Σε απόγνωση οι κάτοικοι της πλατείας Βικτωρίας με τους «μετανάστες» – Έγινε κόλαση η ζωή μας

Έγινε κόλαση η ζωή μας! μα γιατί έγινε κόλαση? αφού τα πάντα ειναι “θεωρίες συνωμοσίας”! και η Ελλάδα σώθηκε από τους "κακούς Γερμανούς" το 40, και στο καπάκι και από την κάκια χούντα των συνταγματαρχών όπως λένε έγκυρες πήγες,και μετατράπηκε σε επίγειο παράδεισο με την δημοκρατία όλα αυτά τα χρονιά (!) οι έγκυρες πήγες πάντως αυτών που μετατρέπουν όλο τον πλανήτη σε κόλαση, ειναι όλες στην πρώτη θέση, τα δε ψέματα αυτών που ειναι ο ορισμός του κακού έχουν γίνει δεδομένα .

Μέχρι και αυτός ο πλανήτης να μετατραπεί σε "πλανήτη σατανάδων" κατα τον Σωκράτη από οπού ήρθαν στην Γη και έτσι εξαπλωθεί το κακό,στην Ελλάδα ηδη πολλοί Νεοέλληνες ειναι ο ορισμός του κακού και αλλοι γκοιμ,, ώσπου να εξαφανίσουν όλους τους υπολοίπους για να μείνουν μονο αυτοί στο Πλανήτη μαζί με τους ομοίους τους και οι υπόλοιποι να μετατραπούν σε γκοιμ δούλους, έχουμε μέλλον ακόμα, για την ιστορία 3000 χιλιάδες χρονιά τους πήρε για να φτάσουν στο σημερινό σημείο, αλλα πότε δεν είχαν τόση μεγαλη επιρροή όπως έχουν σήμερα με ΜΜΕ και τις έγκυρες πήγες τους, ουγκ ουγκ: τι θεωρίες συνωμοσίας ειναι αυτές? φυσικά και ειναι θεωρίες συνωμοσίας! αφού ακριβώς γιαυτό το λόγο κουβαλούν ορδές σε όλη την Ευρώπη(!). Που να πεις τώρα στο κοιμισμένο όχλο ότι οι δαίμονες ειναι ήδη ανάμεσα τους και ζουν μαζί? οι ίδιοι έχουν μανία την σελίδα μας μάλιστα, όσο ο όχλος διαβάζει έγκυρες πήγες τους και λέει θεωρίες συνωμοσίας, 10 χρονιά έχουν ίντερνετ και δεν βλέπουν τίποτα, τώρα που έφτασε ο κόμπος στο χτένι ειναι αργά, εντωμεταξύ οι έγκυρες πήγες τους συνεχίζουν να ειναι στην πρώτη θέση, διαβάζεις μαντάμ και μεσιε σελίδες τους και πατάς like και μετα παραπονιέσαι ότι σου έκαναν την ζωή κόλαση? .

Τρεις επιτροπές κατοίκων του 6ου δημοτικού διαμερίσματος Αθηνών καταγγέλλουν την κατάσταση που επικρατεί στην Πλατεία Βικτωρίας και την ευρύτερη περιοχή. «Καταγγέλλουμε όλους τους ‘ευαίσθητους’ που για μία ακόμη φορά γέμισαν την πλατεία Βικτωρίας λαθρομετανάστες, προκειμένου να εκβιάσουν καταστάσεις», αναφέρουν χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Επιτροπών:Με το παρόν δελτίο τύπου καταγγέλλουμε όλους τους «ευαίσθητους» που για μία ακόμη φορά γέμισαν την πλατεία Βικτωρίας λαθρομετανάστες, προκειμένου να εκβιάσουν καταστάσεις.

Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση και τους διαχειριστές του μεταναστευτικού, οι οποίοι αντί να λύσουν το πρόβλημα το μεγεθύνουν. Προφανώς όλοι αυτοί έχουν ξεχάσει ότι η Πλατεία Βικτωρίας και η περιοχή πέριξ αυτής, το 6ο Δημοτικό Διαμέρισμα γενικότερα, δεν είναι ακατοίκητη αλάνα για να παίζουν οι ΜΚΟ και οι πελάτες τους ή οι αυτόκλητοι προστάτες όσων μπαίνουν παράνομα στη χώρα και απαιτούν δικαιώματα που δεν απαιτούν στις δικές τους χώρες.

Η πλατεία Βικτωρίας έχει κατοίκους, έχει επιχειρήσεις, επαγγελματίες, πανεπιστήμια και εμπορικά καταστήματα. Όλως περιέργως αυτή η δραστηριότητα των νόμιμων κατοίκων και επαγγελματιών αποσιωπάται, παρακάμπτεται, αγνοείται και εντέλει πολεμάται τόσο σε κρατικό όσο και σε παρακρατικό επίπεδο.

Είναι πασιφανές ότι τα δέκα τελευταία έτη οι νόμιμοι κάτοικοι και επαγγελματίες της περιοχής δέχονται ένα ανελέητο πογκρόμ από γνωστούς και «αγνώστους» προκειμένου να περάσει η περιοχή σε χέρια επιτήδειων, που θησαυρίζουν από την καταστροφή μας.

Τους τελευταίους μήνες κι ενώ η κυβέρνηση πολυδιαφημίζει τις δράσεις της όσον αφορά την διαχείριση του μεταναστευτικού, η δική μας ζωή έχει γίνει κόλαση, καθώς ο αριθμός των διαμερισμάτων με υπερπληθώρα λαθρομεταναστών ή αιτούντων ασύλου ή απροσδιορίστου κατάστασης έχει ξεπεράσει κάθε φαντασία. Διαμερίσματα – τσαντίρια στην κυριολεξία φυτρώνουν σε πολυκατοικίες και γειτονιές και μας αναγκάζουν να συμβιώσουμε με απολίτιστες και αναξιοπρεπείς καταστάσεις ή να φύγουμε ξεπουλώντας τα σπίτια μας σε κοράκια.

Καταγγέλλουμε τον Δήμο της Αθήνας, γιατί έχει επιλεκτική όραση και ακοή και δίνει βήμα ΜΟΝΟ σε όσους βλέπουν την περιοχή ως αλάνα και καταυλισμό. Αυτούς που ανησυχούν για τα δικαιώματα των παιδιών των προστατευομένων τους, θα πρέπει να τους ενημερώσουμε ότι στην περιοχή υπάρχουν και άλλα παιδιά, που ζουν εκεί πολύ περισσότερα χρόνια από τις οικογένειες που οι «ευαίσθητοι» κουβάλησαν προχτές.

Παιδιά που έχουν αποκλειστεί από κάθε δημόσιο χώρο, παιδιά που δεν μπορούν να πάνε στο σχολείο της γειτονιάς τους, παιδιά που δέχονται τον ρατσισμό των φιλοξενουμένων συνεχώς, παιδιά που δεν μεγαλώνουν σαν παιδιά, αλλά με τον φόβο, την βρώμα, την εγκληματικότητα, τα ναρκωτικά, την αλητεία και με ερεθίσματα λες και γεννήθηκαν και ζουν στην Καμπούλ.

Και αυτά τα παιδιά έχουν δικαιώματα.
Καταγγέλλουμε για ρατσισμό, για πογκρόμ εναντίον μας, για φασισμό και για τραμπουκισμό τους επαγγελματίες του μεταναστευτικού, οι οποίοι ασελγούν εις βάρος μας εδώ και μία δεκαετία.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications