Σίριαλ επίθεση με βιτριόλι - Κεχαγιόγλου: «Τέσσερις ημέρες έχει να φάει και να κοιμηθεί η 35χρονη»

Τελικά βρέθηκε αυτή που έκανε την επίθεση αλλα δεν ειναι έτσι όπως περίμενες αρχικά, όσοι θυμούνται είχαμε πει ότι αν δεν βρεθεί ειναι συμμορίτισσα (συγκεκριμένης ράτσας), τι συμβαίνει? μήπως δεν ειναι αυτή που εμφανίζουν ότι έκανε την επίθεση? η την μετέτρεψαν σε τύπου lady gaga να κανει την επίθεση για λογαριασμό τους?

Στην 12/6/2020 δημοσίευσαν το εξής που επιβεβαιώνει την αρχική εκτίμηση: Η Ιωάννα είχε αναφέρει στην κατάθεση της πως η γυναίκα που της επιτέθηκε ήταν περίπου 1.65 με 1,70, το χρώμα των ματιών της ήταν σκούρο καστανό, ήταν αδύνατη και το χρώμα των μαλλιών της ήταν σκούρο καστανό.

Έχει και συνεχεία που λέγετε Κεχαγιόγλου ! για όσους έχουν κοντή μνήμη και περιορισμένη αντίληψη: ο συνήγορος υπεράσπισης του "μοντέλου" στην υπόθεση με την κοκαΐνη στο Χονγκ Κονγκ, μερικοί συμμορίτες στα προφίλ τους και πριν καν την βγάλουν αθώα, και οι έγκυρες πήγες τους στην συνεχεία την παρουσίαζαν ως "αθώο κοριτσάκι που παρασύρθηκε", και τελικα την έβγαλαν αθώα όπως ηταν αναμενόμενο, 5 χρονιά παρακολουθεις πως δρουν οι συμμορίτες, αν ηταν άλλη στην θέση της ακόμη φυλακή θα ηταν στα μπουντρούμια του Χονγκ Κονγκ, καθώς έχουν αυστηρούς νομούς για τα ναρκωτικά, που διακινούν συμμορίτες ανενόχλητοι από την εποχή του 80! (το ότι ο όχλος δεν καταλαβαίνει τίποτα ενώ τους βλέπεις με το ίντερνετ ειναι δείγμα σε τι Matrix ζει, όπως και διαβάζει δεκάδες έγκυρες πήγες τους)..

Σίριαλ: επίθεση με βιτριόλι - αυτά γράφουν οι έγκυρες πήγες τους :

Ο δικηγόρος της Εφης περιγράφει σε τι κατάσταση βρίσκεται η πελάτισσά του, η οποία απολογείται αύριο Τρίτη.Ότι βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και ότι δεν κοιμάται αλλά ούτε και τρώει τις τελευταίες τέσσερις ημέρες, είπε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, ο δικηγόρος της 35χρονης που φέρεται να επιτέθηκε στην Ιωάννα με βιτριόλι.

Ο Σάκης Κεχαγιόγλου επισήμανε ότι θα συνεχίσει να την υπερασπίζεται γιατί δε θέλει να εγκαταλείπει «οποιονδήποτε κατηγορούμενο που είναι κρατούμενος και βρίσκεται στο πάτωμα».

Αναφερόμενος στην ψυχολογική κατάσταση της 35χρονης δήλωσε ότι για τέταρτο 24ωρο είναι άυπνη και χωρίς φαγητό και πρόσθεσε ότι αρνείται να αποδεχτεί την πραγματικότητα της δικογραφίας κι έχει αποστροφή προς την όλη υπόθεση.

Ο ίδιος επιμένει στην ψυχιατρική εξέταση καθώς, όπως υποστηρίζει, όταν ο κατηγορούμενος αρνείται την πραγματικότητα, πρέπει να αναδεικνύονται τα ψυχολογικά χαρακτηριστικά και οι συνθήκες τελέσεως της πράξης.

Όσον αφορά για την άρτια μελετημένη και οργανωμένη επίθεση, ο κ. Κεχαγιόγλου δήλωσε ότι ακόμα και «βαριά ψυχωσικοί μπορούν να πραγματοποιήσουν πράξεις με εξαιρετική οργάνωση και με υψηλό δείκτη ευφυΐας». Ακόμη συμπλήρωσε ότι «δεν είναι η πρόθεσή μου να οδηγήσω, με τις ενέργειές μου, την ανάκριση στο να την βγάλω ακαταλόγιστη ή τρελή. Ωστόσο πρέπει να δοθεί απάντηση στο ψυχολογικό υπόβαθρο αυτής της υποθέσεως. Γιατί κατά τα άλλα η δικογραφία βοά».

Η 35χρονη απολογείται σήμερα και ο κ. Κεχαγιόγλου εκτιμά πως δεν υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα να μην προφυλακιστεί.
Κατά πληροφορίες του κ. Κεχαγιόγλου, μάλιστα, οι αρχές θα εισφέρουν νέα στοιχεία στη δικογραφία. Επαίνεσε δε την ΕΛΑΣ για την εξαιρετικά μεθοδική δουλειά που έκανε για να ξεδιαλύνει την υπόθεση ανεξαρτήτως της εμπλοκής ή όχι της εντολέως του.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ--- ΥΓ:Η άλλη έβαλε στο προφίλ της facebook μακριά από τηλεθεατές των "βοθροκάναλων", και η ίδια μαντάμ που το παίζει έξυπνη, διαβάζει δεκάδες έγκυρες πήγες από τα ίδια λαμόγια των βοθροκάναλων και βάζει προπαγανδες από αυτές στο προφίλ της! όπως και πολλοί άλλοι εξάλλου,μέχρι να ξυπνήσουν οι Νεοέλληνες και να καταλάβουν ότι οι αγαπημένες τους έγκυρες πήγες τους ταΐζουν σανό όπως τα κανάλια, άπλα δεν θα υπάρχουν καν Νεοέλληνες στην Ελλάδα(!)...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications