Βίντεο: Η στιγμή που η παρουσιάστρια έριξε νερό στον Χαρδαλιά

Σε αυτό φαίνεται η γυναίκα να μιλά με τον Χαρδαλιά, οποίος καθόταν σε τραπέζι με τον υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης), Θεόδωρος Καράογλου. Κάποια στιγμή, κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η οποία φαίνεται να κυλούσε ομαλά, η Θεσσαλονικιά του ρίχνει ένα ποτήρι νερό, το οποίο στη συνέχεια πετά με δύναμη στο πάτωμα με αποτέλεσμα να σπάσει.

Υπενθυμίζεται ότι η παρουσιάστρια παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο, μετά και τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον της ο "υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας", Νίκος Χαρδαλιάς. Η δίκη της 44χρονης αναβλήθηκε για τον Σεπτέμβριο.

Πήρε εξιτήριο από το ψυχιατρικό νοσοκομείο το Σάββατο, η 44χρονη οδηγήθηκε εκεί την Τετάρτη, στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης (ΨΝΘ) έπειτα από ποινική δίωξη που ασκήθηκε εναντίον για «λόγω και έργω εξύβριση» και για «απειλή».

Παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο, μετά και τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον της ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, απ’ όπου ζήτησε και πήρε αναβολή για να δικαστεί την 12η Ιουνίου. Το δικαστήριο ήρε την κράτηση της αλλά, με εισαγγελική διάταξη, οδηγήθηκε στο ΨΝΘ για 48ωρη νοσηλεία.

Οι έγκυρες πήγες τους παρουσιάζουν το όλο θέμα λες και έκανε κανένα έγκλημα,μαλιστα την αποκαλούν και "αυτοαποκαλούμενη «παρουσιάστρια»" ειρωνικά, και οι ίδιοι αυτοπροσδιορίζονται ως "δημοσιογράφοι", "ιστορικοί" και ειδικοί, το κάθε ρεμάλι της κοινωνίας που δεν έχει δουλέψει πότε του δηλώνει "αρθρογράφος" και μπαίνει σε μια έγκυρη πηγή τους, οι οποίες έγκυρες πήγες τους έχουν από 50 κοπρόσκυλα και πάνω, οι μισοί απο αυτούς ειναι και κομμουνιστες αν κοιτάξεις τα προφίλ τους στο facebook, αλλα μήπως έχει κοιτάξει κανένας τι άτομα ειναι σε έγκυρες πήγες τους ? ο άλλος που δηλώνει "αρθρογράφος" είχε εξώφυλλο στο facebook " η Μακεδονία ανήκει στις αρκούδες της " και έγραφε ότι μέλος κομμουνιστης οργάνωσης, αυτός ο άναρχο-κομμμουνιστής ειναι σε σελίδα που ειναι στην πρώτη θέση στην Ελλάδα(!) ο άλλος ο συμμορίτης που μόνιμος γράφει προπαγάνδες στο βιογραφικό του δεν έχει δουλέψει ούτε μια μέρα στην ζωή του, ούτε καν δημοσιαγράφος έχει σπουδάσει,αλλά κυκλοφορεί με πολυτελές αυτοκίνητα! όλα αυτά επειδή ειναι σε μια έγκυρη πηγή τους, αυτούς διαβαζουν οι Νεοέλληνες επι χρονιά σε έγκυρες πήγες τους που παίρνουν χιλιάδες ευρώ εδώ και χρονιά, για να βάζουν προπαγάνδες και ενδιάμεσα ειδήσεις.

Και πληρώνουν με κρατικό χρήμα οχι μονο τους κοπρίτες που παριστάνουν τους δημοσιογράφους, αλλα και τα troll να σχολιάζουν υπέρ των προπαγανδών που βάζουν δήθεν ως άσχετοι.

Ο άλλος που τον έχουν βάλει και "υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας",κάνει μηνύσεις επειδή του πέταξαν νερό, τόλμησε να πετάξει νερό στον "υπουργό" αντί να κάτσει προσοχή, και σε χρονο ρεκόρ δούλεψε η φερόμενη δικαιοσύνη, να μαζέψουν τους άκρως αδίσταχτους και επικινδύνους συμμορίτες που δρουν ανενόχλητοι ακόμη και στο ίντερνετ δεν ξέρουν. Το φερόμενο "υπουργείο προστασίας του πολίτη" τι ακριβώς ρόλο παίζει? .

Νίκος Χαρδαλιάς : "υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας" αφού προηγούμενος "σπούδασε στην Αγγλία Πολιτικές Επιστήμες" (?) ,όπως οι περισσότεροι από αυτούς που στρατολογούνται "σπουδάζουν" στην Αγγλία , και έρχονται μετά στην Ελλάδα εκπαιδευμένοι ως "πολίτικοι", δηλαδή δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα, και ούτε έχουν ιδρώσει πότε τους, και αν τους βάλεις να αλλάξουν μια ρόδα θα ψάχνουν οδηγίες πως αλλάζει οι πιο "τολμηροί", οι άλλοι θα φοβούνται μην λερώσουν τα χεράκια τους και σπάσουν κανένα νύχι, αλλα που να τα καταλάβουν αυτά όταν από τα σχολεία και οι μισές σχόλες τύπου "Πολιτικές Επιστήμες" τους εκπαιδεύουν να γίνουν δόλοι? . Αυτούς βγάζουν 40 χρονιά οι Νεοέλληνες.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications