Δολοφονία Στο Κορωπί: Μετανιωμένη Δηλώνει Η 29χρονη Που Έσφαξε Τη Σύζυγο Του Εραστή Της

Η δίκη για τη δολοφονία της 35χρονης που βρήκε φρικτό θάνατο μπροστά στα μάτια των ανήλικων παιδιών της από τις μαχαιριές που δέχτηκε από την ερωμένη του συζύγου της, τον Αύγουστο του 2016 στο Κορωπί, αναμένεται να συνεχιστεί την ερχόμενη Τρίτη.

Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας συνεδρίασε την Πέμπτη, παρούσα στο εδώλιο ήταν για άλλη μία φορά η κατηγορούμενη, η οποία ελπίζει ότι με τη στάση της θα εξασφαλίσει μία ευμενέστερη ποινική μεταχείριση από το δευτεροβάθμιο δικαστήριο, σε σχέση με την ποινή των ισοβίων που της έχει επιβληθεί πρωτόδικα.

Όπως εξηγεί ο συνήγορός της Σταύρος Γεωργίου, η ίδια ουδέποτε αρνήθηκε την τέλεση του εγκλήματος. Όπως υποστηρίζει, τη στιγμή που διέπραξε τον φόνο βρισκόταν εν βρασμώ ψυχικής ορμής και όχι σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, όπως είναι η κατηγορία που της αποδόθηκε.

Η κατηγορούμενη που δηλώνει ότι έχει μετανιώσει για το έγκλημά της, υποστηρίζει ότι δεν είναι πλέον ο ίδιος άνθρωπος που ήταν όταν μαχαίρωνε την άτυχη 35χρονη στην αυλή του σπιτιού της στο Κορωπί και ισχυρίζεται ότι θα αντιμετώπιζε την κατάσταση εντελώς διαφορετικά αν βρισκόταν σήμερα σε αντίστοιχη θέση.

“Εγώ φταίω που δεν ξεκαθάριζα τη θέση μου. Δεν έκανα τίποτα, για αυτό έγιναν όλα αυτά. Τα μπέρδεψα πολύ τα πράγματα, για αυτόν τον λόγο είμαστε σήμερα εδώ. Έχω μεγάλο μερίδιο ευθύνης. Η μία στο χώμα και η άλλη στη φυλακή”, είχε πει στο δικαστήριο ο 44χρονος εν διαστάσει σύζυγος του θύματος.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications