερνετ για να τους υποστηρίζει ο όχλος .

Είναι ο φερόμενος ιδρυτής "ανεξάρτητης πηγής" (όπως λένε) γεμάτη αναρχοκομμουνιστες αριστερούς antifa που σχολιάζουν δήθεν ως άσχετοι, το 2016 τον ίδιο τον είχαν βάλει να συκοφαντεί καθημερινά της σελίδας μας, σε μια άλλη που την έκλεισαν πριν τους μαζέψουν όλους σε μια σελίδα, οπού οι δήθεν άσχετοι σχολιαστές εμφανίζονται και στην αδελφή της σελίδα (facebook) που επίσης επίσημο μέλος δηλώνει άναρχο-μασόνος σε σχετική φώτο με την σημιτική φάτσα του.

Κουίζ 1: μαντέψτε λοιπόν ποιος ειναι αυτός ο μασόνος δήθεν "ανεξάρτητος ερευνητής" που είχε εργολαβία να συκοφαντεί την σελίδα μας, όπως κάνουν συνήθως σε όλους τους ανεπιθύμητους της μασονίας από πολίτικους έως Γιατρούς κτλ. Στάδιο 1 η συκοφάντηση παρέα με τις ορδές κομμουνιστών, στάδιο 2 διώξεις , στάδιο 3 αν όλα τα προηγούμενα αποτύχουν η δεν έχουν εφαρμογή τότε έχουμε δολοφονία του στόχου από την μασονία.

Κουίζ 2: Ποια ειναι η "έγκυρη" και δήθεν ανεξάρτητη πηγή οπού εμφανίζεται οχι μονο ο άνωθεν μασόνος, αλλα άλλοι της σπείρας ειναι συμμορίτες πριν ηταν σε αλλες αριστερές σελίδες, εκ των οποίων ένας ηταν επίσης σε μια πολύ γνωστή ιουδαϊκή σελίδα,(άπλα οι ορδές κοιμισμένων που την διαβάζουν δεν ξέρουν ότι ειναι ιουδαϊκή και δεν ειναι η μονή,έπρεπε να είχε σήμα την πεντάλφα για να το καταλάβουν, τώρα με τους μεταναστες θα γίνουν σαν αυτούς τους Νεοέλληνες με δείκτη νοημοσύνης κάτω απο το όριο αλλα με 5-6 πτυχία ώστε να νομίζουν ότι ειναι έξυπνοι), εμφανίζεται και ως μέλος ομάδας facebook που έχει σχέση με τον σατανισμό (και οχι τυχαία).
Κουίζ 3: Στα αλήθεια πιστεύεις ότι όλοι αυτοί που εμφανίζονται ως υπουργοί πρωθυπουργοί και ειδικοί σε διάφορες θέσεις δεν έχουν καμιά σχέση με την μασονία όταν βάζουν μασόνους ακόμη και σε ιστοσελίδες τους?

Για την ιστορία στην Ελλάδα (και προφανώς και σε αλλες χώρες) το 70% διαβάζει κάθε μέρα ιουδαϊκές σελίδες στελεχωμένες με κομμουνιστές χωρίς να το ξέρει, αφού έχουν πάθει ανοσία στην "κομμουνιστική πανούκλα" στην κυριολεξία (γιαυτό κόπτονται για εμβόλια εδώ και χρόνια, ο ίδιος ο λεγόμενος παγκόσμιος οργανισμός υγείας ειναι μασονικός το ίδρυσαν το 1946 ακριβώς μετα τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο τυχαία! μήπως ειναι θεωρίες συνωμοσίας και αυτό? η συνωμοσία και οχι η θεωρία ειναι πολύ χειρωτερη απο όσο νομίζει ο όχλος και έχει δει στην πιο τρελή ταινία επιστημονικής φαντασίας), κινεζικά και δήθεν θεωρίες συνωμοσίας φαίνονται όλα αυτά στους κοιμισμένους, και ύστερα απορούν πως τους δουλεύουν τόσα χρονιά στα πάντα και γιατί χρονο με το χρονο ο κόσμος γίνεται χειρότερος αντί για καλύτερος, όταν δεν βλέπουν ούτε τα αυτονόητα.

Και άλλη "θεωρίας συνωμοσίας": ακριβώς την χρονιά που πήραν τον έλεγχο της google 2017 απότομη πτώση, ενώ κατι σελίδες "φωστήρων" που παριστάνουν και τους πατριώτες,και που απο το 2015 τους βλεπεις να αναπαράγουν μόνιμος προπαγάνδες, αντί για πτώση είχαν άνοδο :

Και ορδές κοιμισμένων νομιζουν ότι οι έγκυρες πήγες που βγαίνουν στην αναζήτηση google στην πρώτη θέση και με εικόνες, ειναι ανεξάρτητες και αξιόπιστες πήγες (!) το ίδιο και στο facebook επι χρονιά, με ελάχιστη απήχηση σε ανεξάρτητες πήγες και τεράστια απήχηση σε δίκες τους , αλλα τελευταία το ξεφτίλισαν εντελώς! εκμεταλλευόμενοι την ηλιθιότητα του όχλου που ούτως η άλλος υποστηρίζει τις έγκυρες πήγες τους, και διάφορων πονηρών και δούρειων ίππων ψευδό-πατριωτών που αναπαράγουν προπαγάνδες τους με αντάλλαγμα να έχουν κόσμο... Ποιος ο λόγος να χαλάς την ζαχαρένια σου και να σε κυνηγάει και η μασονία για Νεοέλληνες που ούτε καν σε υποστηρίζουν και υποστηρίζουν όλα τα λαμόγια του ίντερνετ και τις μαρξιστικές σελίδες? τους βλέπουμε τόσο καιρό ποιες σελίδες υποστηρίζουν, ξέραμε και εμείς απο την αρχή να βάζαμε μονο οτι βαζουν όλοι άλλοι για να μην ενοχλούν, ακριβώς έτσι λειτουργούν και εκτός ίντερνετ οι περισσότεροι, και αντί να γίνουν "άνθρωποι" που κάνεις το κορόιδο πλέον δεδομένου ότι ο όχλος ζει σε ενα matrix ακόμη και τα αυτονόητα δεν καταλαβαίνει και ζει σε ένα κατώτερο επίπεδο, συνεχίζουν πόλεμο και με ελάχιστη απήχηση στο facebook τελευταία.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications