Νέες εξωφρενικές κυβερνητικές απαγορεύσεις: Στους οίκους ανοχής οι πελάτες πρέπει να «τελειώνουν» σε 15’!

Το ότι η κυβέρνηση θα έβαζε και χρονικό όριο στην ερωτική συνεύρεση των πολιτών στους οίκους ανοχής για να επιτρέψει την επαναλειτουργία τους ξεπερνά ακόμη και τα πιο τρελά διηγήματα πολιτικής φαντασίας.

Και να ήταν μόνο αυτό;
Η συνεύρεση θα γίνεται υποχρεωτικά με μάσκες (!) (εδώ παίζουν και λίγο kinky καταστάσεις) ενώ θα κρατούνται και τα στοιχεία του πελάτη και το τηλέφωνό του για να προστατευθούν... από τον κορωνοϊό!

Παράλληλα τα παράθυρα θα είναι ανοικτά ίσως για να κάνουν "μάτι" και οι γείτονες! Άγνωστο εάν ο πελάτης θα μαστιγώνεται και στο τέλος μαζί με το πρόστιμο εάν παραβαίνει τους κανόνες...

Όχι δεν πρόκειται για ευθυμογράφημα, αλλά για τα μέτρα του... ΕΟΔΥ για την επαναλειτουργία των οίκων ανοχής.
Έτσι τα νέα μέτρα λειτουργίας τους αναμένεται να δημιουργήσουν «πονοκέφαλο» σε πολλούς, εκτός του ότι οι υπηρεσίες θα έχουν πλέον αυστηρό χρονικό όριο, αλλά και τ' ότι η χρήση μάσκας θα κάνει λίγο πιο άβολες τις ερωτικές επαφές, οι πελάτες θα πρέπει να δίνουν τα προσωπικά τους στοιχεία.

Αύριο, λοιπόν, Δευτέρα 15 Ιουνίου, ανοίγουν ξανά τις... πύλες τους, αλλά με μέτρα πρωτοφανή και αυστηρά.
Το πρωτόκολλο υγιεινής λόγω της πανδημίας προβλέπει μεταξύ άλλων:
παροχή υπηρεσιών μόνο μέχρι 15 λεπτά,
χρήση μάσκας από τους πελάτες και τους εργαζόμενους,
αλλά και ανοιχτά παράθυρα

Επίσης, επιβεβαιώνεται ο κανόνας που θα κόψει... πελατεία, που είναι το γεγονός ότι θα πρέπει να κρατούν τα στοιχεία του πελάτη. Αναλυτικά τα νέα μέτρα προστασίας στους οίκους ανοχής

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications