Eπιστροφή σε σοβιετικές μεθόδους καταστολής: Εγκλεισμός στο ψυχιατρείο για τους αντιφρονούντες!

Σοβιετικές μεθόδους καταστολής εφαρμόζονται πλέον για όποιον έχει άλλη άποψη από την κυβερνητική αφού διατάχθηκε η ψυχιατρική εξέταση της παρουσιάστριας Ιωάννας Κουσκούσης!

Αφέθηκε ελεύθερη η Θεσσαλονικιά, η οποία χθες (09/06) έριξε νερό στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, την ώρα που εκείνος γευμάτιζε με μέλη της οικογένειάς του σε εστιατόριο του κέντρου της Θεσσαλονίκης αλλά όπως δήλωσε η δικηγόρος της παρουσιάστριας, Ανθούλα Ανάσογλου, ο εισαγγελέας ζήτησε την ακούσια νοσηλεία της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα μετέβη σε ψυχιατρική κλινική, προκειμένου να εξεταστεί.

Εντάξει η κοπέλα σίγουρα έχει ένα ιδιαίτερο «μπρίο» και ίσως ξεφεύγει από τον μέσο όρο αντίδρασης, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν ξέρει τι λέει και τι κάνει. Είναι μια μητέρα και πολυάσχολη γυναίκα, το μόνο «αμάρτημά» της είναι ότι πάει «κόντρα» στην κυβέρνηση σε ότι αφορά τον κορωνοϊό και τα παράλογα μέτρα που έχει επιβάλλει αυτή η κυβέρνηση σε όποιον τολμάει να δουλέψει και να διασκεδάσει,

Η δικηγόρος έκανε λόγο για επαχθές μέτρο, ωστόσο υπογράμμισε πως η γυναίκα που στα social media της υποστηρίζει ότι είναι παρουσιάστρια θα πρέπει να βρει την ηρεμία και το ψυχικό σθένος να ζητήσει τη συγγνώμη που οφείλει.

«Καλό είναι να ηρεμήσει, αλλά καλό είναι να μην τραβάμε την ιστορία», τόνισε και πρόσθεσε πως έχει ένα παιδί το οποίο την περιμένει. «Ελπίζω άπαντες να ηρεμήσουν και να λυθεί το θέμα με μία συγγνώμη», κατέληξε στις δηλώσεις της η δικηγόρος της γυναίκας.

Η «εγκληματίας» :

Post A Comment:

1 comment

vasiliaείπε...

Η κυρία αυτη που δεν συνφωνει με την Εβραικη Σιωνιστικη κυβερνηση της Ελλαδο Σ, το ειπε καθαρά!και βεβαια φελουνε να της βάλουνε ζουρλομανδια, διοτι ειναι κατα της Κυβερνήσεως που δεν εχει α κανει τιποτε με την Ελλάδα. 80 της εκατο ειναι Εβραιοι Σιωνιστες!που τους φερανε για να καταστρεψουν την Ελαδα. Άρχισαν να τους φέρνουν απο το 1921!Αντι να βάλουν ζουρλομανδια δυο Βιλλ Γκαιτες, που το χρειαζετε απολυτως. Διοτι θέλει να φανατωσει7 δις ανθρωπων, για το γούστο του. Μονοπωλεί την ΠαγκοσμιαΥγια, χωρις να ξερει τι του γηνετε! Διβαστε το Υου Τυβε του Paul Allen ο οποιος εργαστικε με τον Gaités , για να μαθετε το τερας που ειναιΖ,Ζ,ΔιαβαστεΔρ Βυττερ, Whitney Webb, RobertKennedy, Judy Mikovits, Andrew Jaufman, They all talk about the Flue! This is what COVID-19 is!The we’re told go manipulate the death certificates in order to scare the people, and ultimately when Gates hasthe vaccin, they will rush to get vaccinate! Gates his polio paralyzed 496,000 children in India and others in Africa.And he is free to kill more.Remorses? Fe does not know the word.Fauci should be in prison,Dr Judy Mikovits, wrote about the corruption o fauci, in her books.They tried to kill her job! Only because she said the truth!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications