Γκρέμισαν και το άγαλμα του Χριστόφορου Κολόμβου (Βίντεο)

Μπορεί σε ορισμένες Πολιτείες να έχουν κοπάσει οι οι διαμαρτυρίες για τη δολοφονία του Αφροαμερικανού, ωστόσο οι «διαδηλωτές» συμμορίτες συνεχίζουν να επιφέρουν το χάος όπου βρουν το πρόσφορο έδαφος.

Γκρέμισαν το άγαλμα του Κολόμβου στο Ρίτσμοντ της Βιρτζίνιας. Ομάδες «διαδηλωτών» σε έξαλλη κατάσταση περικύκλωσαν ένα άγαλμα 2,5 περίπου μέτρων (8 ποδιών) του Χριστόφορου Κολόμβου, το οποίο και το γκρέμισαν μέσα σε μερικά λεπτά, φωνάζοντας υπέρ της…ισότητας και της ελευθερίας.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο όχλος γεμάτος μένος και δίχως κανέναν προφανή λόγο το πυρπόλησε στη συνέχεια το έριξε σε κοντινή λίμνη!

Ανησυχία προκαλούν οι κινήσεις ομάδων Antifa στο Σιάτλ που για πρώτη φορά δηλώνουν πως «καταλαμβάνουν» στο όνομα της…ειρήνης ολόκληρες συνοικίες, μετατρέποντάς τες σε δήθεν αυτόνομες περιοχές.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα της «αυτόνομης ζώνης» του Capitol Hill, την οποία εκατοντάδες πλιατσικολόγοι στην κυριολεξία έχουν μετατρέψει σε άβατο για πολίτες και αστυνομικούς. Μάλιστα οι «αγανακτισμένοι διαδηλωτές» δεν δίστασαν να καταλάβουν αστυνομικό τμήμα της περιοχής μετατρέποντάς το σε «εποπτείο».

Ο δημοσιογράφος Julio Rosas σε αναρτήσεις του στο twitter μας μεταφέρει το πολεμικό κλίμα από την περιοχή η οποία φαίνεται πως έχει εγκαταλειφθεί στη μοίρα της από τις τοπικές αρχές.

Ο ίδιος αποκαλύπτει πως οι αδίστακτες ομάδες των Antifa έχουν οριοθετήσει τις…«αυτόνομες ζώνες» με οδοφράγματα τα οποία τα ενισχύουν συνεχώς κάνοντας την πρόσβαση των αστυνομικών αρχών ολοένα και πιο δύσκολη.

Δείτε έναν ενδεικτικό χάρτη, που πιθανότατα θα αποτελέσει «παράδειγμα» και για άλλες τρομοκρατικές ομάδες, όπως τις αποκαλεί και επίσημα ο Τραμπ, των Antifa:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications