Αποκάλυψη για τη δολοφονία του 49χρονου: «Η κόρη επέφερε τα θανατηφόρα πλήγματα»

«Ήταν ένα έγκλημα που έγινε εν βρασμώ ψυχής, όταν εξομολογήθηκε η κόρη στη μητέρα αυτό που βίωνε επί σειρά ετών», τονίζουν οι δικηγόροι των δύο γυναικών, της συζύγου και της κόρης του 49χρονου που δολοφονήθηκε στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης.

«Μάλιστα, τη στιγμή της δολοφονίας, η μητέρα δεν γνώριζε την πλήρη αλήθεια, αλλά υπήρχαν κάποιες έντονες υπόνοιες το τελευταίο χρονικό διάστημα», αναφέρουν οι κ. Ιάκωβος Ψωμιάδης και κ. Παύλος Ανδρεάδης.

Και προσθέτουν: «Υπήρχαν σημάδια σωματικής κακοποίησης στο σώμα της μητέρας, η οποία είχε φιλοξενηθεί σε ξενώνα κακοποιημένων γυναικών για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά αυτό το οποίο οδήγησε εκείνη τη χρονική στιγμή στη δολοφονία ήταν η εξομολόγηση της κόρης στη μητέρα για την κακοποίηση που βίωνε επί σειρά ετών στα χέρια του πατέρα της».

Αναφορικά με τη δολοφονία, οι δικηγόροι των δύο γυναικών αναφέρουν ότι «η κόρη ήταν αυτή που επέφερε και τα θανατηφόρα πλήγματα στον πατέρα της. Αυτό που προέχει τώρα είναι να αποσαφηνιστεί ποιος ήταν ο δόλος της καθεμίας. Τέτοια αδικήματα δυστυχώς όταν συμβαίνουν υποκρύπτουν κάποια οικογενειακή τραγωδία από πίσω. Το κίνητρο των δράστιδων που μπορεί να ευσταθεί είναι η σ@ξουαλική και η σωματική κακοποίηση που υφίσταντο αυτές οι δύο γυναίκες επί σειρά ετών».

Ο 22χρονος γιος ήταν ο πρώτος που βρήκε νεκρό τον 49χρονο
Τον άτυχο ταξιτζή βρήκε στο σπίτι ο 22χρονος γιος του, που είναι φοιτητής, ο οποίος κατα τα διαλείμματα των σπουδών του επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη και μένει μεν στην ίδια πολυκατοικία, αλλά στο σπίτι του ανύπαντρου θείου του, αδερφού του πατέρα του, που έχουν το ταξί από κοινού.

Μάλιστα ο 22χρονος γιος του θύματος ήταν αυτός που την Κυριακή το απόγευμα βρηκε μέσα σε μια λίμνη αίματος στο υπνοδωμάτιο του τον νεκρό πατέρα του με χτυπήματα από μαχαίρι στον λαιμό και το πρόσωπο, καλώντας ταυτόχρονα την Αστυνομία ενώ τηλεφώνησε και στην μητέρα του η οποία έλειπε από το σπίτι.

Κατά την αυτοψία του ιατροδικαστή διαπιστώθηκε ότι ο 49χρονος έφερε 15 τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στο λαιμό και στο πρόσωπο με το όπλο του εγκλήματος να βρίσκεται μερικά χιλιόμετρα μακριά μέσα σε ένα φρεάτιο.

Τι ανέφεραν μάνα και κόρη στον εισαγγελέα
Οι δύο γυναίκες, μάνα και κόρη, ανέφεραν ενώπιον της εισαγγελέως ότι το θύμα τις κακοποιούσε σ@ξουαλικά, ενώ υπήρχαν και οικονομικές διαφορές ανάμεσα στο ζευγάρι και αυτή η συμπεριφορά του ήταν η αιτία να οπλίσει το χέρι τους.Ο εισαγγελέας άσκησε εις βάρος τους ποινική διώξη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και για παραβάσεις του νόμου περί όπλων για τη δολοφονία του 49χρονου ταξιτζή, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications